• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

huby78

Membru
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

7 Followers

About huby78

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 02/21/1978

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Sibiu
 • Auto Volvo V40 1.9D 116cp

Contact Methods

 • Yahoo huby78
 1. Am ales Cincis pentru ca vroiam de mult sa merg acolo, pentru ca este o combinatie de vis intre un lac si o zona de munte si pentru ca sunt pescar si este o excelenta zona de salau
 2. Sibiu - Leptokarya (GR) - Sibiu    2508 km - 125 litri. Computerul de bord mi-a aratat 5 l/100 km deci imi arata cum trebuie. De acum incolo o sa am mai multa incredere in el  .
 3. @ dalin1970  Pentru putin! Distractie placuta tuturor si cat mai multe poze 
 4. Pana la Sibiu e bine. Daca vrei sa fie bine si in continuare ......recomand asa (valabil si pentru Roberto - numai daca vrea): Sibiu - Medias - Dumbraveni - Vanatori - Cristuru Secuiesc - Odorheiu Secuiesc - Miercurea Ciuc - Izvorul Muresului ( drumul este foarte bun si zona superba). Distractie placuta!
 5. Hehe......ai dreptate. Oricum nu este funny chiar deloc. Am facut doar niste teste. Este mult mai atractiv sa calci pedala cand ai loc si totusi sa nu intreci masura.
 6. Starcraft II !!!

  Eu am un warlock de lvl 80 ...joc de un an pe oficial ......dar cred ca trebuie sa ne deschidem si noi cei cu WoW un subiect numai al nostru.
 7. Transalpina

  Am fost eu acum 2 saptamani cu V40 -ul meu care e groaznic de jos, din Sibiu prin Sebes pana la Oasa. Nesocotind Sibiu - Sebes......vreo 50 de km pe transalpina si mi-a ajuns. Sugagul este un sat splendid....lacurile de acumulare si ele, dar drumul iti poate face praf masina daca esti o clipa neatent. Sunt portiuni neasfaltate care apar cand te astepti mai putin. Asfaltul este bun pana la Lacu Oasa. De acolo eu am mai mers vreo 5 km dar pe partea dreapta a lacului, nu pe transalpina si e groaznic (din groapa in groapa). Concluzia : merita facut dar cu ceva mai inalt.......si daca nu toata Transalpina macar bucatica dintre Sebes _ Obarsia Lotrului. De la Oasa nu mai este mult pana la Obarsie (cca 20 km). PS: Aaaaa....era sa uit. Nici n-am ajuns bine ca a venit o torentiala de vreo 1h cu piatra si toate cele de nu mai stiam pe unde sa cobor si pe unde sa stau sa nu-mi faca praf geamurile si vopseaua.  GOOD LUCK AND DRIVE SAFE!
 8. Hai mai baieti.....sunt singurul care scoate 4.2 extraurban?  Hai ca se poate?
 9. Cred ca in carte e 4,7 l/100 km dar nu sunt sigur. Oricum am vrut sa vad cat de putin poate consuma, mergand constant intre 2000 si 2500 de ture (fara acceleratii sau frane bruste). Am mers cat de lin am putut eu.
 10. @ Rebelu Eu cred ca ai scos bine, daca stai sa te gandesti ca ai facut la intoarcere doar 4 ore si in plus ai avut chef de joaca cu un Golf V 
 11. Hehe....sper ca n-am stricat ceva la ea dar am scos un 4.3 l/100km mediu. Traseu..... Sibiu - Rm. Valcea - Sibiu 200 km.
 12. Salutari tuturor

  Bine ai venit! Poate reusim sa ne si vedem prin zona de centru a Romaniei. Multi km fara probleme!
 13. Putere motor v40

  Autotest gasesti la Sibiu. Vezi ca au si site. Au acolo o gramada de explicatii si preturi. Cu locatia te ajut eu, daca te hotarasti sa vii si nu-l gasesti. http://www.autotest2000.ro/articole/1/1/NOU-AUTOTEST-INTERNATIONAL-si-a-extins-gama-de-servicii/Page1.html
 14. sport

  Poate...... nu  Sa fie deja obisnuite?