Whisky

Membru
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Whisky

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/28/1985

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto FOX
  • Fabricatie 2008

Recent Profile Visitors

1,691 profile views
  1. Multumesc mult Midnight Caller.   Am rezolvat oglinzile colegului costin96 !!!
  2. Rog un moderator sa schimbe titlul daca are posibilitatea din: Inscriptionare oglinzi auto / antifurt oglinzi auto la domiciliul clientului in Inscriptionare oglinzi auto / antifurt oglinzi auto in zona Bucurestii Noi  
  3. Am revenit. Rezolvam instant orice sablare sau antifurt !!!
  4. Furturi oglinzi

    volan + sistem de navigatie...
  5. Furturi oglinzi

    Mihaijpg asta nu e distractie...
  6. Furturi oglinzi

    nu...se pare ca nu...a mers pe premiza ca hotul neprins e negustor cinstit...
  7. Furturi oglinzi

    Sa va zic ce a patit un client cu un C30. Vineri seara pe la 10.00 ma suna sa il ajut cu o inscriptionare urgenta. Ne intalnim...era cam suparat...se observa clar pe fata lui si in modul in care vorbea...l-am intrebat ce a patit... Ce credeti ca imi zice: Joi seara ii furasera oglinzile. Vineri a cautat pe internet...si sa intalnit cu un baiat. Unde credeti ca s-au intalnit...exact in zona unde locuia acesta...si surpriza...oglinzile se pare ca sunt exact ale lui...oglinda din stanga avea o pata care i-a sarit imediat in ochi... Mihaijp de ce mai astepti ?
  8. blizzard le pot face la orice dimensiune doreste clientul ... de exemplu de la 0.6 mm inaltime pana la 2 cm (deja peste 2 cm este prea mare scrisul - dar daca doreste clientul le pot face si de 3 sau 4 cm inaltime) iar latimea de la un 1 cm pana la 25 cm ( mai mare de 25 deja iese de pe oglinda de jeep.. nu mai vb de masini de dimensiuni mici )
  9. Furturi oglinzi

    vita_fresh da erau heliomate... zack te ajut eu cu cea mai mare placere oricand doresti !!!!
  10. Furturi oglinzi

    Intorsi sau nu de pe alte meleaguri cert e ca se fura foarte multe oglinzi. Astazi am avut drept client pagubit un domn posesor de audi a7. A platit pe 2 oglinzi la reprezentanta aprox 2000 Ron...un pret exorbitant...
  11. Furturi oglinzi

    Toti cei 3 clienti ai mei nu aveau inscriptionate oglinzile. (Unul dintre ei are masina inmatriculata in Cehia - chiar zicea in spirit de gluma ca radea de cei din trafic cu oglinzile sablate).