nick80

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

2 Followers

About nick80

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 08/19/1980

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto Volvo XC90 T6AWD
  1. Procedura schimb ulei cutie XC90

    2005 - benzina (T6) - cutie habar n-am
  2. Procedura schimb ulei cutie XC90

    chiar si daca nu vrei sa schimbi tot uleiul? de exemplu improspatezi cu 3 litri si dai afara 3...
  3. Poate cineva sa descrie pasii care trebuie urmati la schimbarea/completarea uleiului in cutia de viteze? Se poate pe la joja? Se poate face operatiunea singur, turnand pur si simplu prin furtun in teava de la joja si cu motorul pornit pe N? Merci
  4. Senzor acceleratie laterala

    Salut, La mine era senzorul de acceleratie laterala, cel de sub scaunul pasagerului fata. Costa 3,000 RON la reprezentanta. Totusi e ciudat ca nu se aprinde instantaneu la pornirea motorului ci dupa cateva minute, ceea ce ma face sa cred ca la tine poate fi altceva.
  5. Turatie schimbare viteza

    Da, T6-ul este benzina si totusi ma gandesc ca este prea mult. In acelasi timp n-am cu ce sa te contrazic....
  6. Turatie schimbare viteza

    la mine in "kick-down" schimba la 6000 rpm. sa fie o problema?
  7. Senzor acceleratie laterala

    ca erori pe bord imi apar 2 mesaje: "anti-skid service required" + "brake assist service required" cum spuneam, cei de la volvo brasov spun ca totul vine de la senzorul cu pricina (so called YAW sensor) PS: by the way cum vi se par cei de la reprezentanta din Brasov? eu i-am simtit ca abia asteapta sa te jupuiasca. recent, aveam nevoie sa completez ulei la cutia de viteza (circa 1/2 de litru) si m-au fortat sa cumpar bidon de 4 litri...hatz 450 RON...vezi domne, era o problema ptr ei sa completeze 1/2 litru...
  8. Senzor acceleratie laterala

    uite, arata cam asa: DSTC sensor crezi ca se poate repara?
  9. Senzor acceleratie laterala

    L-am pus la loc dar incerc sa caut o poza pe net, daca gasesc. Ca descriere: are 2 urechi in lateral ptr prindere, forma dreptunghiulara, si nu are mai mult de 8-10 cm lungime. XC-ul este din 2005 si este modelul T6 AWD.
  10. Senzor acceleratie laterala

    L-am dat jos si nu are apa in el, arata ca nou. Nici un semn ca fiind oxidat, oricum i-am dat si spray anti-oxidare dar tot nimic. Pe test eroarea vine de la el. Am cautat si la dezmembrari dar nu am gasit. Daca ma poti ajuta cu reparatia sau o varianta second-hand as fi recunoscator. Este ok 100E.
  11. Senzor acceleratie laterala

    salut, pot sa te rog sa detaliezi? merci
  12. Senzor acceleratie laterala

    Salutare, As vrea sa va intreb daca ati avut probleme cu senzorul de acceleratie laterala? Face parte din sistemul DSTC si este localizat sub scaunul pasager dreapta fata. DSTC-ul este permanent dezactivat si la un scan facut la Volvo mi-au zis ca trebuie sa schimb senzorul respectiv. Acum, inainte de a sari cu banii, as vrea sa ma asigur ca singura varianta este sa cumpar altul nou. Oare nu se poate repara? Multam fain!