catalind

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

3 Followers

About catalind

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday January 01

Profile Information

  • Locatie UK
  • Auto S40 2.0iT SE auto

Recent Profile Visitors

1,770 profile views
  1. cotatie pret piese

    aici la dealer am gasit cu 45lire senzorul. ma gandeam ca poate am noroc de mai ieftin in romania.
  2. cotatie pret piese

    Nou sau SH? Vreau piese noi. Cum facem sa-l iau ca vin in pitesti si bucuresti si tu esti in Zalau?
  3. Salutare As avea nevoie de o cotatie de pret pt urmatoarele piese: -Crankshaft Position Sensor, cod articol Volvo: 1270603 -Marker-e laterale fata galbene, ambele. S40, 2.0T, 1999, motor B4204T Merci. Vin in Ro miercuri si daca ies la pret mai ieftin le iau cu mine din Ro.
  4. Multumesc mult. Am recuperat bolnava ieri de la doctori. Ce au facut baietii aia nu stiu, dar merge ok acum. Posibil sa fi fost numai cele 3 piese si atat. Acum niste vibratii usoare in masina la relanti pe care nu le aveam. Nu sunt asa de enervante, dar ele exista. Multumesc tuturor pt raspunsuri.
  5. Nu are nicio legatura una cu alta in situatia data. Merci.
  6. Ma ajuta cineva si pe mine cu codul ala ECM 512? Ce inseamna pe romaneste si ce vrea el de la sufletul meu? Merci.
  7. Gata, m-am intors de la dealer-ul Volvo local cu diagnostic pus dar bolnavul mort. Erori gasite: engine coolant temperature sensor ECM123 si short trim fuel trim ECM512. Si zice aici pe foaie ce a mai facut: a verificat parametrii senzorului de temperatura si l-a gasit ca da info gresite si se recomanda schimbarea acestuia si a termostatului in acelasi timp(cod parts numbers: 271664, 9125463 si 11994) contra sumei modice de 145 lire. Au verificat pt air leak si au gasit un furtunas de la intercooler cu colierul sarit si l-au pus la loc. Cica dupa ce schimba astea masina va merge. Abia astept! Nu cred ca numai asta e problema, dar vad eu cand e gata, azi sau maine.
  8. Multumesc mult! Dau o bere cand vin in Ro, mai exact pe 26 mai sunt in buc. Link-ul asta de la ICV il gasisem, dar nu aveam pe ala de la clapeta cea faimoasa.
  9. Oare sa ma apuc in seara asta sa curat clapeta de acceleratie(cine ma ajuta cu link-ul?) si idle control valve?
  10. Cam greu sa ajung din UK in Buc la ora asta. O sa incerc azi sa fac chestia de mi-ai spus-o cu scosul de mufa de la MAF si pornit. Uite la astia am gasit: http://www.ignitioncarparts.co.uk/PartLists.aspx?s_vid=12359&s_ec=B4204T E drept ca-i primul site iesit din search-ul cu Google, dar par seriosi si este noua.
  11. Multumesc mult de raspuns si de lamuriri. Au spus veselii de la Volvo local ca un diagnostic scan este free(10 minute), dar daca vreau sa stiu exact ce are tb sa platesc 1 ora manopera pt ca un super maestru de-al lor sa o verifice amanuntit pt a afla cauza si eventual cum rezolv problema. De-abia astept. O sa le cer lista cu erorile aparute pe scanner. Imi spuneti si mie ce ar tb sa urmaresc sau sa-i pun sa verifice pe mecanici? BTW: am gasit deja MAF nou cu garantie de la un magazin mare online de aici cu 95Lire. Oricum pana la 390 +TVA e distanta mare. O sa fac o poza la tot ansamblul ala cu MAF + clapeta de acceleraTIE si ce mai este pe acolo ca am vazut pe plasticul de la throttle spindle quadrant ca este plin de lichid uscat. Parca ar fi fost o scurgere de coolant sau apa pe acolo asa arata acum.
  12. habar nu am si nici nu stiu cum sa verific asta. Am facut programare pt maine dimineata la un diagnostic scan si va comunic rezultatul.Am intrebat de curiozitate cat m-ar costa sa schimb Mass Air Flow sensor, parca au innebunit, 400 lire. Sau este normal asa un pret?
  13. Astazi mi-a facut iar pe nebuna. S-a turat la 1500RPM si a stat asa tot drumul(3km) iar indicatorul de la apa facea ca stergatorul de parbriz pe treapta 1, cand statea normal jos cand urca pe rosu. Incerc azi sa ma programez la un diagnostic la cei de la volvo de aici din oras. S-o ia naiba de nebuna ca si-a gasit tocmai acum, cu 1 sapt inainte de a pleca cu familionul spre Luton(300km). Sa fie oare si termostatul sau pompa de apa? Merci.
  14. OK, am inteles in mare, dar cum ii spune la debitmetru asta in engleza? Merci