• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

maverick

Membru
 • Content count

  997
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

431 Excellent

About maverick

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie romania
 • Auto XC60 D4 VEA MY17
 • Fabricatie
 • Fabricatie2
 1. Salut,  Vezi daca ai in meniu o setare a directiei - daca nu esti fericit oricum - te obisnuiesti si cu directia mai greoaie, insa mai precisa.   
 2. Sfat achizitie XC60

  Polestar nu are legatura cu tractiunea, doar cu motorul si cutia de viteze. 
 3. Sfat achizitie XC60

  Singurul lucru care tine masina pe drum sunt anvelopele, fiind singurul punct de contact al masinii cu drumul - daca ai anvelope bune si adecvate - coroborat cu un condus adecvat conditiilor de trafic nu ai de ce sa iti faci griji cu FWD.  Daca nu ai anvelopele care trebuie si nu adaptezi condusul la conditii nici 16x4 nu te salveaza. 
 4. S60 P*

  Frumos bravo!
 5. Multumesc frumos  - poate poti modifica si in numele topic-ului sa reflecte datele actualizate. Poate induce in eroare. 
 6. S60 P*

  Mai nou s-or pune si pe jante, cine stie? Desi eu imi amintesc ca jantele originale Polestar vin deja cu emblema pe ele? 
 7. Sfat achizitie XC60

  Ai citit topicul pana la capat? Vara folosesti anvelope de vara, nu de iarna - cele de iarna sunt mai moi si e firesc sa ai diferenta de aderenta. Iar daca mergi cu SUV ca si cu berlina iar e o discutie. Eu am avut 3 x S60 si actualmente XC60 si iti pot spune clar ca nu pot intra in curbe cum intram cu S60 - centrul de greutate mai sus, gabarit putin mai mare. Insa are prea putin a face cu FWD vs. AWD, dupa parerea mea.  ABL vine automat la xenon (instalat din fabrica) - posibil sa ma insel? Sunt colegi mai versati cu asta care ma pot contrazice daca este cazul. ABL este activ la cornering la viteze mici nu stiu cat efectiv ajuta cat este fita - xenonul de Volvo (farul) mi se pare ca bate foarte bine. 
 8. Sfat achizitie XC60

  D3 este D5 cu licenta soft de doar 163 CP - este fix acelasi motor - odata instalat Polestar ai D5+Polestar. Eu am avut Polestar pe 2 x D5 (manual si automat) si actualmente D4 si doar imbunatatiri. Nicio problema - ai garantia Volvo. Daca totusi se intampla ceva este fix problema lor - Volvo.  Se face la dealer - Bucuresti Primus. Dureaza cam 15 minute :). De pret nu mai stiu - undeva pe la 750 - 800 EUR + TVA? Mai bine intrebi la ei. 
 9. Daca tot tu esti ofiterul de legatura cu forumul pe tema asta, te rog ceva: tine-mi si mie o camera dubla te rog - nu am facebook.  Multumesc, mav. 
 10. Sfat achizitie XC60

  Salut, Cine ti-a spus ca XC60 FWD nu e stabila in curbe? Eu am un XC60 FWD si nu face nicio diferenta - in schimb e mai agila, cu consum mai mic si revizii potential mai ieftine.  Hibrid V60 nu te prea ajuta daca nu este plug-in.  Farurile Xenon de fabrica au automat auto-leveling, daca la asta te referi. Dar sa schimbe automat fazele si sa "deseneze" automat pata de lumina in functie de trafic trebuie o licenta soft, sau optiune din fabrica chiar. Nu se vede din faruri.  Un XC60 bun, cu km putini, dotat cu ce trebuie la un Volvo si cu garantie inseamna undeva peste 25.000 EUR + TVA.   
 11. Salut Ionut,  Multumim frumos - doua clarificari daca se poate:  - cele 18 familii sunt deja Volvisti sau sunt un grup de prieteni?  - un contact acolo avem si o referinta oferta? Cand ii sunam pe oamenii aia ce le spunem?  Multumesc, mav
 12. Sfat achizitie XC60

  Salut si bine ai venit printre noi, Cel mai apropiat loc unde poti sa faci o diagnoza ar fi la Cluj cred, la dealerul Volvo din Cluj. Vizavi de xenon adaptive, la ce te referi concret?
 13. Super - e bine sa vedem ca se organizeaza din nou aceste intalniri, si daca mai sunt si altii care iau initiativa acestor intalniri cu atat mai bine.  Ar fi bine sa se puna si aici un topic pentru cei care nu au facebook sau nu sunt in acel grup de facebook. 
 14. Foarte frumos bravo! Era bine daca puneati un topic si aici pe club- poate ne strangeam mai multi daca stiam. 
 15. Volvo S60 D5 AWD

  Foarte frumos bravo.  O mentiune totusi: ce ai tu nu sunt DRL - sunt pozitii. De la versiunea ulterioara // facelift alei tale acele LED-uri orizontale sunt DRL. Sa nu ai discutii cu politia.