• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

maverick

Membru
 • Content count

  1,034
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

433 Excellent

About maverick

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie romania
 • Auto XC60 D4 VEA MY17
 • Fabricatie 2017
 • Fabricatie2
 1. Internet Bluetooth/Wifi nefunctional

  XC90 - vorbim de noul XC90 care are Apple CarPlay / Android Auto? Daca e asa incearca cu cablul USB si porneste CarPlay / Android Auto - aici ar putea fi problema. 
 2. Internet Bluetooth/Wifi nefunctional

  Salut,  Re-imperecheaza telefonul cu masina - ar trebui sa se rezolve. Daca nu se rezolva poate trec sa te ajut. 
 3. Recomandari service Bucuresti

  Salut si bine ai venit printre noi,.  Inainte sa mergi la un service mergi putin pe autostrada turat la 3500 RPM sa se arda DPF-ul - e o chestiune comuna care se intampla datorita in principal mersului preponderent in oras subturat.  Daca nu functioneaza, atunci mergi fie la BogdanG fie la Vadim - ii gasesti aici pe forum. 
 4. Uzura anvelope interior fata

  Ai putea sa mai scazi putin presiunea in anvelope ma gandesc - poate se aseaza altfel. Cel putin pentru o perioada. Apropo, ce dimensiuni de jante si anvelope ai?
 5. Volvo xc 60

  Ma bucur ca s-a rezolvat - insa potentiala problema ramane la aceste motoare - intra mizerie pe langa roata dreapta fata care ajunge direct pe curea. Ulterior Volvo a dezvoltat un capac din plastic care "acopera" aceasta zona prevenind mizeria la curea. Parerea mea este ca ar trebui sa faci aceasta operatiune - eu am schimbat vreo 2 curele pana a aparut aceasta piesa si s-a rezolvat definitiv problema. 
 6. Volvo xc 60

  Salut,  Daca e vorba de masina din semnatura s-ar putea sa fie cureaua de distributie - intra mizerie pe acolo. S-a rezolvat prin aplicarea unui capac pe accesorii de la Volvo care ar trebui instalat acolo odata cu schimbarea curelei. 
 7. consum motorina

  Da,  Regenerare DPF - vreo cateva zeci de km - la mine vreo 50 de obicei, pe autostrada. 
 8. Rechemare VOLVO Diesel 2014-2019

  Nu are vreo legatura - e vorba de masina in sine, nu de proprietar. 
 9. Volvo V60 D6 hibrid

  Salut,  Nu prea avem D6 pe aici din pacate - am avut un coleg pe forum din Franta care a avut / are inca un D6 - cauta-l aici si da-i un mesaj - poate te ajuta el cu ceva informatii. 
 10. Sugestie: baga un plin Rompetrol efixs de la iesire spre Selimbar, nu de la iesirea spre Medias (acolo nu e bine) - povestim dupa. Ar trebui sa scapi de zgomot si masina chiar sa mearga lin ca una pe benzina. 
 11. Sugestie: baga un plin Rompetrol efixs de la iesire spre Selimbar, nu de la iesirea spre Medias (acolo nu e bine) - povestim dupa. Ar trebui sa scapi de zgomot si masina chiar sa mearga lin ca una pe benzina. 
 12. Rechemare VOLVO Diesel 2014-2019

  Da asa mi-au raspuns si cei de la Volvo NA - ca nu e bine acolo :). Am sunat la Primus si mi-au spus ca nu neaparat se face aceasta inlocuire - doar daca ar fi o limitare putere motor, coroborata ci cateva simptome de miros si zgomot. Are cineva continutul scrisorii ca sa ne lamurim in ce conditii trebuie mers in service?
 13. Salut,  Am fost informat de un prieten ca Volvo a emis o rechemare service pentru 500,000 masini diesel produse intre 2014 si 2019: https://www.euronews.com/2019/07/20/volvo-issues-recall-notice Am gasit un un link unde se poate verifica VIN - ciudat mie imi spune inavlid VIN: https://www.volvocars.com/en-ca/own/explore/recall-information
 14. Achizitie XC 60

  Salut,  Ce pot sa iti spun cu certitudine este ca nu are Pilot automat adaptiv. In schimb din ce vad are volan incalzit care nu apare in specificatii.   De verificat - eu nu cred ca are:  - sistem de recunoastere semne de circulatie - scaune ventilate - parbriz incalzit Vizavi de motor nu stiu ce sa spun, insa cutia manuala nu e ceea ce ai dori - mai ales in oras.  Succes cu achizitia!