maverick

Membru
  • Content count

    1,178
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

462 Excellent

About maverick

  • Rank
    Senior

Profile Information

  • Locatie romania
  • Auto XC60 D4 VEA MY17
  • Fabricatie 2017
  • Fabricatie 2 0
  1. S90 Benzina

    Salut si bine ai venit printre noi.  Din ce inteleg eu din spusele tale de mai sus, nu vrei un camion in Cluj - ia una mica un V40 pe benzina si gata. Unde faci raliu cu T5 in Cluj cu ditamai camionul? Ia cinstit un V40 benzina si gata.  Un S90 mergea dupa parerea mea daca aveai 95% afara din oras si peste 20.000 km / an, sa merite investitita. 
  2. Volvo V90 D3

    Poate s-a modificat ceva intre timp, desi eu retin ca prin apasarea butonului dreapta de Options la mine cand vezi lista de pe stick se putea filtra per foldere. Dar poate ma insel pentru ultimele generatii. 
  3. Chip tuning

    Vezi daca e posibil soft Polesstar pentru el - gasesti aici pe forum o gramada de info pe tema asta. 
  4. Volvo V90 D3

    El asa ti le da deoarece scaneaza tot stick-ul - insa ar trebui sa ai o optiune sa vezi folderele. 
  5. Tester volvo v50

    Vorbeste cu coolegul AVX - el se ocupa cu asa ceva si iti poate recomanda asa ceva. 
  6. Internet Volvo XC60

    Cum spune si colegul Vvolvo mai sus - la Volvo tot softul este imperecheat cu masina prin serverele Volvo practic, cu foarte mici exceptii. In consecinta, orice update de soft practic de cand cu Volvo 2.0 mai ales se poate face doar prin serverele Volvo, online - si pentru fiecare soft se plateste daca este "optional" - iti spun ca si eu am platit o gramada de bani pentru softuri optionale - cum ar fi upgrade IAM la softul pentru noul sistem de navigatie si noile harti de la navigation.com. Am platit inclusiv update optional pentru radarul masinii la o versiune mai noua, mai performanta. Efectiv pentru masina mea aparea ca optional si costa bani.  De aceea spun ca o diagnoza si o parere cu ce se poate face necesita in opinia si experienta mea respectiv necesita neaparat un tehnician Volvo care stie ce vorbeste - isi da seama de unde e problema ta si respectiv daca se poate face upgrade la un soft mai nou de exemplu.  in consecinta, singurul dealer Volvo care stiu eu ca stie cat de cat asa ceva este la Bucuresti - Primus Auto. Sper sa ma insel. 
  7. Internet Volvo XC60

    Poate o diagnoza a unitatii la dealer atunci? Cu conditia ca stiu ce fac. 
  8. Volvo V90 D3

    Salut si bine ai venit printre noi - ca sa redea un folder, ar trebui sa navighezi la acel folder si sa dai play acolo. 
  9. Internet Volvo XC60

    Atunci ai 2 optiuni, in ordinea de mai jos: 1. reseteaza unitatea -> about -> reset to factory defaults 2. update soft la un dealer - cel mai apropiat la Cluj cred daca mai sunt dealeri volvo. 
  10. Internet Volvo XC60

    Salut,  Merita incercat sa faci inca o retea WiFi fara WPA2 -> TKIP - daca retin corect aici s-ar putea sa fie problema. Incearca asa si spune-mi daca merge.   
  11. Internet Volvo XC60

    Salut,  Poti pune o poza cu unitatea ta - vazuta din fata? Si de asemenea un print screen cu detaliile sistemului -> About?   
  12. Sfat achizitie XC60

    Salut,  Asa ar trebui - insa am avut surpriza sa nu se poata executa in trecut, exact la Constanta, deoarece nu aveau un stick USB criptat orginal Volvo - nu se poate copia softul pe orice USB stick. Sugerez la verifici inainte. 
  13. Salut,  AHB se bazeaza pe camera video din parbriz - aceasta detecteaza luminile exterioare si declanseaza schimbarea automata a fazei in mers - inclusiv la intrarea in localitati.   
  14. Achizitie xc60

    Salut Adrian si bine ai venit printre noi,  Am la cateva intrebari pareri - restul colegilor care au cunostinte tehnice mai solide iti pot raspunde:  -motorul de 2, cred ca este doar cu FWD si doar 2,4 este  AWD sau pe modelul din intervalul 2015-2017 si motorul de 2 motorina are AWD ? (ma intreseaza doar 4x4/AWD). Exista ambele variante si pe motorul D4 2.0L  -ca si km nu vreau mai mult de150k-160k, chiar si mai putin, eu fac aproximativ 40k/an; la ce probleme ar trebui sa ma astept la km acestia? Daca masina a fost intretinuta cum trebuie, nu ar trebui sa te astepti la probleme majore.  -ce consum are, dar real ?, eu vin de pe un x3/2007, motor de 2d, nu am un condus agresiv si aici am consum mixt, real, de 6/100, consum facut la pompa si culmea atat imi arata si pe bord :). Daca mergi linistit, cam o medie de 6 ai avea si pe asta -ma intereseaza cutie automata, puteti sa-mi spuneti mai multe detalii (plusuri si minusuri)? la cat timp se schimba uleiul si  alte hibe? Eu am avut cutia automata in 8 rapoarte cu dublu ambreiaj, foarte performanta, si nu retin sa trebuiasca schimb de ulei in cutie.  -orice alte aspecte ce tine de acest model, minusuri, probleme etc ma intereseaza. Va presupune probabil drumuri la Bucuresti la revizii si eeventuale probleme - nu prea sunt service-uri bune de Volvo in afara de Bucuresti - poti apela cu incredere la colegii de pe forum cu service Volvo.  Succes cu achziitia!  
  15. Problema radio-cd !

    Salut,  Memoria scaun nu stiu sa aiba legatura cu ICM - insa orice e posibil. Cred ca primul pas ar fi o diagnoza - fie la colegii de pe forum fie la dealer. Din diagnoza ma gandesc ca vei vedea care e urmatorul pas - remediere contact, inlocuire piesa, ce o fi.