• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

maverick

Membru
 • Content count

  1,049
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

434 Excellent

About maverick

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie romania
 • Auto XC60 D4 VEA MY17
 • Fabricatie 2017
 • Fabricatie2
 1. Dezactivare faza scurta

  La acel model de S60 - 2011 - acelea sunt pozitii nu DRL - ledurile dispuse vertical nu sunt DRL, sunt pozitii. 
 2. Eroare ECM XC60

  Salut,  Am inteles - acum sunt 2 chestiuni:  - cert este ca sunt erori intre cele 2 calculatoare - ECM nu se impaca cu cutia - pot aparea si in viitor si acest fapt in sine nu ar fi problematic.  - problema reala ar fi sa nu genereze probleme reale, altele decat mesajele de eroare. Aici colegii care cunosc mai multe ar putea sa ne dea un input. Probabil se activeaza protectii pe cutie si/sau motor. 
 3. Eroare ECM XC60

  Salut,  Ce tuning ai facut? Daca e Polestar nu ar trebui sa ai astfel de mesaje. Daca e un alt tuning, atunci poate e firesc sa ai astfel de mesaje.   
 4. Discuri frana

  Salut,  De ce nu pui originale Volvo si gata? 
 5. Din nou, sfat achizitie

  Salut,  Daca aveai motorul de 2.0 sau 2.4 era cu totul alta discotie. Insa e bine si asa - ca masina de oras este foarte OK dupa parerea mea si acest motor - sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii. 
 6. XC70

  Asa o fi cum spui tu, doar ca DSTC inseamna mai mult decat ESP + ASR - controlul vectorial al tractiunii in curbe si un pic mai mult. Recomand sa mai citesti inca o data cu atentie ce am afirmat mai sus.   
 7. XC70

  Salut,  Singurul lucru care il poti comanda este 4C - DSTC il ai "by default". Acum, cum il poti activa/dezactiva e alta conversatie. Iar, asa cum spune si colegul @Maurice aceste 2 sisteme sunt oarecum complementare - DSTC e oarecum "pasiv", iar 4C e oarecum "activ" dpdv interactiune utilizator - 4C il seteaza soferul, DSTC intra automat la viteze mai mari de 30 km/h parca - sa te lase sa iesi din zapada de exemplu daca tu consideri asa. 
 8. Volvo S90 T6 AWD

  Corect multumim - pe anumite modele mai vechi pentru harti se accepta doar FAT32. 
 9. Volvo S90 T6 AWD

  Cu mare drag - ma bucur ca am putut fi de ajutor - de asta suntem aici sa ajutam cu un sfat daca putem.   
 10. Volvo V60 Cod Activare

  Salut,  Nu merge asa - codul de activare se genereaza pe baza de: - versiune harti  - VIN Deci codul de activare este unic per masina - daca nu poti genera cod de activare pe masina ta // VIN, inseamna ca cele 2 update gratuite s-au utilizat deja pe masina ta. Si ar trebui sa platesti. Un pret care nu merita dupa parerea mea - hartile sunt vechi, neactualizate - Google Maps si Waze sunt gratuite si actualizate in timp real. Daca nu ma insel, NavTeq nici nu mai produce update harti pe versiunea aceea deoarece nu mai exista ca firma - este preluat de Here.  Ce poti sa faci in schimb daca neaparat tii sa folosesti navigatia masinii: mergi la un dealer Volvo si verifici daca masina ta se califica pentru upgrade sistem navigatie la Here - verificarea se face pe baza de VIN - daca se califica atunci mai bine platesti upgrade si ai update-uri gratuite la harti la Here. Insa nici acestea nu sunt comparabile cu Google Maps / Waze. 
 11. Volvo S90 T6 AWD

  Salut,  Ca sa fim siguri:  1. Ai descarcat softul de aici: https://www.volvocars.com/ro/support/downloads/maps/spa/europe 2. Ai folosit un tick USB de 64 GB formatat FAT32, si in urma download ai dat si verificare harti pe stick?  Nu trebuie sa platesti nimic pe harti - update-urile sunt gratuite. 
 12. Internet Bluetooth/Wifi nefunctional

  In mod normal ar trebui sa ai Apple CarPlay si AndroidAuto pe el - incearca sa ii faci un update sistemului - conecteaza-l pe WiFi la un router wireless si vezi pe urma. 
 13. DRL - inlocuire S60 2012

  Bineinteles ca le numesc lumini de zi, de ce le-ar vinde ca pozitii? :). Eu ce pot sa va spun este ca nu sunt omologate ca lumini de zi. In definitiv fiecare merge pe raspunderea lui. 
 14. On call

  De anul trecut functioneaza si pe Romania - insa se poate face doar prin reprezentanta - doar ei au drept de acces in aplicatia din spate si sa introduca datele de conectare. 
 15. Navigație volvo s60 2014

  Salut,  Poti sa pui o poza cu panoul central al masinii?