• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

maverick

Membru
 • Content count

  1,018
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

433 Excellent

About maverick

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie romania
 • Auto XC60 D4 VEA MY17
 • Fabricatie 2017
 • Fabricatie2
 1. Achizitie XC 60

  Salut,  Ce pot sa iti spun cu certitudine este ca nu are Pilot automat adaptiv. In schimb din ce vad are volan incalzit care nu apare in specificatii.   De verificat - eu nu cred ca are:  - sistem de recunoastere semne de circulatie - scaune ventilate - parbriz incalzit Vizavi de motor nu stiu ce sa spun, insa cutia manuala nu e ceea ce ai dori - mai ales in oras.  Succes cu achizitia!  
 2. Sfat achizitie XC60

  Bravo, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun - daca ai grija de ea si ea va avea grija de tine. 
 3. Capota motor

  Salut,  Are dreptate colegul Tetea - trebuie trantita sanatos cu 2 maini - fiind usoara uneori nu se incuie cum trebuie. 
 4. Hop si eu cu V60

  Salut,  Va incepe sa te avertizeze din ce in ce mai des - vrea sa te asiguri ca ajungi in timp util la revizie si sa nu uiti de ea :).   
 5. Sfat achizitie XC60

  Salut Asderian,  Verifica-i istoricul la un dealer Volvo, impreuna cu un diagnoistic si analiza / inspectie - asas cred ca ca stii cel mai bine care sunt problemele actuale ale respectivei masini si pe urma da-ne un semnal.  Asa probleme generice sunt reparabile, mai ales daca stii ce trebuie facut in continuare si cand.  Succes cu achizitia!   
 6. DRL - inlocuire S60 2012

  Salutare,  Acele LED-uri verticale sunt pozitii, nu DRL - grija mare la politie. Doar modelele ulterioare au DRL - cele orizontale sub faruri. 
 7. Motor D3 sau D4

  Salut,  In functie de capacitatea clindrica, numar de clindri si respectiv putere motor ne putem da seama de care este si pe urma putem sa exprimam eventual si opinii din experienta. 
 8. Anvelope Volvo S80 D5AWD

  Salut,  Ce inseamna XL? Anvelopele extra load de obicei vin pe SUV. Ia anvelope normale cu indicele de greutate potrivit pentru masina ta. 
 9. Sfat achizitie XC60

  S-a pus D3 2L si pe XC60? Eu stiam doar de 2,4L pe XC. Daca e asa atunci da - la acela nu se putea face upgrade . Mea culpa. 
 10. Sfat achizitie XC60

  Ar fi trebuit sa se poata - cel putin o perioada cand unii au stiut sa profite de asta si sa faca din D3 un D5 + Polestar :). 
 11. Volvo v60 D6

  Este posibil sa fie cablajul din spate (contacte pe placa din spate) deoarece eu cand am dorit sa adaug ceva hardware pe un S60 anterior mi s-a spus ca e vorba de acel hardware si de butonul din consola centrala. 
 12. Sfat achizitie XC60

  Ciudat - ce motor ai? 
 13. Asa ii spune, asa este - eu am crezut ca este o licenta soft, insa se pare ca se putea comanda doar din fabrica - eu am avut pe S60 D5 - dar nu stiu pe ce considerent. Pe XC60 actual de exemplu nu am avut posibilitatea sa pun asta. 
 14. Sfat Achizitie

  Poate ca nu este o idee rea sa apelezi la un leasing daca este posibil - dobanzile nu sunt asa mari, iar rata s-ar putea sa merite. 
 15. Oricum o am asa - cu cat creste viteza cu atat se intareste directia. Eu vorbeam de faptul ca aveam 3 setari de rezistenta la directie - low, medium, hard parca - ceva echivalent cu condus in oras vs. condus autostrada. Diferenta era semnificativa dpdv usurinta cu care se invartea volanul.