• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

maverick

Membru
 • Content count

  981
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

426 Excellent

About maverick

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie romania
 • Auto XC60 D4 VEA MY17
 • Fabricatie
 • Fabricatie2
 1. Hop si eu cu V60

  Salut,  Ai sistemul vechi pe DVD - trebuie schimbat sistemul de navigatie. Spune-le celor de la Primus ca vrei update la sistemul de harti HERE - asa ar trebui sa fie mai clar.     
 2. XC60 D3 AWD G6 Polestar

  Sa fie intr-un ceas bun si multe bucurii noului detinator! A luat o masina extraordinara, intretinuta ca la carte.  Asb sa fie primit - bem un ceai cand ne vedem!
 3. Prize 12V

  E firesc - priza din portbagaj cel putin. Ganditi-va ca acolo in portbagaj aveti o lada frigorifica pentru cand mergeti la un gratar - ati vrea sa se opreasca alimentarea cand opriti masina? Sau invers, ca sa tina continutul rece, ar trebui sa aveti masina pornita?  Oricum sunt sisteme care opresc alimentarea cand bateria scade sub limita.   
 4. Update navigație Volvo XC60

  Mai bine cu telefonul in geam si exact, decat cu o navigatie care te baga pe interzis / sens unic sau mai rau - te baga pe vreo autostrada care inca nu exista la noi - dovada: ultima versiunea de harti HERE la Sebes spre Cluj insista sa intru direct pe autostrada, la fel ca si de la Deva spre Timisoara - daca era dupa ea, trebuia sa sar in Mures cu masina.  Tu esti acum unul din norocosi, care miroreaza Google Maps / Waze pe consola centrala. Si asta e si directia fireasca daca ma intrebi pe mine.  Offtopic: la Smart am luat navi TomTom cu modul 3G integrat - toata unitatea telematica inclusiv cu control si management masina de la distanta. Crezi ca au serviciul disponibil in Romania, sau macar actualizare trafic si harti in timp real? Nu. Il vand in Romania? Da. Suporta mirroring? Da - doar la Android deocamdata. Apple mai vedem. 
 5. Update navigație Volvo XC60

  Am raspuns si pe celalalt topic - ai versiunea veche de harti - intreaba si la un dealer Volvo in Romania de costuri de upgrade. 
 6. Update harti

  Ai versiunea veche de harti - intreaba si la un dealer Volvo din Romania cat costa operatiunea - nu stiu daca se poate face in afara unui dealer. Oricum nici hartile de la Here nu sunt grozave, asa cum am mai spus - tot Google Maps / Waze ramane de baza, in acceptiunea mea.  Offtopic, vad ca din ce in  ce mai mult se poarta la masini Android Car / Apple Car Play - care au inceput sa miroreze si Google Maps / Waze in ecranul central. 
 7. Remote Start Engine

  Nu stiu sa iti raspund la aceasta intrebare insa in varianta descrisa de mine efectiv se porneste motorul cu totul ca si cum ai merge la masina sa o pornesti. Poate fi util unor colegi care doresc sa gaseasca masina pre-conditionata iarna / vara pornind-o din casa din telecomanda fara sa mai coboare la ea.  
 8. V60 D5 Manual

  Salut,  O stiu foarte bine - ma bucur mult ca a ajuns la tine - sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii! Sa stii ca masina a fost intretinuta ca la carte - inclusiv detailing.  Sper sa rezolvi toate neajunsurile astea mici - masina merita din plin.       
 9. Posibil - depinde efectiv de versiunea de software instalata la sistemul audio cu codec-uri cu tot. Este posibil ca la o actualizare a ICM (sistemul Infotainment) sa poti dupa aceea reda MP3 la bitrate pana la 384 bps. Insa parerea mea este ca daca nu ai si sistemul audio capabil sa "vada" diferenta este foarte bine si la 192 bps.
 10. Dorel nu te supara pe noi - insa noi nu prea scriem cu prescurtari de mIRC aici - de aceea colegii s-au activat. Sunt o serie de chestiuni aici, de la versiunea de soft/hard instalata in masina pana la bitrate si codec. Doar prin incercari repetate poti vedea. La mine de exemplu merge MP3 pana la 382 bps si reda WAV nativ. Insa la alt Volvo S60 din trecut nu mergea pana la 382 - mai mult de 192 nu reda.  Sarbatori linistite si drumuri fara evenimente neplacute!
 11. Hop si eu cu V60

  Salut,  Arata bine pana acum - vreau sa mergi la navigatie, setari -> about - fa te rog o poza cu versiunea si sistemul de harti care scrie acolo te rog.   
 12. Salut,  Daca cauti aici vei vedea niste raspunsuri la intrebarea ta. 
 13. Hop si eu cu V60

  Si eu am update-uri lunar, pe USB - insa dupa ultimele update-uri am autostrada intre Deva si Timisoara, si respectiv autostrada intre Sebes si Cluj. Sa vedem ce autostrada am dupa saptamana asta de update, de la Pitesti la Sibiu - nu m-ar mira deloc.  Sper ca la varianta ta - pe noua arhitectura Volvo - sa fie mai bine. Pana atunci tot Waze e de baza.  PS. Waze te lasa sa cauti in timp ce mergi cu conditia sa ii spui ca esti pasager  - prietene pe Waze poti sa il minti din cand in cand ca si el o face cu tine. Nu trebuie sa fii atat de sincer cu el - el nu  e mereu asa sincer cu tine.  Deocamdata vizavi de Android Auto si Apple Car - pana cand producatorii masinilor vor autoriza (vor fi de acord sa faca mirroring la Waze / Google Maps) nu prea avem ce face - au si ei interesul lor - sa mai ciupeasca niste bani - tot datorita acestei elegante precizate de tine. Exact pe asta se bazeaza - pe dorinta noastra de eleganta.
 14. Hop si eu cu V60

  Salut,  Voiam o poza cu toata consol,a centrala - cea din dreapta cu butoanele si tastatura, nu bordul. 
 15. Hop si eu cu V60

  Ce probleme ai cu conectarea la Internet? In mod normal masina se poate conecta prin WiFi sau BT de la telefon - insa trebuie sa aiba modulul de Internet in ea - poti sa faci o poza la consola?