Adry

Membru
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Adry

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/28/1990

Profile Information

  • Locatie Bistrita
  • Auto volvo S40 2000T
  • Fabricatie 2002
  1. Ce fel de ulei?

    Multumesc
  2. Cumpar Catalizator

    Momentan am un catalizator universal,din pacate nu este compatibil dupa 4000 rpm se aprinde martorul in bord pe tester imi da urmatoarea eroare : (Rata de transformare catalizator prea mica).mentionez caci ambele sonde lambda sunt noi.Oare se potriveste catalizatorul cel de 160cv 2.0T din 99? Multumesc
  3. Buna ziua.As dori sa cumpar un catalizator pentru un Volvo S40 an de fabrifabricatie 2001,motorizare 2.0T 163cv cu seriile :30616606.          ,2238103001 ,00w49vh16081/0/0015. Mentionez ca nu stiu exact care este seria cea buna.eu am scris tot ce scria pe catalizatorul cel vechi.multumesc anticipat.  
  4. Buna ziua,am si eu o intrebare.zilele trecute am cumparat un Volvo S40. Din 2004 1.8 benzina ( 125 cv mi se pare).rugamintea mea este daca stie cineva ce fel de ulei sa folosesc pentru modelul asta?As vrea sa merg pe Castrol dar nu stiu ce tip..Multumesc anticipat.
  5. Pornire grea

    ok Multumesc
  6. Pornire grea

    Am verificat regulatorul de presiune din rampa,am scos furtunelu de vacum din el si in acel moment acolo intradevar era benzina dar am pus contactul de cateva ori si nu a iesit deloc benzina.Stie cineva ce presiune ar trebui sa am in rampa?Si dece nu face mereu chestia asta numai cand vrea ea? Multumesc pentru Raspunsuri
  7. Buna.Am o problema cu pornirea (S40 20T 163CV).Sa incep cu inceputul.Problema a inceput in urma cu ceva timp,dimineata cand porneam masina invartea electromotorul de 3,4 ori pana pornea si cand pornea trepida putin si pe urma isi revenea.Acuma problema asta o face tot mai des dar are momente cand porneste bine si cand se chinuie ce parere aveti? MULTUMESC ANTICIPAT
  8. Catalizator

    Multumesc
  9. Catalizator

    NU stiu daca esti amabil sa imi explici...Sa merg cu ea la reprezentanta sau unde gasesc astfel de tester??
  10. Catalizator

    Am un atelier auto (preferat) unde am si montat aceste piese (catalizator si cele 2 sonde lambda) lucreaza bine si la iei am pus si testerul pe ea.Am incercat si in alta parte si mi sa spus ca ar putea sa faca punte la sonda lambda sau ceva de genu (sa o pacaleasca)dar nu am incredere.M-am gandit ca poate nu este compatibil catalizatorul universal pe care il am eu montat si poate ar fi mai bine sa il comand pe original sau de pe o masina lovita dar.cu aceasi serie ca si cel original care il am inca dar este sparta ceramica.
  11. Catalizator

    Buna.Ieri am mers la tester cu masinuta mea pentru a rezolva problema cu sonda lambda.(cea de dupa catalizator). Am schimbato am pus BOSCH.Mi sa sters eroarea din bord si dupa 50 KM a aparut din nou.Nu stiu ce sa mai fac cu ea . Mentionez ca am schimbat ambele sonde lambda si catalizatorul si nici un rezultat din pacate.Astept pe luni sa repet testerul...nu stiu..Ceva nu ii place si nu stiu ce...eroarea persista si nu imi place sa o vad in bord.
  12. Catalizator

    Asta doar peste o luna cand vin acasa.Multuesc de sfat.
  13. Catalizator

    In primul rand sa aveti un PASTE fericit,Imi cer scuze ca nu am raspuns ce am rezolvat.Sunt plecat din tara.Defapt nu am rezolvat nimic am montat catalizatorul,mi sa resetat eroarea din bord si a functionat foarte bine fara nici o problema indiferent de conditii timp de o saptamana.Am mers din nou la atelier la conectat la tester si da eroare de sonda landa.Am schimbat prima sonda landa dinainte de catalizator (am 2 sonde una inainte si una dupa catalizator)si fara nici un rezultat.dupa 10km mi sa reaprins martorul in bord.Nu am mai facut nimic.Ma bate gandul ca poate ar fi de vina cea dea 2 sonda de dupa catalizator dar vad cand vin in tara.voi ce parere aveti???Ce ar putea fi?
  14. Eroare Tester

    Da am trecut RAR-ul.noxele mi-au iesit perfect dar minunea a tinut doar o saptamana din pacate.Numai NGK folosesc in special la sistemul de aprindere multumesc de sfat oricum.
  15. Eroare Tester

    Multumesc de raspuns.Ori cum eu maine incerc sa o curat cu sprai de contact si daca nu o schimb cu alta noua.Dar nu stiu din eroarea care mi-a dato pe tester care din sonde este pt ca modelul meu are 2 sonde lambda.Adica una inainte de catalizator si una dupa catalizator si nu stiu care dintre ele trebuie schimbate.