blackangel

Membru
  • Content count

    64
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

4 Followers

About blackangel

  • Rank
    Junior
  • Birthday 03/17/1989

Profile Information

  • Locatie iasi
  • Auto volvo c70 2.3 T5
  • Fabricatie 1999

Recent Profile Visitors

2,857 profile views
  1. salut

    salut din nou .. am tot sta si m-am documentat cat am putut , dar tot cer pareri si sfaturi .. pierderile de apa le am la radiatorul din  masina , e mocheta uda in stanga dar am gasit furtunul care are 2 supape de sens spart la intrarea in admisie , am curatat ptc-ul , nu era murdar erau cateva depuneri , am luat un nou pcv , urmeaza sa pun tot la loc pe masina , dar buba e ca nu am gasit nici o supapa care sa inchida deschida in pcv, ar putea fi probleme de la una sau cele 2 supape de sens ? cum le pot verifica ?? 
  2. salut

    salut, revin din nou , stie cineva daca pot pune motor de 2.4 sau 2.5 benzina pe turbina senzori injectoare soft etc  de 2.3 t5  b5234t3 176 kw 239 cai ? incerc sa gasesc motor dar nu am nici o sansa din cate vad .. gen sa scot din motorul 2.4 sau 2.5 motorul de 2.3 t5 ?
  3. salut

    am o problema cu motorul foarte mult abur alb dupa ce ajunge la temperatura de 90 de grade , imi dispare lichidul de racire! am schimbat garnitura de chiuloasa , planteitate facauta supape noi , garnituri supape , suruburi chiuloasa si tot aceeasi chestie! tin sa precizez ca am gasit garnitura veche foarte arsa . masina nu am folosit-o prea mult , anul trecut am pus apa in motor sa o pornesc pt o seara sa pot incarca bateria si am uitat peste noaptea apa in motor iar a 2 a zi era gheata bocna ...! pot fi fisuri in bloc, chiuloasa , probleme de la turbina ?   caut motor pentru volvo c70 2319 176 kw 239 cp cod motor b5234t3 
  4. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    o sa vad ce pot face fratilor .. ca nu vad de la ce ar putea fi problema .. pana sa schimb cutia nu am patit asa ceva... o sa iau un pic toata instalatia la controlat de la cutie... si sa vad de unde pot sa fac rost sau sa merg la un tester bun ...! e mai greu cu testerele bune prin zona asta ....!
  5. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    da mosu .. normal merge dupa ce ii sterg eroarea:) vreo 15 20 de minute...dupa o da aiurea incepe sa clipeasca sageata..! daca o opresc si o pornesc .. pe la a 5 a cheie porneste nu zic ca pornire greoaie... cu cealalta cutie toate bune! la porniri sageata era ok boo.. BOGDAN G .. TE ASTEPT PE TN !
  6. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    da-mi un pm cu nr tau de tel te rog! deci pt cei care vor sa puna cutii mai vechi pe modele mai noi chiar daca au aceleasi serii sa nu o faceti:) o sa aveti eroare de senzor de viteza:) habar nu am ce o sa fac pe viitor .. posibil un pret de vanzare al masinii! m-am saturat sa bag bani in masina aiurea si sa nu am un rezultat! numai bine!
  7. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    am pus masina pe tester pe obd-ul din masina .. eroare lipsa semnal senzor viteza ...! am schimbat senzorul .. cu celalalt senzor de pe cutia lui capi.. am sters eroarea .. am mers cu masina 20 de minute dupa care mi sa aprins martorul de la sonda landa + sageata a inceput sa clipeasca iar .. am observat ca dupa ce iti face toate testele tcu`l masinii mi se aprinde sonda landa eroare pe care o am deoarece am scoasa o sonda landa ca e dusa .. si in celasi timp incepe sa clipeasca si sageata.. vreo idee ?! sfat mentionez ca cutia cat timp nu imi da eroarea aia merge perfect si pe winter si in mod normal .. dupa ce imi da eroarea din cate am inteles de la capi cutia intra intr-un mod de protectie ..si atunci imi sare modul winter ! clipeste sageata imediat ce pun contactul si dupa ce o pornesc in orice mod P R N D 3 L sageata clipeste! sper sa ma ajute cineva cu idei ....ms mult! uitasem.. din cate imi spunea capi cu aceasta eroare nu ar trebui sa-mi mearga kilometrajul ..dar el merge ! si inca o treaba:) dupa ce imi da eroarea cu sageata care clipeste daca opresc motorul nici gand sa porneasca la primele 3 chei oricat as incerca .. dupa 3 4 incercari porneste la sfert de cheie!
  8. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    sa pus cutia.. sa potrivit .. am schimbat si acel senzor .. de care zicea cristi mai sus ....am pus convertizorul de pe cutia lui capi ...plus o eroare .. am probat masina in curtea servicel-ui cam 20 de minute.. toate bune in mod normal si in winter ! am iesit din curte de la service a inceput sa-mi clipeasca sageata..! vreo idee? sa fie acel senzor de vina ? multumesc inca o data tuturor celor care au sarit cu idei sfaturi !!
  9. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    maine e ziua cea mare:D se monteaza cutia de la capi:) ! revin ...
  10. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    la 9 urmeaza drumul Iasi Slobozia ... se merge dupa cutie! sa speram ca nu voi intampina probleme cu cutia ! revin dupa ce pun cutia sus .. luni sau marti! Tin sa multumesc tuturor pentru timpul acordat!
  11. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    da bogdanel sa treaca sarbatorile ca sigur daca merg la capi acuma:)) ne tinem de cutii automate!
  12. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    Cristian .. pai altceva sa schimb nu vad de ce as schimba.. vreau doar sa iau cutia din pozele de mai sus si sa o pun la mine pe masina.. nimic in plus..! Sarbatori fericite tuturor si un an nou fara probleme .. la bijuteriile noastre ..!
  13. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    bine ma ca aveti "scule" )
  14. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    au multumesc bogdane daca a venit raspunsu asa sigur de la tn .. am incredere .. ms frumos!
  15. vibrochen 2.0 merge pe 2.3 t5?

    revin ! sensul pnp-ului este acelasi... mai astept totusi si va rog pe cei care aveti cunostinte in domeniu sa ma ajutati ! multumesc anticipat biiiiiine hai sa vorbim despre femei ca nu cred ca e asa complicat:))))