• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Rebelu

Membru
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Rebelu

 • Rank
  Junior
 • Birthday 05/21/1973

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Suceava - Sfantu Ilie
 • Auto V60 1.6 D2 - SV72REB
 • Fabricatie 2013
 • Fabricatie2

Contact Methods

 • Yahoo cristi_rebenciuc

Recent Profile Visitors

3,548 profile views
 1. Mai este obiceiul intalnirii la Polivalenta sau s-a mutat la Penny? Sunt in Bucuresti si sunt mai relaxat cu munca, si mi-ar place sa va revad dupa atat de mult timp.
 2. Buna Jhonny Hsd, ma bucur sa vad doritori de astfel de intalniri. Eu sunt din Suceava, dar din pacate, serviciul personal ma poarta foarte mult prin tara, si doar in week-end ajung arareori acasa. Din cate stiu, la fel este si pentru alti colegi din zona Moldovei de nord. Sper totusi sa ne putem intalni candva. Tinem aproape.
 3. Intrunirea Nationala 2012

  Dragi prieteni, regret ca nu am putut participa nici in acest an la Nationala. Motivul este unul bun, am fost Nas de cununie chiar in acest week-end. Si totodata, incepand din iulie anul trecut am avut o investie majora de derulat, care s-a finalizat in luna august a acestui an. Inclusiv copii mei simt deja lipsa acestei intalniri, si imi aduc reprosuri. Voi face tot ce e posibil sa vin la urmatoarea nationala. Astept si eu cu interes poze si filmulete, oriunde ar fi ele postate.
 4. Permis din 96. Cu masina proprie V40 am aproape 80 000 km din octombrie 2007. Pe alte masini trec de 150000 km.
 5. V40 R-Design

  Din surse scrise, am inteles ca vor sa scoata un V40 4x4, concurent cu bmw x1.
 6. La multi ani, Rebelu!

  Va multumesc mult pentru urari. Din pacate sunt cam destul de ocupat si abia apuc sa citesc odata in luna ceva mesaje. Sper sa reusesc sa ne mai vedem. Cu parere de rau, dar nici in acest an nu pot onora cu prezenta la vreo intalnire ca cea din septembrie.
 7. Volvo-uri in trafic/parcate

  La ce hotel/statiune erau toate acestea?
 8. Invitatii site-uri torrent

  Am citit recent că s-a înființat Poliția torrentelor, parcă undeva în State, ce are ca principală sarcină urmărirea celor ce încarcă filme și muzică, sau permit „seed”-uri ale ceea ce au descărcat.
 9. La multi ani, Rebelu!

  Va multumesc foarte mult.
 10. Am votat Cincis, si pe iulirx organizator. Pentru ca a fost prima propunere pe care nu am uitat-o. As vizita si Cheile Nerei, dar nu mai vreau sa cad in plasa de anul trecut, cand a iesit altceva fata de prima alegere.
 11. Sper sa ajung si eu maine la intalnire.
 12. Filme 3D din 1939

  http://www.descopera.ro/dexcopera/4834248-pila-karpen la acest dispozitiv ma refeream in fapt cand am spus de perpetuum mobile. Am fost in confuzie, precizand atat despre pila cat si despre perpetuum mobile, in doua propozitii. Mea culpa.
 13. Filme 3D din 1939

  Si masina care merge cu apa (hidrogen) a fost descoperita de un roman, dar nu a fost si nici nu este interes pentru asa ceva. Si pila de combustie a fost de descoperita tot de un roman, si nu s-a mers mai departe cu utilizarea poentialului ei. Si mecanismul perpetuu a fost realizat si este in functie inca dinainte de 1900, si.....
 14. Masinile noastre in filme

  Extraordinara si interesanta selectia.
 15. Eu am un V40 1,9 TD, cel de 90 de CP cu injectie indirecta. Singura mea problema si careia inca tot nu i-am dat de capat, e fumul alb pe care il scoate. Unii spun ca e pompa de motorina (ori vreo electrovala), altii ca e ceva la chiuloasa. Cu toate astea, are peste 250000 km in bord si inca trage destul de bine. Din spusele mecanicilor pe la care am mai fost, am aflat ca era mai bine daca aveam un motor cu distributie pe lant.