Ted

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ted

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Romania
  • Auto Volvo S60
  1. Buna! De unde as putea sa achizitionez un DiCE cu placa Teleca? Multumesc!
  2. Buna! De unde as putea sa achizitionez un DiCE cu placa Teleca? Multumesc!
  3. Garnitura de chiloasa

    Eu am 240 000 km si e inca ok.
  4. ceasuri de bord

    Salut @paunionut! Multumesc pentru raspuns. Am citit partea cu reprogramarea si am inteles despre ce e vorba pe partea de software. Inca nu stiu exact de ce am nevoie pentru a realiza procedura de backup-flash, insa ma documentez activ pe tema aceasta. Imperecherea corecta a firelor este insa necesara pentru realizarea adaptorului, despre ea intrebam daca stie cineva care sunt legaturile corecte si daca legaturile pe care le-am gandit sunt ok.  
  5. ceasuri de bord

    Salut! Multumesc, kecs, pentru fotografia cu adaptorul de mai sus! Vreau neaparat sa il fac si eu, credeti ca e ok configuratia firelor asa cum am imaginat-o eu? Merci anticipat, Ted!
  6. Salut Am patit si eu cu IC, tot de la presiune a fost, l-am schimbat cu unul original si s-au facut testele de presiune mentionate mai sus, acum totul e ok.
  7. Probleme tractiune

    Din pacate, HEIMÐALLR are dreptate, problema cu tractiunea poate avea una dintre cauzele insirate mai sus. Sper sa descoper cat de curand care este cauza si o sa va anunt. Bataia din spate cred totusi ca are de-a face cu unul dintre telescoape.
  8. Probleme tractiune

    Salut! La activarea DSTC-ului trebuie sa lumineze in bord iconita aceea cu semnificatia deraparii, nu? Nu cred sa se activeze DSTC-ul... Nu se tureaza in gol. Sa zicem ca sunt in viteza a 3-a la 1500 de turatii, accelerez brusc si masina te baga in scaun, cand ajung la 2200 de turatii are prima cadere de tractiune pentru o secunda, dupa care te baga iar in scaun pana pe la 2500 de turatii cand are o noua cadere si se repeta asa si la 2800 si la 3000 si tot asa. Iti da impresia ca ramai fara motor... Apropo de intercooler, intr-adevar a fost spart dar nu simteam ca e, am vazut doar ca apare ulei pe radiatorul din fata si am dus masina la service unde mi s-a schimbat intercoolerul. Problema legata de tractiune a aparut cam atunci, dupa ce a fost schimbat. La EGR si VNT nu cred ca "au umblat" vreodata cei de la service si s-ar putea sa fie problema si de acolo. Mi-au spus cand au testat cu VIDA ca s-ar putea sa fie si o defectiune la ceva pompa de motorina din rezervor, dar pentru asta tre' desfacut rezervorul sa verifice pompa pentru a da un diagnostic exact... Ma uit azi si la niturile de la spoiler, desi am scos tot din portbagaj si tot am auzit bataia. E adevarat ca nu m-am uitat la nituri. Multumesc mult pentru raspuns!
  9. Hristos a inviat! Am o problema de tractiune la masina (Volvo S60 D5 2003), mai exact, in momentul in care accelerez brusc pentru o depasire mai in forta sau efectiv pentru adrenalina , cand motorul trece de 2000 turatii se pierde forta de tractiune pentru aprox. 1 secunda, in vreo 2-4 trepte pana la 3000-3500 turatii. In cazul in care acceleratia se face frumos, lent, nu se simte absolut nimic motorul e constant si trage perfect. Va rog sa-mi spuneti ce poate fii, in cazul in care ati mai intalnit aceasta problema. De asemenea mai am o problema cu o bataie urata in spate, dar nu pot sa-mi dau seama exact de unde. Bataia se aude doar pe drum cu denivelari. Cei de la service nu au gasit nimic slabit, dar bataia se aude clar si e foarte enervanta. S-a mai auzit o bataie urata de genul asta in urma cu un an jumate, dar atunci era bara stabilizatoare si a fost schimbata. Dupa aprox. 2 luni am auzit batai din nou dar nu-mi pot da seama ce e. Cam atat cu problemele, va multumesc anticipat pentru raspunsuri!