Anto

Membru
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Anto

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 11/20/1984

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo S 60 D3 Momentum
  • Fabricatie 2011
  1. Pai la asta ma refer, barbrizul are incalzire electrica, indiferent daca e dat drumul la dezaburire sau nu. Odata cu pornirea dezaburirii lunetei si a oglinzilor barbrizul se incalzeste (electric) la baza. Acest lucru se vede la baza parbrizului, gheata topindu-se acolo instant, la 1 minut dupa pornirea motorului
  2. Pierde mult din agresivitate... parerea mea Parbrizul incalzit la S60 este cam standard... sau cel putin era cand l-am cumparat eu pe al meu (2011). Eu am asa ceva si chiar acum m-am uitat pe lista de dotari standard: spalatoare de parbriz incalzite si parbriz incalzit in standard
  3. Volvo Sensus

    Eu am patit ceva asemanator. Nu am GPS dar sistemul audio e cel cu ecran de 7". Mergeam linistit pana la momentul in care toata interfata a picat, ecranul nu se mai deschidea si nu mai mergea muzica. Clima mergea dar pe display nu aparea nimic. Am mers la service si mi-au facut o rescriere a softului, de atunci nu a mai fost nicio problema. Probabil bug-uri... dar nimic grav cred. Mergi si rescrie softul la ei pentru interfata multimedia si cred ca se rezolva.
  4. Ok, am inteles. Am sa las situatia momentan asa si la urmatoarea revizie am sa schimb cu ulei Castrol for Volvo cars... Probabil anul viitor de acum... Multumesc pentru sfaturi si o zi frumoasa
  5. Saptamana asta am facut si eu revizia la masina. S60 D3, 2011, prima revizie, la 1 an, pentru ca nu am facut inca 30.000 de km. Din motive de siguranta, am ales sa schimb toate filtrele, chiar daca producatorul spune ca unele din ele nu ar trebui inca sau ar trebui doar verificate. Insa problema care ma intriga e ca, in conditiile in care am facut revizia la service autorizat, Tester Iasi, uleiul folosit a fost Mobil 1 (0w30 A5/B5) si nu Castrol, cum ar fi fost normal si cum recomanda producatorul. Mi s-a oferit explicatia ca acest ulei este conform cerintelor masinii (ceea ce e corect) insa motivul pentru care nu mi-au pus Castrol nu a fost "dezvaluit". Acum ma gandesc, citind si prin mai multe parti, sa cumpar eu 6 litri de ulei Castrol (Castrol for Volvo Cars) si sa ma duc sa-mi puna uleiul recomandat si sa-mi schimb inca o data filtrul. Credeti ca ar afecta cu ceva functionarea motorului folosirea in continuare a uleiului Mobil? Credeti ca merita schimbarea uleiului si sa-i pun Castrol? Am intrebat in stanga si in dreapta si cam toti mecanicii au zis ca nu ar trebui sa afecteze dar pentru satisfactia mea , sa cumpar un degresant sau ceva de genul, sa scot uleiul "vechi", sa toarne respectiva solutie sa curate motorul si sa ii pun uleiul recomandat. Si acest lucru sa-l cer la Tester unde ar trebui sa-mi faca chestia asta gratuit, avand in vedere ca recomandarile producatorului sunt Castrol si nu Mobil... Voi ce parere aveti?
  6. Salutare, Revin cu o intrebare in aceasta sectiune.... Chiar nu sunt prea multi pasionati din Iasi, sa punem si noi de o intalnire intr-o zi? Nu se anunta nimeni interesat?
  7. Multumesc frumos pentru detalii
  8. Ca tot veni vorba de motoare si alte alea, tre sa fac si eu revizia acum in mai la D3 (de 163), e prima la un an, a facut cineva? Cam cat ajunge?
  9. Parbriz incalzit ?!

    Mi se pare mult prea mare bataia de cap da daca omu se plictisea ))))))))))
  10. Parbriz incalzit ?!

    Salut, si eu am avut problema asta zilele astea... Insa pe mine m-a ajutat foarte mult solutia spalarii parbrizului... Avand in vedere ca duzele de spalare a parbrizului sunt incalzite (in standard la noul S60 din cate stiu) dupa ce se incalzeste putin parbrizul, dai cateva jeturi de lichid pe parbriz si dispare problema. Bineinteles in cazul unor stergatoare curatate nu cu gheata de 3 degete pe ele. Jetul de lichid de parbriz iese chiar fierbinte, se vede din aburul care iese si rezolva problema... La -17 grade...
  11. Salut, Eu cand am cumparat S60 ul in vara, am ales varianta Momentum in loc de Summum din cauza faptului ca nu suport pielea pe scaune, avand in vedere ca transpir foarte tare. In rest ca optiuni.... pune ce simti tu ca ti-ar trebui sau ti-ar face placere si ti-ar spori confortul in masina. Aici e dupa gusturi si fiecare poate sa-si spuna parerea.... dar personalizarea o faci dupa cum vrei tu si dupa buget. Ca recomandare si eu iti recomand sistemele de Driver Support mai ales BLIS-ul care chiar e super util. De la versiunea Momentum incolo, masina vine cu sistem audio 4x 40W High Performance cu 8 incinte acustice ceea ce e suficient dar care cere display-ul de 7 inch , nu cel de 5 din standard... deci ca recomandare poti alege si optiunea cu display mare... In rest toate optiunile tin de gust, placere simturi etc... Asa ca da frau liber imaginatiei... Cat despre motorizare... D3 imi pare cel mai echilibrat motor de pe aceasta masina... Cilindree decenta, cai destui, cuplu destul senzatii (parere doar personala si fara a ataca in vreun fel benzinarii) mai misto decat la benzina de la turatii joase... Si totusi... cred ca la un V60 ii sta bine cu un diesel... mai ales daca o sa o scoti mai mult la drumuri lungi... Iar ca fiabiilitate... Nu cred ca o sa tii tu masina pana la momentul la care va cadea motorul.... Sub nicio forma... Asa ca problema de fiabilitate .... o poti uita... Sper sa te ajute cu ceva raspunsul meu si mult succes la achizitie si asteptam poze. Ahhhh.... Am uitat.... Pune-i si xenon.. (asta daca nu alegi Summum unde e standard). Arata de 10000 de ori mai bine masina cu xenon.
  12. posesor s60 nou

    Salutare, bine ai venit in club. O alegere desteapta iar motorul D3 este senzational. Niste poze cu bijuteria? Cutie manuala sau automata? Scuze.... dar sa o porti sanatos, drumuri bune si fara evenimente ... rutiere nedorite.
  13. In fine, explicatia ta nu imi pare neaparat logica... Dar poate ai dreptate si au ei o strategie ... Dar cand vrei sa intri pe o piata, parerea mea , este ca incerci sa fii cat se poate de atractiv... In fine, thx de informatii.
  14. Pretul l-am gasit la Volvo la reprezentanta. Cele pe care le vinzi tu cu 175 EUR cu TVA sunt cele originale? Daca nu ma insel de la tine e mesajul de pe e-mail de dimineata?
  15. Multumesc pentru raspuns. In ideea in care cineva este interesat... Va transmit atasat catalogul complet de accesorii pentru S60/V60, avand preturile de lista cu TVA practicate de Volvo in Germania. Veti observa diferente si de pana la 50% in minus fata de preturile din Romania... Barele pe care le caut eu costa 149 EUR in Germania si 257 EUR in Romania. Interesant nu? VOLVO_S60_V60_MY11_v2.pdf