• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

mao

Membru
 • Content count

  346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

4 Followers

About mao

 • Rank
  Pasionat
 • Birthday 08/16/1978

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Cluj-Napoca
 • Auto V50 Y60LWB Y60SWB

Contact Methods

 • Yahoo mao_cj@yahoo.com
 1. Volvo V60 D6 hibrid

  https://youtu.be/1sFyQjqEkVg
 2. Probleme după accident

  As avea nevoie si de telescop, fuzeta stânga fata, carenaj si intercoolerul 1.9 TDI oare ma puteți îndruma d unde sa le iau?
 3. Probleme după accident

  Am dus-o ieri la mecanic, tinichigiu. Azi se apuca de ea si se uita daca totul ii la loc. Probabil ca voi avea nevoie si de telescop sau fuzeta. Roata stânga fata sta un pic intr-o parte. Mulțumesc.
 4. Probleme după accident

  Asta era cu semnul întrebării?:))) ca nu am înțeles
 5. Probleme după accident

  1.9 diesel de Renault 
 6. Probleme după accident

  Pffff, asta numai cineva care se pricepe la modelul asta ar putea spune. Eu unul nu stiu.
 7. Probleme după accident

  Salut, scumpa de nevastă-mea a lovit puțin mașina. După impact mașina nu mai pornește. Electromotorul învârte de o ia dracu si numa nu mai vrea sa pornească. Aveti cumva idee daca este vreo protecție in caz de accident sau ceva de genul? Menționez ca bateria este una cu gel si in stare foarte buna, adică aproape noua. atasez o poza cu mașina după impact care nu a fost nu stiu ce... Mulțumesc.
 8. Bine v-am regăsit

  Asa stiu si eu ca motorul este renault.
 9. Dezmembrari 440 si 460

  M-ar interesa pt 440: 1. nuca schimbător = ? 2. Geam cel mai din spate de pe partea stanga (cel triunghiular) = ? 3. Mocheta portbagaj si ce vine peste roata de rezerva = ? 4. 4 jante, tabla sau aliaj = ? 5. Usa torpedou = ? daca mai imi amintesc mai scriu:)  mersi
 10. După cum spuneam si in titlu bine v-am regăsit. După o pauza de câțiva ani buni si de forum si de "volvo" am achiziționat din nou un volvo si anume un volvo 440 1,9 TDI si vreo 90 cp:), 175.000km Masina am achiziționat-o la un pret foarte bun scopul ei fii de deplasare exclusiv prin oras. Are un consum foarte bun si merge ok. Avand doua masini relativ mari (Nissan Patrol gr y60 lwb '97 si vw multivan '00) am ales aceasta varianta pt oras. Sincer i-mi pare rau dupa v50-ul care l-am avut, dar asta este, toate trec :p
 11. din cate am inteles eu se pare ca a intrat in ceva fel de protectie, a "vazut" ca nui dvd original
 12. Este al doilea topic cu acelasi nume, sunt sigur de asta:) Primul era din cauza nenorocitei de rotite dintate pe care mare majoritate dintre noi am rezolvat-o. Ei acu este alta problema. L-am lasat pe un amic sa incerce ceva dvd facut de el de pe net cu ceva harti noi. Ei de atunci ecranul nu se ridica si nici macar nu mai imi da dvd-ul afara. Clar rotita respectiva nu ii, pt ca nu se aude mecanismul cum ca ar incerca sa ridice ecranul plus de asta nici dvd-ul nu-l da afara. Aveti idee cam ce ar fi si cum as putea rezolva problema?
 13. Nu merg spalatoarele faruri

  Revin, dar cu intazierea de rigoare, intre timp am fost plecat. Deci cam asa arata pompa mea de pe v50: si dupa lungi cautari am gasit asta care costa nici mai mult nici mai putin de 85 lei (sorry Midnight Caller, dar dincolo era mai ieftin). Merge perfect.
 14. Nu merg spalatoarele faruri

  yv1mw753142011987
 15. Nu merg spalatoarele faruri

  Nici pe v50-ul nevestei nu mai merg, aveti idee cam cat costa pompa respectiva? Eu am verificat sigurante, lichid toate alea. Cred ca numai pompa cu pricina a ramas. Un pret m-ar interesa daca stiti. Mersi.