adi080870

Membru
  • Content count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About adi080870

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 08/08/1970

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto volvo S80
  • Fabricatie 2001

Recent Profile Visitors

2,583 profile views
    • Volvo s80 - imagine 1
    •  
    • Volvo s80 - imagine 2
    •  
    • Volvo s80 - imagine 3
    •  
    • Volvo s80 - imagine 4
    Specificatii
    Tip putereCP
    MarcaVolvo
    CategoriaBerlina
    MotorizareBenzina
    Data fabricatiei2001
    Kilometraj230000
    Avariataneavariat
    Stareinmatriculata
    Capacitate cilindrica1984
    Putere maxima180
    Descriere

    vand volvo s80,2 T,benzina,complet functionala,pt dezmembrari!
    masina a fost respinsa la RAR pt noxe: Acte valabile:
    Marca Volvo
    Model S80
    Anul fabricatiei 2001
    Km 232 000 km 
    Capacitate cilindrica 1984 cm3
    Combustibil benzina
    Putere 180 CP/132 kw
    Motor turbo consum 10-11 oras/7-8 afara
    Cutie de viteze manuala in 5 trepte
    Transmisie Fata
    Norma de poluare Euro 3
    Caroserie Sedan
    Culoare Negru lucios
    Tara de origine Suedia
    Inmatriculat Da
    Stare folosita
    Dotari-
    ABS
    radio CD+telefon
    Geamuri fata electrice
    Servodirectie
    Airbag-uri laterale(cortina) /volan/pasager
    Controlul tractiunii (ASR)
    Geamuri spate electrice
    Jante din aliaj usor originale volvo
    Oglinzi retrovizoare ajustabile electric
    Cruise control
    Scaun sofer reglabil cu 3 memorii
    Computer de bord
    Inchidere centralizata
    Aer conditionat doua zone
    Geamuri cu folie spate omologate RAR
    Proiectoare ceata
    Controlul stabilitatii (ESP)
    Navigatie originala cu ecran care iese din bord(nu l-am folosit)
    Airbag-uri cortina
    Comenzi volan
    Geamuri laterale spate fumurii
    Interior din piele/scaun sofer uzat
    Oglinda retrovizoare interioara electrocromatica
    Scaune fata incalzite
    Observatii: Inlocuit motor aceeasi parametrii service autorizat RAR(detin acte in acest sens),schimbat cutie viteze cu una mai noua,distributia facuta la 170000 km,capete bara,bieleta antiriliu,pivoti,ulei 5w30 cel mai bun(50-60 lei/litru),ambreiaj cu disc,roata volanta si placa de presiune schimbat in 2018(fara rulment): tot atunci am schimbat bobinele de inductie si bujiile. In 2017 schimbate franele fata/spate.
    Mai nou bate un amortizor pe dreapta....il aud de cateva zile
    aripa spate stanga lovita(unde locuiesc este santier inca si mi-a frecat un camion masina pe aripa )
    Masina pt dezmembrari! Masina a fost radiata..! Multumesc!

    Masina este perfecta pt piesele motor,cutie,ambreiaj,sonorizare,clima,turbina,bobine de inductie si partea de constructie,usi,aripi,capota,porpagaj,etc.

    Pozele pot fi vizibile pe publi24,olx.

    Pret 3700 lei.

    DSC04418.JPG

    DSC04416.JPG

    DSC04407.JPG

    DSC04405.JPG

    DSC04403.JPG

    DSC04402.JPG

    DSC04397.JPG

    DSC04396.JPG

    DSC04384.JPG

    DSC04383.JPG

    DSC04382ab.jpg

    DSC04381aba.jpg

  1. S80 2.0T - motor

    Datorita faptului ca am ramas cu pinionul de la distributie langa axul cu came,pinion complet nou,care l-am tinut un an,ar fi trebuit sa-l dau mai repede. In fine...m-am hotarat sa-l vand(din pacate nu mai am acte in garantie pt. el) si-l dau cu 900 roni negociabil;Le am si pe celelalte doua mai vechi...le dau si pe acelea second hand; original Volvo 1275363 pt a putea fi inteles mai bine am atasat si cateva poze... Am mai atasat o poza cu pinionul... Aici se vede si seria!
  2. m-ar interesa pe mine...daca se potriveste la s80...eu nu-l mai gasesc de ceva vreme... Multumesc!
  3. Vand piese Volvo S80 T6 an 2000

    Sunt interesat urgent de oglinda dreapta heliomata, incalzita cu reglaj si rabatere electrica pt volvo s80,2001,2T,benzina,132 kw Astept un raspuns ...
  4. S80 2.0T - motor

    La multi ani tuturor utilizatorilor acestui forum! Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gindurile noastre de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate! Craciun fericit si La multi ani!
  5. S80 2.0T - motor

    va salut dragi prieteni! Am o mare rugaminte daca puteti sa ma ajutati... am atasat cateva fotografii cu placa integrata si motorasul de la rabaterea oglinzii drepte la Volvo S80 an 2001; Am cautat la Ionut Lup,dar n-am gasit,decat oglinda completa;Ar fi fain tare daca as gasi aceasta piesa si s-ar repara si rabaterea oglinzii din dreapta. ne mai auzim!
  6. S80 2.0T - motor

    Va salut dragi cititori ai acestui forum! am fost sambata pana la dunare,la Alexandria,Corabia ,ne-am oprit la 150 m de fluviu;am parcurs 380 km cu regina mea si nu pot sa spun decat atat...:cu toate ca drumul a lasat pe alocuri de dorit,masina s-a comportat exemplar,nici n-am simtit "micile" imperfectiuni ale soselei...am plecat in forta din Bucuresti,am tinut-o in 3000 de ture,pana la primul peco care mi-a iesit in cale;am alimentat,am pornit gps-ul si dai "gaz";a fost o senzatie superba,senzatie pe care nu o poti avea decat conducand o astfel de masina...!Mi-am propus sa nu mai pierd nici un moment si sa profit la maxim de noile senzatii pe care mi le ofera viata alaturi de sotia mea si regina noastra,volvo S80.Sunt foarte fericit ca ne-am intalnit!
  7. S80 2.0T - motor

    Va salut dragi prieteni si scuze pt. intarziere! Gata...in sfarsit.Sambata noaptea am luat masina...nici nu-mi venea sa cred cand in jurul orei 2 noaptea am fost chemat sa-mi ridic masina! S-a tinut de cuvant ca o termina pana duminica;Ce pot sa spun...am scos-o repede din garaj si dai talpa.Am turat-o pana-n 5-6000 de ture cu mici socuri;n-am sesizat sa se auda vre-un zgomot ciudat;mecanicul (Alex este numele lui si chiar il recomand cu toata increderea) a testat-o timp de 1H si 30 min cu motorul pornit bineinteles si chiar a scos-o si la drum sa vada cum se comporta...l-am gasit foarte fericit de ceea ce realizase! Deh, este meritul lui,trebuie sa recunosc; Dupa ce-am plecat de la garaj,am parcurs o distanta de 5-6 km cu motorul turatat...Doamne,ce senzatie...am simtit ca sunt tintuit in perna si nu ma mai pot ridica...! Sunt foarte fericit si de abia astept sa plec la un drum mai lung cu ea.Sper sa fiti si voi alaturi de mine la bucuria care ma-ncearca si cred ca sunt in asentimentul vostru al tuturor si nu gresesc cand spun ca Volvo este o supermasina! cat mai multi km va doresc la fiecare dintre voi si...fara probleme!!! Am promis ca revin cu poze,dar am fost atat de incantat de masina si grabit s-o ridic cat mai repede de la garaj,ca nu i-am facut nici o poza! In schimb i-am aplicat a doua zi un tratament cosmetic regesc!Sa simpta si ea ca este o regina! Erori: a se citi motor turat si nu turatat
  8. S80 2.0T - motor

    Multumesc mult de tot pt. urari! Am fost si astazi pe la garaj si...intr-adevar,lucrurile se misca.Am promisiuni ca in seara asta o termina si ii da si o cheie; maine o verifica pe testere si pe la pranz ma duc sa inchei toate socotelile cu el si sa-mi iau superba masina; voi continua maine cu concluziile finale.Din pacate,am uitat sa-i fac cateva poze,dar sper maine sa reusesc sa ma tin de cuvant! Toate bune tuturor posesorilor de masini volvo!
  9. S80 2.0T - motor

    Va salut dragi prieteni! Se pare ca lucrurile incep sa se miste...maine va fi pus pe masina;a fost spalat,verificat si pregatit pentru drum!
  10. S80 2.0T - motor

    Multumesc frumos pentru raspuns!
  11. S80 2.0T - motor

    ma refeream ca nu s-a umblat la motor... dar mi-a placut! Bravo
  12. S80 2.0T - motor

    Buna seara dragi prieteni! Stiti cumva cat se ia pt inlocuire motor?Este capsulat,necesita schimbarea rolei intanzatoare si a curelei de distributie...eu am avut cureaua noua...dar cica cand pui motorul,trebuie sa schimbi si cureaua! De...ca asa e " in tenis",daca e sa ne aducem aminte de memorabila secventa televizata in perioada comunista cu regretatul Toma Caragiu. Lasand asta...ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie? O puteti trimite pm... va multumesc mult!
  13. S80 2.0T - motor

    va salut din nou! Am mai primit o veste de la mecanic...doar marti imi soseste din germania,cred,bujiile si cureaua de distributie originale...dupa aceea,in trei zile este gata...de abia astept! Cat se ia sa se monteze un motor complet capsulat de S80-imi puteti spune?sa-mi fac si eu niste "socoteli"(ma intelegeti ce fel de socoteli,nu?!) Motorul doar se inlocuieste si se testeaza pe testere; am sa va tin la curent cu evolutia "romanului foileton".
  14. S80 2.0T - motor

    Inca mai dureaza...nu stiu ce sa mai cred...sunt foarte nervos! Am sa va tin la curent cu evolutia "serialului"...se pare ca va deveni roman-foileton!