birkof

Membru
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

3 Followers

About birkof

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/13/1982

Contact Methods

  • Website URL http://birkof.ro

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC60, 2.4 D3 AWD, black
  • Fabricatie 2012

Recent Profile Visitors

2,546 profile views
  1. Protectie piele / scauna auto copil

    Am gasit si comandat asa ceva ... Sa vedem si cat de bune or sa fie.
  2. Salutare, Am tot cautat in lung si-n lantul internetului, si tot n-am gasit o solutie "interesanta". Ce propuneti pentru protectia sezutului de piele contra scaunului de protectie copil? Pentru inceput am zis sa incerc cu o bucata de material mai impaturita, insa estetic lasa de dorit. Toate bune!
  3. Despre asta ce parere aveti?
  4. Parca si pe mine m-ar coafa mai bine ptr. sambata. Asa vin si cu piticul meu la intalnire, ca sa-i insuflu microbul Volvo mai bine
  5. Sa vina varaaaa! O sa reiau si eu intalnirile cu voi. PAna atunci, cresc copiii, termin cursurile,... )
  6. Intrebari XC60

    Oarecum ontopic, stie careva de ce mai toate modele de XC60 aduse din afara sunt mai mult in zona de nord a tarii? Vezi doar Cluj, Salaj, Botosani, etc. E un trend nou in zona acolo sau care e baiul? Vreau sa o schimb cu sora ei mai mare, insa nu dau de ea
  7. nu porneste masina!

    Revin si eu cu noi date in cazul problemei mele. Din pacate, testarea cu baterie noua am facut-o prin crocodili si cu bateria veche inca conectata. Bateria fiind in scurt, fura curent si de la cea noua ... si uite asa am realizat eu ca este de la electromotor. Dupa o vizita in service si lamuririle electricianului, am ajuns la firma de unde achizitionasem bateria acum aproape 2 ani, aceasta fiind inca in garantie. Bateria era dusa, primind mesajul "BAD & Replace" la testele lor rapide. A ramas la ei ptr mai multe teste, iar intre timp mi-au dat o alta in schimb. Asa ca, bateria, bate-o vina! Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
  8. nu porneste masina!

    Multumesc @paunionutz! Nu am zis ca vreau sa-l schimb, ci doar sa incerc celelalte metode, cu moscatul firelor, ciocanit in el, etc. Asta in ideea sa ajung la service cu ea fara sa o mai pornesc trasa. @Cristi Muresan o sa iau raspunsul tau drept unul constructiv si o sa-l caut si in portbagaj ))
  9. nu porneste masina!

    Bun! Ma poate ajuta cineva cu o diagram cu locatia electromotorului?
  10. nu porneste masina!

    Se pare ca problema asta apare tot mai des. Si eu am fost "atins" de ea ... aseara Revenind de la cumparaturi, dintr-un supermarket, am deschis masina si incercand sa o pornesc am auzit doar un "clanc", urmat de inchiderea tuturor martorilor la bord si implicit consola radioului. Am mai incercat si a 2-a oara, si a 3-a, insa nimic. Am incercat si cu curent de la o alta masina .... nimic. Am incercat si cu o baterie noua, nou cumparata. Si iarasi nimic. Am testat absolut toate sigurantele cu multimetru, insa nimic neobisnuit. Intr-un final am hotarat sa o pornesc trasa, si asa a si pornit. Am adus-o in fata casei, insa dupa oprirea motorului am avut aceleasi simptome. La incercarea de pornire, martorii din bord de sting, iar la motor se aude un "clanc, clanc" si doar atat. Intr-un final, bateria si-a dat duhul si chiar de la punerea contactului se opreste tot la bord. Am sa o las asa si in seara asta, iar maine o sa o pornesc iar trasa ... pentru a putea ajunge cu ea la un service.
  11. Cam asta pentru ziua de astazi. In rest, sunt bine-sanatos! ) PS: Nu ma intrebati cum am reusit, ca nici eu nu stiu
  12. @Roberto, trece-ma si pe mine pe lista cu un set Toate bune!
  13. Il asteptam cu mare interes )
  14. TUTUROR UN PASTE FERICIT!

    Adevarat a inviat! Eu am venit la spartul targului. Sper ca v-ati distrat cu cap!
  15. Asa. Sa ne traiasca si el! )