Garidu

Membru
  • Content count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Garidu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 12/19/1983

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 1.6D
  • Fabricatie 2008
  1. Noxe in habitaclu

    mersi, o să-l sun sa fac o programare
  2. am același motor cu 6.4medie per total, filtrul de particule e cum e dar cred ca si a mea poate atinge consum de 10 in oraș in funcție de trafic am același motor cu 6.4medie per total, filtrul de particule e cum e dar cred ca si a mea poate atinge consum de 10 in oraș in funcție de trafic
  3. Noxe in habitaclu

    sunt acum la Primus. din păcate nu au pe stoc garnitura deci trebuie sa aștept. momentan s-a făcut constatarea si aștept oferta de pret update: nu le merge sistemul. ei recomanda sa schimb șaibe, garnituri, furtune, cleme si alte cele undeva la 3000ron. aveți o recomandare încotro sa ma îndrept?
  4. Noxe in habitaclu

    si totuși, cât mai pot circula așa? pana ajung cu ea la service?
  5. dar de partea legala care se poate exprima? ITP am înțeles ca se trece in general, dar cați își trec ca au dpf in CIV ?
  6. Noxe in habitaclu

    Salut, Am, mai nou, si eu problema cu noxele. M-am uitat la motor si scapa motorina pe la baza unui injector. Eu banuiesc saiba aceea sau ceva. O sa ma duc maine la Primus sa faca o constatare. Motorul e murdar in jurul bazei acelui injector. Are sens panica sau ceva ? Se poate merge cu masina? Am uitat sa mentionez ca motorul pare sa mearga foarte bine, mai putin un zgomot slab de fasait pe la injectorul respectiv.
  7. Salut, Are sens sa ma agit cu schimabrea/anularea dpf-ului daca masina nu imi intra in protectie ? Banuiesc ca face regenerari dese dar mai mult de atat nu stiu. L-as anula dar nu stiu care sunt situatiile in care m-ar putea afecta din punct de vedere legal. In necunostinta de cauza, cand am inmatriculat masina m-am si agitat ca sa se treaca pe carte ca are DPF (la momentul respectiv insemna o reducere de 1000RON la taxa) chestie de care imi pare foarte rau acum, pentru ca am recuperat oricum taxa si ca ma gandesc sa il anulez. Saaaau... daca as fi sigur ca nu se colmateaza prea repede l-as schimba. Si... iarasi... nu am nici o garantie. Asta ar insemna o cheltuiala totala de vreo 1000EUR) Sincer trag spre anulare, singura chestie care ma retine e din punct de vedere legal.
  8. Raportare grave probleme motor

    Din ce stiu eu, cu contactul pe 2, tii apasat pe Read si apesi de doua ori pe butonul de ceata.
  9. Hai sa ne cunoastem... la kilometraj :)

    135k in bord, probabil undeva la 185k in realitate
  10. Ca sa nu postez numai cand sunt probleme... permis din 2003, intre 85.000-100.000km, nu stiu exact ca nu am tinut evidenta si am mai schimbat masinile pe care am mers
  11. Era acolo, in capac nu m-am uitat niciodata, se pare ca am si sigurante de schimb
  12. Am si eu o curiozitate. Masinutele astea nu vin cu scula din aceea de scos siguranta ? Ma manca si pe mine la un moment dat sa ma uit la ele dar nu vad cum as putea sa scot o siguranta.
  13. cauciucuri vara

    Asa este, m-am uitat acum la ele tot xLine se numesc, doar ca nu mai e stantat x, e un fel de patrat decupat pe o parte in fata "Line". De asemenea pe cele din finele 2012 (xLine) sunt indicatori de uzura pana la 6, iar pe cele mai noi pana la 8. Off topic: Intrebam de "boalfa" pentru ca am impresia ca pe cele de iarna se aude ceva "bataie la rulare", o sa mai investighez cand schimb rotile.
  14. cauciucuri vara

    Eu am anvelope Nokian xLine pentru vara si sunt destul de multumit. Am impresia ca din 2013 nu au mai avut voie sa puna X-ul in fata si au ramas Line. @Cristi Muresan: poti sa explici cum e cu boalfele? Era galma cum se face cand se rupe intaritura sau altfel (s-ar putea sa am o problema asemanatoare pe cele de iarna - tot Nokian)
  15. onezero's voLOWvo

    Teul ala mi-a crapat si mie acum doua ierni. Am gasit la un magazin din asta mic de cartier un teu, de Dacie cica, dar e foarte urat - o data ca e alb, a doua ca am impresia ca e mai ingust canalul decat la original. Daca reusesti sa afli codul sa-mi spui si mie, te rog, poate iau si eu sa inlocuiesc.