robylro

Membru
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About robylro

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto xc60
  1. Problema grup spate

    @Bogdan sunt de acord cu tine ca se mai întâmpla dar cei de la Audi si-au asumat greșeală si l-au schimbat pe garantie, cei de la Volvo au dat din umeri si au zis ca s-a mai întâmplat si mi-au estimat costurile. Diferenta intre audi de care zici tu si a mea este clar ca acolo a fost o defectiune din fabricatie, iar eu nu am cum sa influentez cumva defectarea grupului si se datorează faptului ca se pun piese foarte proaste. Oricum problema s-a rezolvat la un service si mă bucur ca mi-am deschis ochii sa nu mă mai duc la reprezentanta sa îmi fac reviziile sau alte reparatii pentru ca aici m-a costat foarte ieftin cu aceleași piese si am fost foarte mulțumit.
  2. Problema grup spate

    Am desfacut grupul si am gasit un rulment care era blocat si acela facea zgomot si inca doi care erau cam dusi, pinioanele sunt ok, astazi s-a apucat de montat cred ca maine o sa termine.
  3. Curea alternator

    .la 78 000 de km schimb pentru a 2 oara cureaua cu rolele intinzatoare pentru ca da semne de oboseala.
  4. Problema grup spate

    Acum o luna am sesizat un huruit in timpul mersului, am crezut ca este un rulment ceva pe spate dar cand am ajuns la o verificare s-a dovedit a fi grupul... pretul grupului este cam 16000 de ron asa ca am reusit cu greu sa comand rulmenti separat si semeringuri pentru a iesi mai ieftin acum sa vedem cat o sa tina. Am 78 000 de km cu masina mi se pare destul de trist sa se intample asa ceva, masina a circulat in conditii normale adica numai prin bucuresti, fara drumuri forestiere fara prea multe gropi.
  5. 78000 km - schimbare placute frana

    la mine placutele fata spate au tinut pana la 40 000 km, iar acum la 78 000 km schimb si discurile de pe spate inclusiv placutele
  6. nu stiu exact era pus in spate pe la teava de esapament a costat 560 ron
  7. Am rezolvat problema, a fost un senzor de temperatura.
  8. astazi cand am pornit de pe loc am observat ca nu pot sa depasesc 2000 de turati, am mers cam 30 de secunde si si-a revenit.. am crezut ca este vreo mizerie de la motorina afara fiind 2-3 grade. dupa ce am lasat-o parcata vreo doua ore chestiunea s-a repetat si se repeta tot timpul cand plec de pe loc dupa care isi revine super repede, cand dau pe secvential imi arata ca este in a 3 sau a 4 deci schimba. s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
  9. Imi scartaie porbagajul electric ingrozitor, stie cineva vreun remediu?
  10. Revizii

    @AndiM - am folosit piese originale si pretul este ridicat
  11. Revizii

    Eu am sunat la Primus pentru schimbarea placutelor si mi-am spus ca dureaza aproximativ 4 ore pentru schimbarea lor iar totul costa 1500-1600 ron ceea ce m-a facut sa imi comand placutele separat si ma costa 1100. Mi se pare abuziv sa stai 4 ore in service si sa fi taxat cat de fapt operatiunea dureaza o ora maxim 2. Asa este cand nu ai concurenta!!!
  12. Revizii

    Si eu am ramas impotmolit cu ea, nu ma asteptam asa repede bine era zapada cam afanata dar cam repede... bine este un suv nu trebuie sa ne avantam asa tare pentru ca nu prea are calitati off-road chiar daca este 4x4.
  13. De curand mi s-a ars motorasul de la stergatorul din spate, am fost la ei si din nou am auzit acelasi raspuns : "au mai fost si alte probleme dar se inlocuieste nu este nici o problema, ce-i de la Volvo au scos un model mai imbunatatit" la fel ca la rola intanzatoare... vreau si eu un Volvo imbunatatit de cand il cumpar
  14. Revizii

    Normal ar trebui sa se faca ca la carte pentru ca in carte nu mentioneaza nimeni unde sunt facuti km, este o politica romaneasca.
  15. problema zgomot

    Eu am un motor D5 163 CP asa au venit motoarele la inceput. Ar trebui sa intrebi la revizie, mie mi au spus ca oricum se inlocuiam chiar dc expira garantia. Ar trebui sa intrebi la revizie. Chiar crezi că merită "economia" aceasta?