rhobincu

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About rhobincu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 11/26/1983

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2005
  1. Salut Bogdan,

    Am vazut mesajul tau de pe forum de acum o luna, legat de cheia de S40. Mai ai cumva pe stoc? Eu cu a mea tot n-am facut nimic si mi-ar trebui una.

    Mersi,

    R.

  2. Inlocuire Cheie S40

    Salut, Cheia pe care am comandat-o si primit-o a venit in cutia ei pe care e o ethicheta pe care probabil e si acel cod PIN (nu o am la indemana sa ma uit).  Eram curios, daca stiti, daca faptul ca frecventa e diferita face ca aceasta cheie sa fie inutilizabila pe masina mea, sau receiver-ul din masina poate "citi" ambele frecvente. Mersi, R.
  3. Salut, Am un S40 din 2005 care a venit cu doua chei. Din pacate am reusit sa pierd una. Primus auto mi-a cerut 1600 RON pentru o cheie noua. Acolo s-a oprit conversatia. Am comandat una de pe Amazon doar ca abia dupa ce a ajuns mi-a trecut prin cap sa ma gandesc la faptul ca telecomanda emite pe niste frecvente care ar putea sa difere in State. Ce-i drept, daca ma uit pe cea de-a doua cheie a mea vad asa: Type: V0-AM433.92Mhz 31110091 Cheia care mi-a fost livrata este facuta in Germania, conform etichetei si are asa: Type: V0-AM315Mhz 30772187 Intrebarea mea este daca aceasta a doua cheie poate fi programata pentru masina mea? Reprezentanta Volvo de la Constanta mi-a spus ca daca vin cu cheia mea ma costa softul 106 lei si programarea 150, ceea ce tot e mult pentru apasat pe niste butoane, dar e oricum mult mai rezonabil.   Multumesc, R.
  4. Inca ceva care ma mira... computerul de bord nu-mi semnaleaza nici o problema... n-ar trebui sa-mi spuna ca e ceva neinregula cu motorul/egr-ul, etc.?
  5. Ok, din pacate nu ma pricep deloc la mecanica auto asa ca tot mi-ar trebui o recomandare pentru un mecanic serios. Stie cineva unul in Bucuresti? Off-topic: am gasit VIDA pe torrents, dar nu stiu ce hardware imi trebuie... un cablu OBD pe usb e suficient? R.
  6. Buna ziua, Vad ca thread-ul asta e cam vechi, dar am si eu aceeasi problema si ma gandeam ca poate cineva are o solutie mai clara. Am un Volvo S40 2.0D din 2005 luat din Belgia. Cand l-am cumparat avea cateva probleme (roti necalibrate si vechi, service-ul nefacut de vreo 40.000 de km, etc), inclusiv filtru de particule infundat si rezervorul de solutie de regenerare uscat de vreo 60.000 de km (masina avea 188.000 km la bord cand am luat-o). Cu toate astea, accelera foarte bine, se simteau cei 136 de cai. Ca sa nu am probleme cu inmatricularea euro4, am dus-o la reprezentanta Volvo din Olanda, si am platit curatarea filtrului de particule + umplerea rezervorului de lichid + update de soft (800 Euro). Dupa aia a mers la fel de bine si nu mai aveam nici mesajul de verificare a motorului pe care mi-l dadea inainte. Am mers cu ea 2200 de km din Olanda pana in Romania, si pe drum, dupa ce am intrat in tara, a inceput sa faca exact acelasi lucru pe care l-ati patit si voi: nu trecea de 3000 rpm de nici o culoare. Prima oara am crezut ca e de la butonul DSTC pe care il atinsesem accidental. Dupa ce am lasat masina cu motorul oprit o vreme, si-a revenit. Dar astazi, dupa ce azi dimineata mergea foarte ok, iarasi a inceput sa faca acelasi lucru si nu si-a mai revenit. Problema e ca nu apare pe bord nici un fel de mesaj de eroare... deci nu stiu ce sa fac cu ea. N-as duce-o nici la un service aiurea sa ma puna sa inlocuiesc motorul ca sa-si scoata ei niste bani. Sincer nu cred ca e de vina filtrul de particule... deci puteti sa-mi recomandati un service sau o persoana de incredere care sa se uite la ea? Cu bine, Radu