daridan

Membru
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About daridan

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/05/1982

Profile Information

  • Locatie romania
  • Auto volvo s40 1.9td
  • Fabricatie 1998
  • Auto 2 Volvo s80 2.0d
  • Fabricatie 2 34

Recent Profile Visitors

2,701 profile views
  1. Ceva asemanator am patit si eu la s40 meu. la mine nu cobora acul sau când cobora si acceleram sarea la 140km/h si ramanea acolo. Nu am scapat de problema pana nu am schimbat tot ceasul de bord. Am luat unul de la dezmembrari... numai ca eu aveam 126000 si cel care l-am luat avea 305000....:(  
  2. Problema a fost din cauza unei tevi de plastic care vine in partea din spate a pompei de apa. Din cauza presiuni facute de aceea solutie patrea care intra in spatele pompei de apa are un fel de "gat" care a cedat . Daca nu eram atent cand am schimbat kit-ul de distributie cu pompa de apa nu mai scapam e problema aceasta.. teava respectiva a fost pana in 20 ron. 
  3. https://www.autovit.ro/anunt/volvo-s80-ID7Gl9Gx.html
  4. SALUT BAIETI!! AM SI EU O PROBLEMA.IN URMA CU O LUNA AM FACUT SCHIMBUL LA ANTIGEL.INAINTE DE AL FACE AM BAGAT O SOLUTIE DE CURATARE A INSTALATIEI DE RACIRE "2+2" PE CARE AM CUMPARAT-O DE LA UN PECO.AMPUS ANTICELUL SI I-AM FACUT AIERISIREA,TOTUL OK! CAND M-AM INTORS SA PLEC CU MASINA AVEAM O BALTA DE ANTIGEL SUB MASINA,IN PARTEA DREAPTA(PARTEA CU VASUL DE EXPANSIUNE).AM COMLETAT SA VAD PE UNDE CURGE DAR NIMIC.CERT ESTE CA ATUNCI CAND MOTORUL ESTE PORNIT NU CURGE SI NICI NU SCADE NIVELUL IN VAS DAR LA 10-15 MIN DUPA CE IL OPRESC CURGE CAM CAT AR FI CANTITATEA ANTIGELULUI IN VASUL DE EXPANSIUNE. POATE SA IMI ZICA CINEVA CE AR TREBUI SA VERIFIC SAU DE LA CE POATE FI.EVENTUAL NISTE POZE CU CE TREBUIE SA VERIVIC,SAU FURTUNELE LA CARE AR TREBUI SA MA UIT. VA MULTUMESC ANTICIPAT!!
  5. = Indicator service =

    SALUT!VA DERANZEZ CU O INTREBARE.COM SE RESETEAZA MARTORUL DE SERVICE LA UN S40 1.9 TD DIN 98.MULTUMESC
  6. termoflot

    SAL.AM SI EU ACEIASI PROBLEMA.POTI SA FI MAI EXPLICIT LA CE AI FACUT,ASI VREA SA INCERC SI EU SA VAD CARE ESTE PROBLEMA.MERCI!
  7. nu,motorul merge normal,nu am probleme cu temperetura sau cu functionarea motorului.merge chiar rotund si porneste la sfert.de ce?
  8. mesi,de asta imi era frica.oricum vreau sa o schimb dar speram sa nu fie asta cauza.
  9. butonul de ceata nu merge

    nu,releul de ceata se afla undeva in spatele ceasurilor cate iti indica km/h,turatiile etc. Trebuie sa lasi volanul la maxim in jos,sa desfaci cele 2 suruburi de la masca kilometrajului ,si sa le scoti co grije.Vezi ca dupa ce scoti masca ceasurile indicatoare mai sunt prinse in doua suruburi pe care trebuie sa le desfaci.dupa ce scoto suruburile tragi cu grije de si iese afara(daca nu iese trebuie se ii scoti si celelelte 2 rame ale ceasurilor indicatoare) Odata scos , te uiti in gaura bordului si trebuie sa vezi un releu marca volvo pe care scrie "fog reder"sau ceva asa.Sa vezi daca e bun misti un pik de el si apesi butonul de ceata sa vezi daca face contact sau nu.Daca merge da-i cu niste sprei de contacte si dupa ce il pui mai fa de cateva ori acelasi lucru(misca de el si apasa butonul de ceata)pana vezi ca functioneaza de fiecare data cand apesi butonul. Inaite de a monta bordul te sfatuiesc sa tragi mufa releului jos sub volan in cazul in care mai apar proble sa nu mai fi nevoit sa mai desfaci bordul,eu asa am facut. Dupa ce pui cesul cu indicatoarele la loc te sfatuiesc sa pui cuntactul sa vezi daca a intrat bine in mufele din spate lui si ti se aprind sau sting toate becutile.in caz contrar misca un pic de el si cand vezi ca e ok prindel in cele 2 suruburi dupa care ii pui masca si o prinzi si pe ea in suruburi. Daca mai ai vreo nelamurire sa-mi spui.sper sa iti fi fost de ajutor. Salutari!!!
  10. Salut!!! Am si eu p problema.am gasit ulei in vasul de expansiune.mentionez ca uleiul din motor nu are apa in el dar in vasul de expansiune tot gasesc ulei .am scos cu siringa creo 200ml.temperatura nu creste,fum nu scoate masina si nici motorul nu merge cu intreruperi.imi porneste la sfert .totodata nu am nici un bec aprins in bord deci sincer nu stiu de la ce e. daca ar fi de la garnitura de chiuloasa ar trebui ca uleiul sa fie diluat sau sa faca spume ceea ce nu se intampla since nu stiu de la ce e. faza e ca am incercat sa -l scot cu siringa dar dupa ce merg cu masina reapare. mentionez ca se vede antigelul la fundul vasului de expansiune unde are curgerea. nivelul uleiului nu scade sau pote scade dar nu ffmult tinand cont de ce am scos eu din vas. am inteles ca ar pute fi de la radiatorul de racire al uleiului,acesta ar putea fi fisurat in interior,dar inainte sa il schimb va cer parerea sau sfatul poate a mai patit cineva asa ceva sau a auzit din ce cauza poate fi. va rog frumos daca ati putea sa ma ajutati sau sa-mi dati idei va multumesc!!!
  11. E motor de renault 1.9 sau mai nou de Dacia papuc. Mai multa atentie la scris,te rog!
  12. Problema inchidere.....

    din cauza motorasului de deschidere/inchidere.rezulta ca acesta vine lipit si nu se poate deschide.in fine eu l-am desfacut cu o surubelnita dreapta si rezultatul a fost ca era o rotita de plastic care are in mijloc o spirala(ca un burghiu)care impinge si readuce(inchide/deschide)incuietoarea.aceasta spirala era rupta si automat nu mai avea sum sa faca deschiderea. SOLUTIA!!!! AM DAT O GAURA CU UN BURGHIU FFMIC IN MIJLOCOL ROTILEI SI AL SPIRALEI.in aceasta gaura am pus superglue atat in gaura rotitei cat si a spiralei dupa care am bagat un cui pt a obtine marimea originala a piesei.locul ramas gol intre spirala si rotita l-am umplut cu un lipici din doua soluti si l-am lasat 2 ore sa se intareasca cat de cat.apoi am luat un pic de smirghel si am slefuit lipituta pana a ajuns la marimea spiralei dupa care am luat o panza de bomfaier si cu grije am facut santurile spiralei. CAT DESPRE DESCHIDEREA USI POTI SA INCERCI SA-I DAI CU SPREI DE CONTACTE LA MUFA DE ALIMENTARE A MOTORASULUI. P.S. NU STIU CAT O SA REZISTE DAR DEOCAMDATA IMI FUNCTIONEAZA.PANA O SA SCHIMB MOTORASUL NU CRED CA O SA AM PROBLEME ! SPER SA LE FIE DE AJUTOR SI ALTORA CARE NU LE MERGE DESCHODEREA PORBAGAJULUI.MACAR CAUZA DACA NU O SA-L REPARE.
  13. NU SE MAI DESCHIDE PORBAGAJUL

    era din cauza motorasului de deschidere/inchidere.rezulta ca acesta vine lipit si nu se poate deschide.in fine eu l-am desfacut cu o surubelnita dreapta si rezultatul a fost ca era o rotita de plastic care are in mijloc o spirala(ca un burghiu)care impinge si readuce(inchide/deschide)incuietoarea.aceasta spirala era rupta si automat nu mai avea sum sa faca deschiderea. SOLUTIA!!!! AM DAT O GAURA CU UN BURGHIU FFMIC IN MIJLOCOL ROTILEI SI AL SPIRALEI.in aceasta gaura am pus superglue atat in gaura rotitei cat si a spiralei dupa care am bagat un cui pt a obtine marimea originala a piesei.locul ramas gol intre spirala si rotita l-am umplut cu un lipici din doua soluti si l-am lasat 2 ore sa se intareasca cat de cat.apoi am luat un pic de smirghel si am slefuit lipituta pana a ajuns la marimea spiralei dupa care am luat o panza de bomfaier si cu grije am facut santurile spiralei. P.S. NU STIU CAT O SA REZISTE DAR DEOCAMDATA IMI FUNCTIONEAZA.PANA O SA SCHIMB MOTORASUL NU CRED CA O SA AM PROBLEME ! SPER SA LE FIE DE AJUTOR SI ALTORA CARE NU LE MERGE DESCHODEREA PORBAGAJULUI.MACAR CAUZA DACA NU O SA-L REPARE.
  14. butonul de ceata nu merge

    Mersi,de idee.Ai avut dreptate,releul nu facea contact bine.Dupa ce am dat bordul jos am scos releul si am dat cu sprei de contacte iar acum totul e ok. inca o data iti multumesc pt sfat.