daniel san

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About daniel san

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Resita
  • Auto Dacia Logan
  • Fabricatie 2007

Recent Profile Visitors

1,551 profile views
  1. Pareri XC70

    Cand am intrebat de impozit, am crezut ca este un impozit f mare de 3-4000 lei, asa auzisem la TV anul trecut. Eram speriat pentru ca la un asemenea impozit azi, va da-ti seama cine ar mai cumpara masina asta peste 5-6 ani de la mine. In ritmul de evolutie al motoarelor actuale, preconizez ca in maxim 6-7 ani nu se vor mai fabrica motoare mai mari de 2 l; va dati seama ce impozite mari vor fi pt motoarele pt care azi se plateste aprox 1000 EUR. Datorita acestui fapt, eu consider ca singurul minus al acestei masini este faptul ca nu pun pe ea un motor de 2 l si min 180 CP. Asta ar fi realizabil daca s-ar modifica motorul D3 de 2l si 163 CP, pe care sa-l ridice la minim 180 CP si sa-l conecteze cu o cutie PowerShift pe care o au in portofoliu la alte modele. Nu inteleg de ce nu folosesc aceasta cutie mai mult, pt ca este o cutie automata buna (echivalentul lui DSG) care ajuta motorul mai mult decat cea automata clasica. In rest, inteleg din aceste discutii ca XC70 este o masina OK, cu un plus la capitolul siguranta (si datorita electronicelor si datorita constructiei structurii de rezistenta), dar dpdv al fiabilitatii nu este nici mai buna dar nici mai rea decat restul. Totul tine de ceea ce iti place si cat esti dispus sa cheltui, dar imaginea pe care ti-o da o astfel de masina este greu de egalat de catre modele manelizate. Revin. M-am referit ca nu pun pe masina un motor de 2 l AWD.
  2. Pareri XC70

    Cum sunt cheltuielile aferente motorului D5 2,4 l, 215 CP? Ma refer la consum in oras si in afara si la impozitul anual, pt ca stiu ca la motoarele mai mari de 2 l impozitul creste simtitor. Sunt firme de asigurare care tin cont de toate sistemele de siguranta de la VOLVO si sa faca reduceri la polita de asigurare?
  3. Pareri XC70

    va multumesc pentru raspunsuri. cum se comporta pielea vara (nu se transpira pe ea cand bate soarele si se incinge?) dar toamna si mai ales iarna, nu este rece la spate? Se justifica piele ventilata? ce efect are. In legatura cu service-ul, ce stiti de reprezentantele VOLVO din Romania (eventual Timisoara), sunt serioase sau nu. Nu le cunosc, eu am trecut doar prin service-uri Dacia si VW si am un gust amar. O cunostinta de-a mea are XC90 si nu face service in Romania, doar Germania si Ungaria. Chiar este o solutie sau este doar un moft nerecunoscut.
  4. Pareri XC70

    Salut. Sunt nou pe aici. Va rog sa-mi scuzati micile erori de folosire a acestui forum.Este prima data cand intru pe un forum. MA intereseaza pareri legate de XC70, model 2011 (sau despre modelul 2008-2010) de la posesori sau de la cei care cunosc modelul. Pareri despre fiabilitate, cutia de viteza automata, motor D5 (215 CP, 205 CP, sau 185 CP). Ma intereseaza achizitia unui XC70 nou, il studiez de vreo 1,5 ani insa nu am nici un feedback de la nici un posesor, daca sunt multumiti de achizitie sau nu. Pareri despre service, utilizare zilnica, daca se justifica comandarea toturor chestiilor electronice (BLIS, ACC, City Safety, Pedestrian Detection, suspensie activa), pareri pro si contra piele. Iubesc aceasta masina dar, doar, din poze si de pe site. Vreau pareri sincere. Multumesc