Justfocus

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Justfocus

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Slobozia, IL
  • Auto Volvo 360 D
  • Fabricatie 1985
  • Auto 2 Mazda 626GE
  • Fabricatie 2 1992

Recent Profile Visitors

1,942 profile views
  1. Schimbare motor

    Imi poate spune cineva, daca se poate monta un motor de renault de 1.9D de pe un papuc, pe un volvo 360. Ma intereseaza mai mult daca, pot prinde noul motor de carcasa de ambreiaj aflata pe masina, fara alte modificari. Astept si alte sugestii, daca stie cineva un tip de motor care se potriveste fara modificari.
  2. nu se mai opreste

    Cateva sugestii de la mesteri: Bujii uzate sau amestecate (de diferite tipuri / marci) Sistem de injectie prost reglat, astfel incat sa compenseze piese defecte sau uzate peste limita. Avans reglat prost / dinti sariti la distributie / senzor de detonatie defect. Astea toate, daca nu cumva ai bagat gazolina in benzina, eu bagam la Matiz si asa facea.
  3. probleme pornire 440 1.6 benzina+GPL

    Cam asta ar fi piesa, cred(supapa reglaj mers in gol) depinde de ce tip de motor ai 83 sau 93 de cai.
  4. probleme pornire 440 1.6 benzina+GPL

    Salut, daca invarte la automat, verifica; senzorul de relanti, daca are asa ceva, bobina, filtru si pompa de benzina. Cele din urma pot fi infundate sau mai rau chiar arsa pompa.
  5. Parbriz incalzit ?!

    Rezolvarea a spus-o opus, desurubati bratele stergatoarelor si mai ridicatile. Strangeti putin, verificati sa nu loveasca stalpul din stanga apoi strangeti cat este nevoie.
  6. valva oprire motor (diesel)

    Pt. vicanezu piesa se numeste parghie oprire sau opritor injectie. Uite aici: http://www.al-padrin...l/61038050.html Iar pentru MarianBr se numeste tot la fel dar este ma scumpa. Uite aici: http://www.al-padrino.ro/versiune/14956/tree/12894/articol/61038182.html
  7. Aerisire instalatie racire

    Am mers intr-o zi si peste 500 de km si mi-a aruncat cam 1 litru, nu e mare inginerie 10 lei antigelul la 500 km. Ma deranjeaza ca imi arunca stropi pe tabloul de sigurante si prin jumatate de compartiment motor.
  8. Aerisire instalatie racire

    Are doua furtune subtiri, unul intra in motor iar celalalt in radiatorul de racire. Danut nu am gasit niciun aerisitor pe motor.
  9. Aerisire instalatie racire

    Salut, am un 344 1.6D din 1985 si imi pierde apa pe la capacul vasului de expansiune, va rog daca imi puteti spune cum se face o aerisire a instalatie de racire pentru acest motor. Eu cred ca problema este undeva la radiatorul din habitaclu, caci nu baga caldura aproape deloc si cateodata doar pe stanga sau dreapta, dar nu cred ca am reusit sa aerisesc instalatia cum trebuie. Astept cu nerabdare un raspuns. Multumesc.
  10. Voi, aveti climatizare dar eu am un volvo 360D din 1985, doar cu o simpla aeroterma si face exact ca la voi. Rece pe stanga cald pe dreapta si nu gasesc rezolvare.