Lotus80

Membru
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Lotus80

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 08/26/1975

Profile Information

  • Locatie Cluj
  • Auto Volvo
  • Fabricatie 2001

Recent Profile Visitors

2,550 profile views
  1. In carte scrie 9.5l si daca torn apa distilata peste pana se dilueaza/spala tot va trebui sa completez aia 4-5l cu pur nu 50-50. In fine, eu intrebasem altceva. O seara buna.
  2. Pai Hepu e 90lei 5l, iar Volvo 150lei.
  3. Ca alternativa la antigelul Volvo merge oare si Hepu G12+ mov? Am vazut ca e compatibil cu codul/norma Volvo 9437600 de pe bidonul de antigel OEM. Ati pus careva? Cel OEM ce culoare are, albastru?
  4. Inchidere portbagaj

    Azi am reusit si eu sa rezolv problema. Dupa ce m-am chinuit sa deschid portbagajul precum bine a explicat mai sus larahau (mersi mult!), la mine problema a fost simpla, in sensul ca am gasit un fir rupt in partea stanga a usii portbagajului. E un manunchi de fire acoperit de un manson de cauciuc care duce la yala si la buton. Am ramas cu o paguba de 4 cleme pe care am "reusit" sa le rup cand am dat jos capitonajul plus 2 ce le aveam lipsa, se mai tine in 4.... Am intrebat la un magazin si cica ar fi 15 lei/buc...si eu care credeam ca sunt niste cleme "de 2 lei"
  5. Inchidere portbagaj

    Am patit-o si eu in seara asta. Nu mai pot deschide portbagajul...l-am golit rabatand bancheta din spate...
  6. Problema geamuri electrice

    Am rezolvat problema cu geamul la un service din Sibiu, inclusiv functionarea butonului de inchidere centralizata si iluminarea celorlalte butoane. Din pacate nu stiu care a fost cauza deoarece mecanicul era plecat cand am ridicat masina, iar tipa de la receptie nu stia sa-mi dea prea multe amanunte. Ca si cost: piese 1 diblu de 5 lei care il aveam lipsa si 109 lei manopera. Mersi de ajutor thor si serge.
  7. Problema geamuri electrice

    Salut, am si eu o problema cu geamul de la portiera soferului. Cand il cobor nu intra tot in usa, mai ramane cam 1 cm in partea de langa stalp, iar cand il ridic se duce pana sus si cand ajunge acolo coboara automat ca si cand ar intalni un obstacol...Ca sa il inchid trebuie sa ii dau comenzi scurte pana sus. Probabil pentru ca nu coboara cat trebuie sa fie un decalaj in cursa de inchidere-deschidere a geamului. Deasemenea, cand inchid usa cu geamul coborat se aude un zgomot ciudat, ca si cand geamul nu este prins bine si balangane in usa, sau e ceva rupt pe acolo...Mi-e groaza sa desfac fata usii, dar cam trebuie ca pe usa asta mai am si alte probleme (nu sunt butoanele luminate, exceptie facat cel de blocare a geamurilor, nu-mi functioneaza butonul de inchidere centralizata...) Daca ati mai intalnit probleme de genul asta si ma puteti ajuta cu modul de rezolvare v-as fi recunoscator.
  8. Dimensiuni anvelope

    Fiecare face cum crede...
  9. Dimensiuni anvelope

    Asa e...am platit greseala lor si a celui care a inscris-o ca nu a cascat ochii. Eu pe 17 le am trecute in carte (205/50R17), doar pe 16 era problema...
  10. Dimensiuni anvelope

    Salutare. De faza cu dimensiunile anvelopelor m-am lovit si eu acum cateva luni cand a trebuit sa-mi fac ITP-ul. Inginerul de la service-ul respectiv mi-a spus sa imi adaug dimensiunile anvelopelor care le am pe masina in cartea de identitate ca sa nu am probleme pe viitor. Eu am pe masina 205/55 R16, dar in carte erau trecute niste dimensiuni mai ciudate pentru R16 si anume 195/60 R16. In fine, pana la urma a trecut cu vederea dupa ce i-am aratat ca pe usa de la rezervor erau trecute dimensiunile de pe masina. Dupa ce am trecut de inspectie am zis totusi sa imi rezolv si chestia asta si am sunat la dealer-ul Volvo din Brasov care m-a indrumat spre importator. Asa ca am sunat la cei de la EIT Forum Auto si le-am explicat problema. Am vorbit cu un domn foarte amabil, Flaminzeanu Cristian, care mi-a spus sa fac solicitarea pe email: office@eit.ro. In cateva zile am primit si raspunsul pe care il atasez. Cu hartia am fost la RAR, si dupa 2 ore si 93 lei mai putin (pentru 3 cuvinte...) am rezolvat cazul. Sper sa ajute pe careva. Bafta! Raspuns importator volvo.pdf
  11. roti spate

    Salut! Confirm, aceeasi "problema" o am si eu.
  12. Service Sibiu

    Stie cineva un service bun & tester in Sibiu?
  13. ce fel de ulei sa folosesc?

    Bogdan, cat e nivelul de cenusa pentru Castrol SLX Professional Longtec for Volvo cars A5/B5 0W-30? Am tot cautat dar nu am gasit o fisa tehnica care sa mentioneze si asta.
  14. ce fel de ulei sa folosesc?

    Am intrebat de castrol slx professional powerflow c1 5w-30 si mi-au spus ca nu il mai au, dar ca imi recomanda magnatec-ul professional a5 5w-30. M-am uitat pe specificatii si am vazut ca-i tot pe-acolo (ACEA A1/B1, A5/B5, Ford WSS-M2C-913-B ), plus ca e si ok la pret, asa ca i-am resunat si am dat comanda de 6l.