MMMihai

Membru
 • Content count

  564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

563 Best

2 Followers

About MMMihai

 • Rank
  rocket bunny

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie :Bucuresti
 • Auto S60 ╳D5244T15╳AWD╳P*╳
 • Fabricatie
 • Auto2 CUBE ╳Aim╳Pro╳2016╳
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

4,527 profile views
 1. Taxa auto 2018

  Nu exista nimic concretizat pe aceasta tema ci doar proiecte din partea unor entitati care se bat cap in cap. Mai asteapta vreo luna pana sa te plangi de varianta pentru care se opteaza.
 2. s80 uzura cauciucuri

  De ce nu? Eu mi-as lua 5GT, dar n-am nevasta.
 3. cutie de viteze S60

  O vizita la un service care se ocupa de Volvo, cum ar fi cel al lui Bogdan si o suma modica (cateva sute de lei).
 4. Hakkapeliitta 8

  Nope, la noi nu sunt omologate pentru uz stradal anvelopele clutate. Oricum n-ai avea ce sa faci cu ele, s-ar paradi mai instant ca nessu'. Exista varianta R2 care e utilizabila si pretabila pentru Ro, da' nu e la fel de cool.
 5. Volvo C70 T5 2011

  Poze cu continut explicit macar. Sa fie acolo, pentru istoric... Cand vine momentul transferam topicul din AP pe numele meu direct.
 6. Volvo C70 T5 2011

  Baga thread pentru negresa.
 7. Intalnire

  Intalniri de c30 nu se mai tin de cativa ani. Majoritatea am trecut la S60-uri. Dar totusi, nu vinzi t5u'?:))
 8. O alegere buna - Volvo S80 2011

  Mai bine schimbi si mecanicul odata cu distributia.
 9. VOLVO S 40

  Neerlandeza, mai degraba.
 10. Consum exagerat la maşină nouă.

  9% este un consum perfect normal pentru Bucuresti, chiar si pentru un Bucuresti liber. Mie S6ou' (acelasi motor, awd si cu p*) imi consuma in jur de 9.5-10% prin Bucuresti.
 11. Copiere cheie

  atat costa, pe factura. Restul preturilor sunt pe 'intrebare'.
 12. Jante IXION 18''

  Domnul Bogdan nu mai vede bine. Jantele de mai sus (postate de Vic) nici macar nu seamana cu cele de Polestar. Dar da, pe langa modelul pe care l-ai postat tu mai exista fix un model pe 19 compatibil cu P*, cel pe care l-a cumparat Vic pt masina lui.  @OP, sper ca in seara asta sa ajung pe unde sunt depozitate si sa pot reveni cu pozele.
 13. Jante IXION 18''

  Nu cred c-a zis ca jantele alea merg pe Polestar. Domnul Victor stie ca a postat jante din pachetul 'Polestar Performance' dedicat V40/S60/V60, pe care doar le recomanda colegului cu XC60. Din pacate acesta nu prea are ce face cu ele, avand in vedere dimensiunea anvelopelor. Domnul G nu stie ca pentru S/V60 Polestar exista 2 editii de jante pe 19", modelele nesemanand cu cel pus mai sus.
 14. Jante IXION 18''

  Jantele puse de victor sunt pt v40, nu incap pe Polestar adevarat. Merg pe S/V60 (cu anvelopele din pachetul de mai sus) dar nu si pe XC60-ul pe care-l are OP. @OP am un set de Ixioane pe 18 de care as vrea sa ma despart (trecere la 19), o sa-ti trimit niste poze & pret zilele astea pe PM.
 15. service volvo

  Buna, Luandu-le pe rand: 1&2) daca are xenon AM naiba stie ce bec e acolo, trebuie verificat (si scos kit-ul, daca ma intrebi pe mine). D3S vine pe masinile cu xenon din fabrica, kit-urile aftermarket pot avea mai orice. 3) DSG are VW. Uleiul din cutie se schimba, fiind necesari 8l (ce intra in cutie) + 4-8l pentru flush (curatat). Smucitura poate sa dispara sau sa se inrautateasca. 4) N-am idee dar nu suna deloc ok :)) Cat despre service, @Bogdan G @Vadim sunt recomandarile mele.