• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

MMMihai

Membru
 • Content count

  676
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

640 Best

2 Followers

About MMMihai

 • Rank
  rocket bunny

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie :Bucuresti
 • Auto S60 ╳D5244T15╳AWD╳P*╳
 • Fabricatie
 • Auto2 CUBE ╳Aim╳Pro╳2016╳
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

6,018 profile views
 1. Nici pe whatsapp n-ai raspuns 
 2. Baieti frumosi cautam spirit volvo. Rugam seriozitate.
 3. Sfat Achizitie

  Daca te uiti la preturile de afara iti raspunzi singur la intrebare. Cumva, cele mai ieftine masini sunt tot timpul de vanzare fix in Romania.
 4. La RD e ajustabil, e alta directie sau care-i combinatia?
 5. S60 P*

  O sa aduc sprayu' de molii.  
 6. S60 P*

  Dar daca decizi sa le modifici culoarea din fabrica, refolosesti niste embleme care costa 100 lei sau cumperi un set nou?
 7. Sfat achizitie XC60

  Cred ca si la noi au o garantie de tipul 'banii inapoi' daca nu este satisfacut clientul, poti intreba.
 8. S60 P*

  Sunt pentru jante.
 9. Sfat achizitie XC60

  Dai cu cardul la Primus (800€+tva) si in 30 min e gata. 
 10. Cred ca saptamana asta nu se intampla nimic.
 11. modul radar XC60

  O fi d-ala care n-a mers niciodata de cand a cumparat masina, Bogdane... :))))))))))))))))))
 12. Suspensie C30

  Din moment ce nu are ceasuri albastre/volan/schimbator/pedale/scaune/presuri, nu este RD. In 2oo7 inca exista pachetul 'Sport', pe care l-a avut si Victor la C30. Suspensia stock este Dynamic, in acest caz.
 13. Volvo S60 D5 AWD

  S-a dezlegat interiorul. :)) A rasarit pedala 'moarta'. Trimul Polestar este singurul de pe platforma cu pedala 'moarta' metalica. In consecinta, pentru ca nu facem tiganii, s-a schimbat mocheta cu totul. S-ar fi putut prinde pe cadavrul celei vechi dar n-ar fi fost exact ce trebuia sa fie. S-a purces spre schimbarea CCM-ului (care functioneaza plug and play dar nu in totalitate, fiind nevoie de resoftare, aviz amatorilor). Acum butoanele-s albe. Cu ocazia asta si pentru ca in ciuda opiniei initiale mi-a placut mai mult cum arata consola carbonizata de Polestar, am decis s-o delapidez spre pastrare. Poza cu scaunu' e pusa ca sa vedeti cum ar trebui sa se comporte service-urile cu interioarele voastre. Si... asta e tot. E APROAPE game over pe interior. Raman de schimbat becurile din plafoniera/pus lampi OE cu led la picioare in fata. Saptamana asta, masina e GATA. Saptamana viitoare, ma apuc de schimbat becurile. Peste doua saptamani... BANCHETA SPATE! :)) A fost un proiect super interesant si provocator. In primul rand pentru ca multe din modificarile/retrofiturile facute nu mai fusesera incercate sau realizate (cel putin - documentate pe forumurile externe) iar in al doilea rand pentru ca... socoteala de acasa de multe ori nu se potriveste, iar viata bate filmul. E demn de mentionat si faptul ca Volvo nu e o platforma super customizabila si ca nu exista o multitudine de piese in oferta, o parte din stresul intregii operatiuni fiind cauzat de relationare cu 'furnizori' externi care nu leaga doua cuvinte in vreo limba de circulatie internationala, transporturi intarziate prin firme cu care n-am relationat niciodata. O sa insir o parte din oamenii care m-au ajutat/asistat/suportat, fiecare in felul lui, ca un fel de end credits... am ramas fara chestii de facut la masina. Se multumeste lui @Vicu, @Dinoco, @skipper2oo6, @BogdanG (care si-a schimbat numele pe forum si mi-a luat vreo 2 minute sa-mi dau seama de ce nu pot sa-i dau tag), @paunionutz si lui SARPE care n-are user pe forum pentru ca... n-are. Mai sunt si alte nume ce si-ar gasi locul pe lista dar... nu au legatura cu marca asa ca n-o sa bat campii pe aici. Daca am omis pe cineva, imi cer scuze, probabil n-a fost intentionat. :)))