MMMihai

Membru
 • Content count

  622
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

594 Best

2 Followers

About MMMihai

 • Rank
  rocket bunny

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie :Bucuresti
 • Auto S60 ╳D5244T15╳AWD╳P*╳
 • Fabricatie
 • Auto2 CUBE ╳Aim╳Pro╳2016╳
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

5,391 profile views
 1. Se aude doar la plecarea de pe loc sau si atunci cand invarti volanul pe loc? Flansele amortizoarelor pe fata au o viata destul de scurta.
 2. Salut, In 2 ani n-ai verificat planetara daca tot face zgomot? :)) Cad la modelul tau like there's no tomorrow.
 3. Sunt poze din anunturi de pe olx, nu cu jantele lui.
 4. Salutare, Se pot face la SRZ Powercoating Customs. Pretul este in jur de 1200 lei. Costurile pieselor pt manuala de la Primus imi sunt straine.
 5. S-or mai fi schimbat lucruri in ultimii 4 ani, zic.
 6. polestar xc 90 chiptuning

  Ar trebui sa aiba certificat Polestar. Daca nu are, poti intreba direct la Polestar, le trimiti VIN-ul printr-un mail sau la Primus, intr-o maniera similara. Also, salut. Cand intri intr-o camera saluti. Poti extinde fara grija si la un forum.
 7. Volvo V60 D6 diesel hibrid

  Are @Cristi Muresan, presupun ca te poate ajuta cu informatii.
 8. S60 P*

  Iti raspund io inainte s-o faca Victor. Pe Polestar nu se pot pune decat o mana de jante, cea mai mica dimensiune fiind de 19", din cauza (sau datorita, depinde cum privesti situatia) etrierelor de pe fata care sunt enorme. Si pentru a intra jantele pe "19, trebuie sa fie 'sculptate' spitele pe interior pentru a nu lovi in cel numit mai devreme. Oricum, masina nu este rigida, are o tinuta de drum impecabila si este surprinzator de comfy (stancy, trancy). Este doar o idee mai teapana decat un RD cu jante pe "18. (care este oricum o masina destul de moale) Daca simti toate denivelarile pe sasiu stock cu jante pe 18 inseamna ca esti foarte simtit.
 9. Cumpăr s60

  Sunt doar gelos ca io n-am reusit sa-l pun pe Salam sa danseze in bord.
 10. Cumpăr s60

  Cine a scris anuntul ala a batut campii cu gratie la capitolul dotari. Masina este o chelaciune suprema, singura 'optiune' este navigatia. Poza cu videoclipul manelei pe ecranul din consola este PAINTshop-ata grosolan, se vede reflexia afisand radio. :))) Parere? As fugi de masina asta ca de buba neagra.
 11. Senzori de lumina nu cred ca exista pana la modelele 2014+. Pt senzorii de presiune in anvelope se apasa pe butonul 'my car' din consola, daca exista acest modul pe masina vei gasi in meniu asa ceva.  
 12. Anuntul cu dotarile e facut de cel mai ordinar samsar. Masina nu are parte din dotarile enumerate iar unele sunt inventate (a se vedea geamurile heliomate mentionate mai sus, pachet crom, 16 airbaguri); nu are ACC (adaptive cruise control), proiectoare ceata (nu exista pe model), senzori de lumina, scaune 'sport'. Nu cred ca are scaune electrice (fiind kinetic), nici TPMS (senzori de presiune anvelopa) si probabil nici HDD (din moment ce nu mentioneaza nimic de navi). A se verifica daca are bluetooth pt telefon (butoane pe volan + buton phone in consola). In rest... tine de tine. Eu nici nu m-as uita la masina asta, e prea pompat anuntul si mi-a ucis orice urma de incredere.
 13. Asta este o intrebare buna. Nu-mi aduc aminte care au fost argumentele pe care le-am primit impotriva opririi masinii cand este la regenerare, dar eu unul mi-am format obiceiul de a-mi prelungi drumul (chiar daca sunt in oras) si de a incerca sa 'ies' pe o artera unde se poate circula cu viteza constanta (Splai spre Centura, Centura, DN-uri etc) pentru a nu opri masina cand se regenereaza.   La S60 D5 nu ar trebui sa se simta vreo vibratie, dar motorul isi schimba tonalitatea in sarcina, se 'aude' mai gros. Daca n-ai ureche muzicala, te poti uita in consumul instant, o sa-ti indice ~2%/h in loc de 0.6-1% in mod normal. Mi se pare ca bordul clasic (2010-2012) nu iti arata instantul, s-ar putea sa ai un dezavantaj aici. Poti verifica totusi consumul pe calatorie in trip statistics, banuiesc ca stii cam intre ce valori se invarte in mod normal masina.
 14. Sfat achizitie S40 2007 2.4 benzina

  Salut, 2.4i-ul si T5-ul nu sunt acelasi motor. T5-ul este un motor supraalimentat, 2.4i este aspirat. Rulajul aparent mic se explica usor, consuma mult. :)) Probabil ca o MEDIE cinstita pentru Bucuresti este undeva la 12-14. Glumesc, habar n-am cati km are masina, dar poti incerca macar sa iei contact cu proprietarul pentru a lamuri istoricul masinii (vad ca are suporti de numar de la Primus, dar arata bine; lipseste si bulina de la ITP de pe numarul de pe fata, ori e pusa pe spate, ori este inmatriculata recent in tara si atunci sansele unui istoric verificabil scad). Daca esti setat pe un motor aspirat 'mare', te poti uita si la asta. E de vanzare de circa un an la Bavaria, pretul afisat scazand considerabil in acest timp.