• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

MMMihai

Membru
 • Content count

  705
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

712 Best

2 Followers

About MMMihai

 • Rank
  rocket bunny

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie :Bucuresti
 • Auto S60 ╳D5244T15╳AWD╳P*╳
 • Fabricatie
 • Auto2 CUBE ╳Aim╳Pro╳2016╳
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

6,150 profile views
 1. S60 P*

  10000€, stii unde ma gasesti.
 2. DRL - inlocuire S60 2012

  Tot insisti cu DRL-urile astea... Romania unde are reglementat in codul rutier asa ceva? Ultima oara cand am verificat era stipulata folosirea luminilor de intalnire, care n-au legatura cu 'luminile de zi'.
 3. Anvelope Volvo S80 D5AWD

  Procedura e cam idioata. In primul rand, de la Volvo ai nevoie de una dintre: certificat de conformitate al masinii (pe serie, evident), in care sunt mentionate toate datele tehnice ale masinii, inclusiv dimensiunea jantelor/anvelopelor admise, SAU o nota tehnica informativa care sa ateste compatibilitatea.  In al doilea rand, trebuie sa mergi la RAR pt completat in CIV. Asta pentru o legalitate deplina. Problema cu jante/anvelope neconforme este ca te pot aduce in situatia in care asigurarile nu te despagubesc, sau nu ii despagubesc pe ceilalti in cazul in care esti vinovat de producerea unui accident.
 4. Anvelope Volvo S80 D5AWD

  Daca ai dimensiunea pe stalp, da, altfel, legal - nu. Daca e pe RO, ai nevoie de dimensiuni mentionate in CIV.  
 5. Cred ca 5.6l este cantitatea totala. Ma indoiesc ca reusesc sa scurgi tot ca sa pui atat la loc.
 6. E VEA... Ulei 0W20...
 7. Nivelul de ulei se citeste conform procedurii din manualul masinii. Adica se tine apasat pe butonul de 'start' pret de aproximativ 2 secunde (echivalentul contactului - cheia la 'II'). In aceste conditii va deveni disponibil respectivul item din meniu. Problema la acest motor este ca stie sa afiseze doar MAX, MIN si sub minim.
 8. Volvo S60 D5 AWD

  Am zis mai sus, bre. Casca ochii. 
 9. Volvo S60 D5 AWD

  Salut, Nu se efectueaza modificari la cablaje si nici la alte dracii. Singura dificultate o vei regasi in momentul in care doresti sa schimbi becurile T10 din plafoniera, acestea folosind un twist-socket. Problema cu soclul este ca pana intr-un anume an (cred ca 2015), cei de la Volvo au 'sudat' becurile de socluri, astfel incat trebuie desfacut si adaptat pentru becurile led. Operatiunea in sine nu este una dificila, ci doar migaloasa, fiind nevoie sa prinzi firele becurilor direct in fisele de contact ale soclului. Cred ca te lamuresti din urmatoarele poze: ^aici este unul dintre becurile scoase din soclu, sudat de fisa despre care vorbeam anterior. Daca nu planuiesti sa le refolosesti, se rupe destul de usor ca sa poata fi curata ulterior (pentru a evita riscul de scurt). ^soclul T10, remontat, cele doua fise pe pozitie; ^bec led pus in soclul original. Se poate observa modul in care am ales sa asigur contactul firelor becului cu soclul. Nu conteaza in ce pozitie asezi becurile in socluri, chiar daca au polaritate, poti rezolva intorcand soclul cu 180* in cazul in care nu ai contact. Daca mai ai vreo intrebare, shoot. Am mai gasit niste poze cu nocturna:
 10. Volvo S60 D5 AWD

  Am terminat masina. ...Deocamdata. S-a terminat de instalat bancheta spate, cu pernitele de S60 montate pe suporti de V60 ca sa incapa. Ma gandesc sa retapitez sectiunile respective in alcantara gri inchis. Ramane de vazut. S-au montat si toate becurile in versiune led pe interior. Spre informarea altor amatori, becurile necesare sunt urmatoarele: - 8 x W5W (T10) - 4 in plafoniera fata, 2 in plafoniera spate, 2 pentru pedalier/pasagerelier (aka locul unde-si tine pasagerul picioarele), cate unul in fiecare parte; - 1 x C5W (Festoon) 42mm pentru torpedou, s-ar putea sa mearga si cu bec de 38 mm, nu am incercat; - 1 x C5W (Festoon) 38mm pentru portbagaj, acolo sigur nu incape bec de 42mm. Optional, se mai pot inlocui becurile de la oglinzile exterioare (puddle lights), fiind necesare 2 becuri T10 (cate unul pentru fiecare parte). Eu n-am facut asta pentru ca mi se pare ca arata ok culoarea galbuie stock. Bonus
 11. Volvo S60 D5 AWD

  Azi am facut t00ning pe becuri. Nu stiu de ce, ca oricum nu le aprind niciodata. Dar acum, cand nu le aprind niciodata, vor fi mai placute ochiului. Ledurile sunt Philips Ultinon, temp culoare 4000K. Am pus si niste leduri Osram pe semnalizare in triplele spate. Sa fieeeeeeeeeeeeeeee.
 12. Schimb ulei V40

  Mecanicul. Schimba-l.
 13. S60 P*

  Volvo Excellence Cars, str. Radu Voda (nr. 12 parca).
 14. S60 P*

  Sar unghiurile de la cai, Bogdane...