MMihai

Echipa Volvo-Club
  • Content count

    827
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

781 Best

2 Followers

About MMihai

  • Rank
    Straight Outta Göteborg

Profile Information

  • Auto un bolbo

Recent Profile Visitors

9,486 profile views
  1. Volvo EX30

    Leasing operational si o dai inapoi de unde a venit.
  2. S60 P*

    I've done some things: Revizie (FA, FU, FP, oglio) 19.02.2024 @ Excellence Cars, la aprox. 71000 km; Montat jante vara + anvelope noi (SportContact 7) @ Autosoft, 22.03.2024; Schimb distributie + aux & carcasa termostat, furtun racire si garnitura galerie admisie '8' & placute frana spate pe 27.03.2024 @ Excellence Cars la 71676 km.
  3. garanție piesa vopsita la reprezentanta

    Salutare, Garantia pentru manopera in durata minima cf. legii este de 3 luni, deci ma indoiesc ca vei mai obtine ceva de la ei dupa mai bine de un an, chiar daca si-ar asuma decolorarea...
  4. Povestea lui Blueberry

    Pe langa tine... bate vantul. :)) Dar felicitari pentru dedicare si efortul sustinut. Sper sa nu termini niciodata povestea.
  5. S60 P*

    Salut, Bogdan, Scuze de intarziere, n-am apucat sa ieri sa dau pe aici. Iti multumesc mult pentru gest, o sa incerc sa printez versiunea noua. Acesta este PN-ul pe care am incercat sa-l comand in Ro si nu am reusit, dar imi aduc aminte ca atunci n-am fost multumit de ce am gasit pe www dpdv al calitatii si am renuntat la ideea printului. Vedem ce iese!
  6. Povestea lui Blueberry

    Mai stii de unde ai luat stickerul cu 'premium fuel only'? Imi aduc aminte ca am incercat sa comand ceva printr-un PN vazut in State dar nu era livrabil in Ro.
  7. Inlocuire inscriptii

    Salutare! Nu stiu daca e de la ochiul meu, dar fontul nu pare sa fie exact ce trebuie. Cred ca va iesi mai ok daca le dai jos pe cele de pe masina, sablezi si apoi vopsesti electrostatic in negru.
  8. S60 P*

    Hello yellow
  9. S60 P*

    Pe 14 feb., la 59855 km s-a efectuat revizia bi-anuala la Excellence. Ulei, filtru aer, filtru polen, update-uri service 2.0. Au si spalat-o. :))
  10. S60 P*

    Azi, la 59642 km s-au facut urmatoarele (totul OE, desigur): inlocuit ulei CV; inlocuit ulei grup fata/spate; service haldex; inlocuit bujii. Saptamana viitoare, pe 14, romantic , avem programare la Excellence pentru revizia bi-anuala.
  11. Conversie instrumente de bord xc60

    De cand are BMW e ocupat, csf, ncsf.
  12. Salut, de curiozitate, la ce ti-ar folosi limitarea in neutru, avand in vedere ca masina este un diesel manual?
  13. S60 P*

    Prin octombrie am mai schimbat si becurile pe faza scurta, s-a trecut la D3S Osram Cool Blue Intense Next Gen.
  14. Volvo S60 faruri

    Salutare, Plug and play, nu, este nevoie de o multitudine de senzori + soft. Poti incerca sa dai un telefon la BG Motors, s-ar putea ca ei sa te poata ajuta, dar ia in considerare ca pretul 'pieselor' necesare este relativ crescut si s-ar putea sa nu renteze investitia.
  15. XC benzina și diesel

    Salutare, Motorul nu are probleme majore si este unul destul de fiabil. Consumul, pe masura numarului de la picior. Cutia este cea veche, in 6, not great, not terrible. Gasesti info pe forum cautand despre TF80SC. Se poate servisa la @BogdanG, avem un coleg de forum care are/avea una (pe care o ducea chiar la Bogdan), dar nu-l gasesc pentru tag.