Adriann

Membru
  • Content count

    456
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Adriann

  • Rank
    Pasionat
  • Birthday 06/02/1989

Profile Information

  • Locatie Pitesti
  • Auto 340
  • Fabricatie 1989

Recent Profile Visitors

2,068 profile views
  1. PERSOANA JURIDICA CLUB .........

    Foloseste fontul asta pentru text.
  2. Ce muzică?

    Am trecut anul si ma simt puternic
  3. Ce muzică?

  4. Increderea in Primus Auto

    Cred ca o sa interzicem povesitoarele vis-a-vis de prestatiile service-urilor si in curand toata rubrica de Service Area va intra in curatenie de toamna. O sa postez un topic sticky "Cum sa te plangi de service-ul X" dupa ce o sa discut cu ceilalti membri ai echipei conditiile. Limba romana e la fel de bogata ca mintea umana si asta poate dauna(inutil) imaginii unui service. Nu vreau ca forumul sa devina zidul plangerii pentru cei care nu se inteleg cu Primus. Exista bunul simt si intelegere, exista si o autoritate capabila sa apere interesele consumatorului(ANPC), exista si justitia romana. Sa vina pe forum cei care au primit dreptatea, nu cei care si-o cauta. Daca Primus doreste sa-si faca un sistem de gestionare al plangerilor, ii invit pe cei responsabili la discutii. Vrem posesorii sa de Volvo sa fie multumiti si nu sa injure pe toate topicurile unde apare numele Primus. Volvo-Club nu e Primus sau orice alt dealer Volvo din Romania, dar Volvo-Club are bun simt. Topicul il voi inchide deoarece consider ca Godfather a spus tot ce mai era de spus.
  5. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Imi trebuia la a mea sa-i torn un usi si praguri
  6. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Si ce ai facut cu ala vechi?
  7. Vind Cocos orezar

    Care e on-topic primeste warn a? )
  8. Tu cand te duci la pescuit prinzi toti peste din lac ? Amice vorbesti in necunostinta de cauza. De fapt te-ai bagat in discutia ca sa ce? Sa subliniezi cuvintele lui Bogdan ? Pot avea o conversatie cu el ca ARE dreptul sa aibe neintelegeri cu mine pentru ca el e partas la problema asta. Problema generala la romani. Bagatul in seama. Vezi-ti de treaba ta acolo.
  9. Eu mi-am spus parerea si am fost luat la misto si jignit.
  10. Ce usor e sa arunci cu noroi in oameni. @Dragos: parola a jignit si a luat 2 puncte avertizare. iulirx a jignit si a primit 2 puncte avertizare. Care e problema aici ca nu inteleg.... cum ai dedus tu ca ar trebui sa fie dat afara? Bogdan e suparat pe mine ca i-am luat apararea lui iulirx atunci cand s-au certat. Conflictul a pornit de la faptul ca Bogdan a trecut peste decizia lui iuli desi hotarasem IMPREUNA cu ceva vreme in urma sa NU se bage unul peste altul ci sa discute si sa ia la comun o decizie. Bogdan nu a aceptat faptul ca a gresit si a preferat sa plece. I s-a spus intotdeaua din toate partile ca e bine venit oricand! Decizia lui. Eu nu am luat nici un leu de la iulirx in afara de ce a contribuit la 340 si nu ma poate influenta in nici un fel. 340 e problema? O donam cuiva care are nevoie de ea si toata lumea e fericita. V-ati facut grupuri grupulete si va bateti degeaba. O tiganie, nu altceva.
  11. Volan pe partea dreapta sau stanga?

    Eu nu depasesc oricum pe Valea Oltului....
  12. Volan pe partea dreapta sau stanga?

    E misto in oras ca te lipesti de bordura )
  13. Acum ca ati fost avertizati amandoi nu ar fi mai bine sa continuati cearta prin mesaje private ?
  14. Cand cineva incalca regulamentul, e sanctionat. Asa cum se face in toate tarile civilizate. Eu nu te-am avertizat ca m-ai jignit pe mine si mi-ai calcat in picioare munca si sutele de ore petrecute muncind la forum. Eu te-am avertizat ca ai jignit un membru al forumului conform regulamentului. Spune-mi dumneata ce e nedrept in asta.
  15. Eu nu inteleg ce discutii aveti voi astia suparatii, dar iulirx nu are nici un fel de influenta asupra forumului sau asupra celor care il conduc. Nu ma cumpara banii lui desi stie toata lumea ca stau prost cu banii de fel. Forumul nu e pe numele lui, nici hostingul si nu el il plateste luna de luna... si de astazi e simplu membru. A dorit asta pentru ca ura care o aveti fata de el, sa nu afecteze forumul. In loc sa stam la o masa undeva la un suc sa discutam fiecare ce probleme are, sa se impace cei care sunt certati si sa fie totul ok, tinem in noi si scriem pagini intregi de post-uri pline de ura. Avertizarea eu ti-am dat-o. Vrei sa-ti spun de ce o ducem asa prost? Pentru ca avem o gandesc comunista, nu stim sa renuntam la ce e vechi si ne aliem numai la prostii. Sa construim ceva nu se baga decat foarte putini.