dmoushi

Membru
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

6 Followers

About dmoushi

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/02/1983

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto C70 D5 Summum 180cp
  • Fabricatie 2009

Recent Profile Visitors

1,933 profile views
  1. Probleme cutie viteze Geartronic

    am sa continui acest topic prin a-l felicita din tot sufletul pe Bogdan G. pentru reusita sa, dand de cap problemei martorului de airbag. Problema a fost un led ars, care trebuia sa lumineze dezactivarea sistemului Isofix, in momentul in care exista scaunul copilului...in nici un caz nu era necesar schimbul ceasurilor din bord, cum mi s-a spus la reprezentanta si mi se garanta ca asta e buba, mai ales ca ma asigurau ca imi merge airbag-ul pentru pasager 100%, o nebunie ce sa mai. Bogdan a zis sa mergem direct la sursa, asta dupa ce a pus diagnoza pe masina. Am desfacut panoul din dreptul oglinzii retrovizoare, am deconectat placuta leduri si circuite integrate, a verificat Bogdan toate led-urile care sunt 3-4 la numar cu multimetrul si am descoperit ca unul nu mergea, l-am schimbat, a izolat circuitele cu un spray care formeaza o pelicula de protectie impotriva infiltrarii apei, pentru ca mai mult ca sigur, fiind o decapotabila, apa si-a facut loc pe la chedere arzandu-se ledul. In urma diagnozei am mai descoperit o problema la injectorul 4, urmand a fi schimbat in viitorul apropiat, a fixat Bogdan bratul care activeaza Swirl-ul, pentru ca masina nu mergea in parametri normali.
  2. Probleme cutie viteze Geartronic

    unde gasesc diagnoza mai buna decat cea de la reprezentanta (Primus), cat costa si cine garanteaza pentru veridicitatea problemelor?!?!
  3. Probleme cutie viteze Geartronic

    mi-au zis garantat 100% ca am toate airbagurile...exista diagnoza mai calumea decat au cei de la Primus??
  4. Probleme cutie viteze Geartronic

    pai a observat prietena mea dupa ce am cumparat masina ca apare (da asa este sus in plafoniera)...din moment ce Primus a zis ca masina nu are nevoie decat de schimb ulei cutie, ulei motor,filtre,update la cutie si distributie, nici nu mi-a trecut prin cap ca ar fi deconectat airbagul pasager. In momentul in care pornesti masina apare in plafoniera Fasten Seatbelt pui centura si pleci, nu mai stai sa te uiti ca mai apare la un interval Passenger airbag off...ce sa mai am luat-o orbeste din moment ce Primus a zis ca masina din punctul lor de vedere este in regula si diagnoza vorbea de la sine. Alt lucru care mi s-a parut aiurea este ca oamenii nu mi-au mai facut acel update la cutie dupa schimbul de ulei, ca era cica facut deja...pfff
  5. Probleme cutie viteze Geartronic

    nu stiu daca sa-i cred pe cuvant cu airbagurile daca activez siguranta aceea din bord (airbag ON/OFF) si-mi apare acel martor de eroare exista posibilitatea sa nu merga airbag-urile? ei mi-au zis sa nu-mi fac griji ca ar merge toate !?
  6. Probleme cutie viteze Geartronic

    pai nu am stiut ca are astfel de probleme...inainte sa o cumpar am fost cu ea la Primus sa-mi faca o diagnoza la masina si sa-mi spuna absolut tot despre ea referitor la consumabile...nu au vazut ca airbag-ul dreapta pasager este deconectat...dar ce ma irita pe mine e motivul pentru care ei nu au binevoit sa activeze airbag-ul ca sa vada ce este cu sistemele de siguranta care din punctul meu de vedere sunt destul de vitale. cat despre ceasuri nu pot fi decat noi si programat DIM-ul pe ele, am intrebat daca le pot lua de pe o masina donatoare si a zis seful de service ca nu se poate asa ceva, ca fiecare masina iese din fabrica cu ceasurile setate fix pentru acea masina.
  7. Probleme cutie viteze Geartronic

    "flush" ca asa a recomandat service-ul. La ce te referi ca "ceva pute"? p.s.:masina este livrata in germania, actiuni & service-ari in germania dar computer-ul este in limba de lemn olandeza.
  8. Probleme cutie viteze Geartronic

    am fost azi la Primus am facut revizia cutiei...dupa 20 km parcursi nu am observat vreo imbunatatire in comportamentul cutiei...bonus mi s-a comunicat ca trebuie schimbate ceasurile masinii (combined instrument 4456,15 lei fTVA + programarea DIM 264,11 lei fTVA = 4724,98 lei fTVA) intrucat dau eroare de comunicare cu airbag-urile pasagerului din dreapta cand acesta este activat, iar cand il dezactivez cu cheia mecanica dispare martorul de eroare din bord (triungi cu !)
  9. Probleme cutie viteze Geartronic

    pai din cate observ topicul este inchis?!?!
  10. Probleme cutie viteze Geartronic

    mai vroiam sa mentionez ca pentru a-mi schimba limba de lemn (olandeza) de pe afisajul computerului masinii costa 900 lei fTVA, caietelul de service nou al masinii este 50E...mai bine ma apuc de invatat olandeza si-mi notez schimburile de consumabile facute la ei + km, pe hartie igienica! pai baietii mi-au trecut pe factura proforma Ulei CVAT 4L / 382lei fTVA X 4buc. Cat despre verificare nu stiu stiu unde ar putea fi localizata joja cutiei. am cautat pe net, dar nu am gasit.
  11. Probleme cutie viteze Geartronic

    cu parere de rau tin sa va zic ca am stat ca prostu azi sa-mi astept randul, avand programare de la ora 13.30. abia la ora 16.30 mi-a fost luata masina din parcare si urcata pe elevator. Tot ce pot sa spun e ca sunt dezamagit de serviciile lor. Au inceput sa se certe pe acolo pe tema clientilor, ca nu stiau cum sa si-i paseze sa scape de ei mai repede, acte incurcate...ce sa mai ,nu stiu de capul lor,lipsa totala de profesionalism; cat despre masina ...m-au pasat (reprogramat )azi 25.11 la ora 14.30. Trebuie uleiul de schimbat si update la cutia de viteze. Referitor la cutia de viteze am inteles ca golesc cutia de uleiul vechi, introduc 7litri ulei cu flush ca sa o curete si dupa alti 7litri finali (1528,72 fTVA), manopera 170 lei/ora fTVA, update soft cutie 200lei+ (nu imi mai aduc aminte suma exacta)
  12. Probleme cutie viteze Geartronic

    salut, acum am ajuns cu masina la volvo in otopeni sa vad ce este cu cutia de viteze. a ramas sa se uite la culoarea uleiului si din cate am inteles ca sa-l schimbe costa 2100 lei; le-am zis si de felul in care se comporta cutia cand o pun in D sau R...sper sa fie doar de schimbat uleiul si nu sa se iveasca alte surprize ascunse
  13. Probleme cutie viteze Geartronic

    pai nu am cum sa completez, decat pe sub masina cu pompita...
  14. in momentul in care am masina in P si apas frana scoate un pacanit cutia si deasemenea se misca manerul (cand masina e pornita). in momentul in care cuplez in D sau in R dureaza 3-4s pana cand cupleaza, iar cand o face masina se smuceste. O fi oare din cauza faptului ca lichidul din cutia de viteze este ajuns sub nivelul minim de functionare?? poate ma puteti ajuta voi...multumesc
  15. Volvo C70 D5 (Conversie AWD)

    pai nu poate fi folosit softul de pe S40 AWD ? e vreo problema ca e pe benzina si C70 este pe motorina?