• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

SEBASTIAN_RACINGCODE

Membru
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 Excellent

About SEBASTIAN_RACINGCODE

 • Rank
  Junior
 • Birthday 03/04/1972

Contact Methods

 • Website URL http://www.racingcode.ro

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto VOLVO 480 TURBO
 • Fabricatie 1992
 • Fabricatie2
 1. VOLVO 480 TURBO

  Imi pare rau ca nu am vazut in timp util mesajul tau. Nu intru in mod constant pe forum din lipsa de timp dar daca ma contactai prin mail sau telefonic, fapt pe care il recomamd era rezolvata imediat cererea ta. Oricum ma bucur ca ai reusit sa o rezolvi si fara mine.   In continuare am ramas oarecum aproape si dezvolt un alt proiect pe partea de restaurare un Renault 12 TS. Motorul este de 1397cc similar cu cel de Volvo 340.
 2. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

     
 3. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

  Nu cred ca e locul potrivit, dar cred ca merita sa scriu si aici. Racing Code cauta sa angajeze mecanic auto si electrician auto. Cel mai bine ma contaceteaza pe mine prin mail la sebastian@racingcode.ro sau la 0723691731 prin sms.   500000km si soft https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1778910935461787&id=175835892435974
 4. Ocazie rara,vand VOLVO 142s 1968

  Nu asa trebuie sa arate o maisna restaurata. Cine a umblat la ia si-a batut joc si a facut sa nu mai valoreze mare lucru, mare pacat. Vopsitoria e sub orice critica si daca aici nu a fost atent cum poate sa fie la tinichigerie si restul.
 5. "Reactivarea" unui 480 Turbo

  Foarte buna initiativa! Arata bine si merita readusa la viata. La ce bani se vinde una similara?
 6. VOLVO 480 TURBO

  Incununarea cu succes a proiectului a fost participarea cu ea la un eveniment cu masini retro. Desi a mea nu a avut 30 si nici altele s-a facut o clasa unde au fost admise si masini de peste 20 ani. S-a realizat o clasa SPORT unde am avut placerea sa ma inscriu si sa particip. Este vorba de RETROMOBIL FEST 2017.   Masina a functionat ireprosabil, eu m-am simtit mandru de ea si foarte confortabil la volan reusind sa obtin cel mai bun timp in clasa mea SPORT, chiar si pentru clasa EXPERT sau PORSCHE. Acum este scoasa la vanzare 6001Euro daca cumva este cineva interesat!  
 7. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

  Nu inteleg la ce te referi?   Pot sa va spun ca 480-ul meu a mers exemplar pe circuit in clasa lui chiar si in altele.     Noi am avut o activitate destul de bogata in ultimul stimp dar nu as vrea sa incarc aici prea mult. Cine vrea sa vada mai mult poate sa intre pe facebook sa caute Racing Code si o sa vada tot felul de poze cu masini modificate de noi, filmulete...  
 8. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

  Da nu stiu ce sa zic, la mine e functional daca il accesez.
 9. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

     
 10. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

  Datorita faptului ca au inceput intrecerile oficiale auto din 2017 in Romania masinile de curse au inceput sa vina la setari. Exemplul de acum este: Mitsubishi Lancer Evolution VIII / Grupa A VTM / pilot Geroge Cretu motor 4g63, 2.0 turbo cu interventii in limita grupei gestiune electronica Motec / setting Racing Code Am atasat graficele cu puterea la roata si cele cu puterea la motor: 353WHP& 505Nm respectiv 417BHP& 527Nm.
 11. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

  Pentru o mai buna comunicare va rog sa folositi e-mail sau SMS. Nu tot timpul pot sa accesez forumul, desi imi face placere sa fac asta. sebastian@racingcode.ro / 0723691731   Atasez imagini cu o frumusete de Romania!
 12. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

  Fiat Bravo 1.4 TJet , versiunea de baza cu 120hp. Modificari mecanice:- turbo de la modelul de 150hp - evacuare fara catalizator Nu am testat masina stoc, deoarecea venit deja cu modificarile mecanice facute, dar am putut testa masina cu soft stoc si turbina schimbata, apoi dupa resoftarea personalizata .
 13. Salut

  Am vazut ca esti interesat de motor 480 turbo

  Am unul daca te intereseaza .

  Am toata masina 

  Putem discuta la telefon 0723211823 Marius

   

 14. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

  Noi va asteptam cu cererile de oferta prin e-mail si vom reveni cu raspunsul in cel mai scurt timp posibil: sebastian@racingcode.ro sau office@racingcode.ro .   Mercedes CL500 /2007 + 35hp la un motor aspirat si eliminarea limitatorului de viteza maxima.  
 15. RACINGCODE softuri de inalta performanta VOLVO

  Multumim! Da setarea este foarte importanta insa este extrem de important si ecu. MS este un ecu facut de entuziasti nu de profesionisti, as putea spune ca asupra lui s-au concentrat ceva softisti buni insa cu putina experienta sau fara stiinta de a interpreta corect intrarile si iesirile unui ecu. Din proiectare nu este un ecu corect facut si bine asezat pentru operator. Este foarte bine ca atunci cand modifici o masina mai ales la motor si ai neaprata nevoie de un standalone sa alegi ceva bun si potrivit proiectului respectiv. Nu este vorba de puterea maxima obtinuta ci de rafinamentul setarii si constanta functionarii corecte a motorului. Daca ar fi sa facem o comparatie usor fortata, menita sa exrime mai bine ce vrem sa transmitem, comparam o maisna modificata cu un Mercedes scuze Volvo ultimul Model cu toate optiunile la care angajezi un sofer, iar in cazul MS e ca si cum ai angaja un tip murdar si putin turmentat, e o blasfemie sa investesti atat intr-o masina si sa montezi ceva de genul asta. Sigur, merge, o facem sa mearga dar ... noi am vrea tot ce e mai bun.   Volvo V40 1.9d - ecu remap prin deschidere si rescrierea unei memorii ecu Bosch Putere declarata de producator  115hp si 265Nm Putere masurata la 340000km 114hp si 270Nm. Putere dupa modificare 138hp si 340Nm. ....