Tetea

Membru
  • Content count

    64
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Tetea

  • Rank
    Junior

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC60
  • Fabricatie 2018
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

1,711 profile views
  1. XC40 T5 Plugin Hibrid

    Asa este dar nu este la fel de actualizat. E ca la modelele vechi care nu aveau conexiune la net. Pe când cu conexiune la net e altceva. Am rulat in paralel navigatia masinii cu Here We go pe telefon (Hu, Au, De, It, Fr ,Cz, Sk). Arata acelasi lucru. Nu am inteles de ce ptr zona Balcanilor Volvo nu dă acces la trafic in timp real. Ptr că de fapt ei se folosesc de serverele Here. Iar Here We go merge brici și în Ro.
  2. XC40 T5 Plugin Hibrid

    Daca masina nu e conectata la internet nu da niciun fel de info de trafic.
  3. Am avut o problema d’asta cu navigatia. Am rezolvat-o la service cu resoftare. Am avut o problema d’asta cu navigatia. Am rezolvat-o la service cu resoftare.
  4. XC40 T5 Plugin Hibrid

    Si la Volvo e trafic in timp real, dar ptr tarile din Balcani, nu.
  5. XC40 T5 Plugin Hibrid

    Parerea mea este ca pentru afara, Here (ce au astea instalat pana in Android) este mult mai bun decat orice de la google.
  6. Numai cele de la mild-hybrid incolo nu au nevoie de blocul hidraulic...Fiind model 2016, 99.9% are nevoie.
  7. XC40 T5 Plugin Hibrid

    Cu Android Automotive au avut tot felul de probleme si tot felul de reclamatii de la clienti. In aprilie inca mai asteptau un update de la Google promis clientilor in ianuarie. 
  8. Roata de rezerva slim

    Pai poti sa pui roata (aia slim) a.i. bateria sa intre in golul jantei. Cel putin eu am asa am din fabrica.
  9. Smucitura Trecere în Drive

    Din descrierea sumara facuta de tine zici ca uleiul era negru. el de fapt in cel mai defavorabil caz poate sa fie similar unei vișine putrede dar tenta de rosu nu trebuie sa si-o piarda ptr că uleiul fie Aisin/fie Volvo e roșu închis. la câți km l-ai schimbat? mai incearcă adaptări, dar daca face tot timpul nu prea mai ai ce-i face.
  10. Smucitura Trecere în Drive

    daca era negru, l-ai schimbat tarziu si degeaba. mizeria a ramas in cutie.
  11. Combustibil

    putin boom si cam atat...:)
  12. https://engineered.polestar.com/ro/model-selector?vin=YV1DZA5C6H2126034 si dupa seria de sasiu.  
  13. Proaspăt posesor de XC 60, noi nedumeriri

    Nu are...:)
  14. VOLVO XC60 R-DESIGN -2020

    @cristianG : daca te duci la o spalatorie auto si dai cu furtunul intre roata si usa ai sa vezi ca apa nu intra. deci masina este etansa ca asa o testeaza producatorul. Eu nu ma refeream la drive-test ci la analiza in detaliu a masinii. Pentru ca stii ce? Nu ca intra praful ar fi o problema ci, pietricelele de pe drumurile patriei care pot ciobi vopseaua de pe "cantul" usii. Iar in combinatie cu sarea, moarte n-are. Cum spuneam, joi mi-a aparut si mie testoasa, fara alt mesaj suplimentar. Limp-modul il observi pe autostrada cand iti limiteaza viteza sau si in oras daca incerci kick-down sau alte chestii de forja, altfel nu. Aaa, mie mi-a taiat si AC-ul (erau totusi 27 de grd afara iar masina a stat in soare juma de zi, nu aveam cum sa nu-mi dau seama ca nu baga rece).   Despre fasaituri, totusi, masina nu are un Cx de invidiat. @mariusdaniel, de fapt nu e praf ci nisip fin...firele de nisip se vad pe ambele chedere (ptr ca imbinarea e cheder-cheder). usa nu intra in interior (in pasajul rotii) ca laXC40. ci este chiar pasaj al rotii.
  15. Incearca pe volvocars.ro la sectiunea polestar. Introduci VIN-ul și îți spune dacă poti sau nu. Rămân la părerea că poți.