EmilianBogar

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About EmilianBogar

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/08/1987

Profile Information

  • Locatie Sighisoara
  • Auto Volvo v40
  • Fabricatie 2003
  • Auto 2 Volvo v40
  • Fabricatie 2 1998

Recent Profile Visitors

1,208 profile views
  1. porneste foarte greu

    O simpla parere in cazul in care nu ti-ai rezolvat problema...cere-i unui mecanic sa-ti incerce injectoarele..aceeasi problema am avuto si eu...si era un injector dus...dar noroc ca era in "garantie"
  2. Probleme motor

    Totul s-a rezolvat fiind senzorul de pe rampa de motorina care duce la injectoare!
  3. Vand jante aliaj Volvo S/V40

    200 ron toate 4
  4. Vand jante aliaj Volvo S/V40

    am si eu un rand de jante de tabla pt volvo 4x114.3 ..pret negociabil 0747695117
  5. Probleme motor

    Nu este vorba de impact.. pe tester mi-a dat presiune motorina scazuta si senzorul de pe pompa de presiune este deja schimbat si am mers mai departe si era senzorul de pe rampa de motorina.
  6. Probleme motor

    Sa nu o laud prea devreme dar masina merge foarte bine si nu a mai facut probleme. A fost doar curatat senzoru de pe rampa de motorina cu spay de contacte. Posibil sa fi schimbat multe piese doar din cauza mecanicilor "prea buni" care ii avem in romania
  7. Probleme motor

    Actualizare... Am fost cu masina in service vineri..si mecanicu imi spunea ca poate senzoru de pe rampa de motorina...a curatat un pic senzoru un pic se spray de contacte...vineri am forjat masina la fel si in decursul zilei de azi..plecari de pe loc, forjari si nici o simptoma cum ca ar face cv...sapt viitoare merg la tester din nou sa vedem parametri. Va tin la curent..multumesc pentru ajutor deocamdata
  8. Probleme motor

    Mi-au fost curatate furtunurile cu aer comprimat...si nu exista furtunuri sparte sau fisurate Nu avem mecanici priceputi pt volvo din pacate !!!
  9. Probleme motor

    Buna ziua, Sunt posesorul unui volvo v40 2003 1.9 diesel 115 cp si am o problema mare. Masina se opreste in mers, asta mai nou doar cand se incalzeste afara. Am schimbat injectoarele, EGR, turbo, sensor pompa de inalta presiune, bujii, chiuloasa, filtre si tot face asa. Dupa ce se opreste din mers se dezamorseaza si pentru a o reporni trebuie sa amorsez de la "grenada" de langa filtru de motorina. Un sfat sau daca cineva a patit la fel ce a schimbat. Va multumesc!
  10. Probleme Grave

    Ma poate ajuta si pe mine cineva...daca cineva a mai avut problema asta: Volvo v40 1.9 td 116 cp, motorul merge foarte bine doar ca are momente din mers cand pur si simplu nu mai are putere si se opreste.Trag pe dreapta dupa 3-4 minute pornesc si merge ca noua. Este grav in caz ca vrei sa faci o depasire si ramai cu masina fara putere si moare si motoru.. Un sfat va rog frumos:)
  11. rugaminte la toti posesori de volvo v40

    Vezi ca poate ai vreo problema la consum..nu poate sa pape atat in oras in carte scrie 8,2l/100 km
  12. probleme volvo v40

    Am avut aceasi problema..exact aceeasi problema pe un volvo v40 din 2003 1.9 td.garnitura de chiuloasa era crepata..nu gaseam urme de apa pe jos...posibil se evapora, iar dupa un timp pierdeam apa..am dus chiuloasa la constatare si spre dezamagirea mea a trebuit sa schimb toate supapele, ghidajele, garnitura, tot ceea ce tine de chiuloasa:( a fost ceva investitie dar acum masina merge ca noua, nici un sunet, si nu mai pierd apa:) Sper sa va fie de folos:)
  13. aburire interior

    Eu nu gasesc filtru de particule..imi poate arata si mie cineva o poza unde este...