adrian1835

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About adrian1835

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie timisoara
  • Auto volvo s40 2.0 D
  • Fabricatie 2005

Recent Profile Visitors

950 profile views
  1. Probleme franare pe fata! Help!

    pus discuri Ate power cu placute ceramice tot ate si am aceleasi simtome. franeaza doar de la jum discului spre exterior. Am verificat pistonasele si sunt ok lucreaza amandoua. Acum vreo 3 luni am schimbat ce-i drept rulmentii pe fata ambii. Se poate sa nu fie presati pana in capat si din aceasta cauza sa nu fie centrat etrierii pe discuri?
  2. Coduri piese

    Stie cineva codul pentru furtunasele de retur motorina care vin montate pe injectoarele de la s40 2005 2.0 diesel? si de asemenea codurile pentru o-ringurile aferente?
  3. Probleme franare pe fata! Help!

    discuri noi Brambo, placute trw noi, pistonasele functioneaza, suruburi ghidaj=bucsi noi, schimbate de mine a doua oara(nu e roket science).
  4. am o problema cu discurile si frana pe fata. am schimbat atat discurile cat si placutele a doua oara deja si dupa 10000 de km se ovalizeaza discurile. din cate am observat eu placutele nu prind pe disc decat de la jumatatea discului spre exterior desi sunt noi. se observa foarte clar pentru ca de la jumatatea discului spre centrul lui ramane urma de rugina care nu se duce nici dupa o zi de mers si franat prin oras. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
  5. Placute frana.

    am o problema cu discurile si frana pe fata. am schimbat atat discurile cat si placutele a doua oara deja si dupa 10000 de km se ovalizeaza discurile. din cate am observat eu placutele nu prind pe disc decat de la jumatatea discului spre exterior desi sunt noi. se observa foarte clar pentru ca de la jumatatea discului spre centrul lui ramane urma de rugina care nu se duce nici dupa o zi de mers si franat prin oras. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
  6. stie cineva cum se schimba placutele pe fata? am inteles ca pistonasul e cu schepsis!
  7. probleme pornire contact defect sau releu?

    adica sa inteleg ca un fir ar putea fi intrerupt intre releul din compartimentul motor si CEM?
  8. probleme pornire contact defect sau releu?

    la al lor de volvo. scria mare pe el VOLVO, l-am facut in service volvo deci.... la sugestia lor ar trebui sa schimb contactul dar parca nu as arunca cu banii pe fereastra chiar asa usor. mai ales ca nu au putut sa-mi zica 100% ca ala e problema.
  9. salut! problema mea e urmatoarea...(poate are cineva o parere constructiva) masinuta nu mai porneste din cheie. Se aprind toti martorii din bord, se deblocheaza volanul, face cam tot ce trebuie doar ca nu invarte demarorul, nu schiteaza nimic, niciun clik niciun clak:). electromotorul e ok, l0am dat jos verificat, gresat etc. De pornit o pornesc cu o sarma si sa va explic cum...in compartimentul motor in cutia cu relee scot releul de comanda electromotor(cica asa ii zice) si cu o sarma fac eu ce trebuie sa faca contactul, si surpriza... demarorul o ia din loc si porneste masina. Acum...o fi din contact? sau din calculator? A mai avut cineva aceasta problema? Din cate am citit pe forum ceva simtome asemanatoare ar fi dar nu chiar asa. Am uitat sa mentionez ca dupa ce porneste masina bag prostia aia de cutiuta inapoi in cutia cu relee si merge masinuta ok. Doar ca daca o opresc trebuie sa repet operatiunea de fiecare data. Ma gandeam azi sa trag 2 fire si sa-i fac pornirea la buton (gen aprins becurile pe scara) din masina:))))))) Nu inteleg ce ar putea fi, si nu da nicio eroare la tester. Dilema....
  10. BIG PROBLEM - fum albastru....mult.....

    same problem!!!! fum la pornire dimineata dupa care dispare in primii 2 km. Pornire greoaie turatie scadata iar dupa 1 2 km merge perfect rotund, nesacadat. HELP!!!
  11. stie cineva daca se pot demonta doar manerele de plastic de pe panourile usilor fata? as dori sa le revopsesc si imi prind creierii cu ele. Multumesc.