Jimmys80v

Membru
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Jimmys80v

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie timisoara
  • Auto volvo s80
  • Fabricatie 2006
  • Auto 2 volvo 740
  • Fabricatie 2 1986
  1. Buna! Am revenit,cu noi precizari.Tinand cont de remarcile d-lui Midnight..si Cristi,am cuplat clima observand ca nu raspunde la c-da.Am apelat la un prieten,specialist in clime -de la o alta firma- care a constatat ca..nu mai aveam freon in instalatie. Deci,ca o concluzie, atunci cand presiunea in instalatia de clima este prea mare sau aproape deloc,apare acest deranjament la masina. Va multumesc tuturor. Sa auzim,numai de bine.Jimmy.
  2. Multumesc,pentru atentionare. Desigur, acum recunosc ca m-am pripit. Am restudiat principiul de functionare al ETC si o sa merg la o diagnoza.Nu am incredere in ..specialistii de la Volvo -Timisoara,dar..nu am ce face. Va tin la curent.
  3. Buna,colegilor! Asa cum am promis -tinand cont si de sugestiile voastre-ieri, dupa ce am ajuns acasa,am purces la verificari. Prima verificare am facut-o la senzorul de temperatura,care galvanic mi-a aratat o anumita rezistenta,ceea ce m-a convins ca defectul se datoreaza acestuia.In aceasta dimineata,am reluat procedura si tot asa s-a comportat.Urmeaza sa-l inlocuiesc,dupa care voi reveni cu detalii. Va doresc,o zi mandra! Jimmy.
  4. Multumesc,pentru sugestii. O sa revin,cat mai curand cu detalii.
  5. Din ce am studiat pe forum,este posibil sa fie si ceea ce spuneti. Nu inteleg, ca o defectare al acestuia sa produca acest efect( la cuplare motor,ventilatorul porneste intr-o treapta inferioara,dupa care trece pe treapta 5.La oprirea motorului,efectul se produce invers-treapa a5-a trece in una inferioara.dupa care, in apox. 15" se opreste.
  6. Va multumesc. Am cerut acest ajutor,deoarece ventilatorul de racire al motorului,cupleaza o data cu pornirea motorului. Mentionez,ca indicatorul de caldura al lichidului nu trece de jumatate.Defectul mi-a aparut,dupa o deplasare pe autostrada TM-AR.
  7. Buna,stimati colegi! Sunt interesat de o localizare a senzorului de temperatura al lichidului de racire motor,la un volvo S-80 2.O T(B-5204 T5) an 2006. Cu multumiri,Jimmy.Timisoara.
  8. Manual utilizare S80 2.0T

    Buna! Uite aici. Sper sa iti fie de folos. Jimmy manual S80.pdf MANUAL S80 2005.pdf
  9. Inlocuire senzor ext.de temperatura

    Va multumesc,pentru promptitudine.Abia astept,sa-i cunosc. Jimmy.
  10. Buna ziua! Am reusit sa-mi cumpar senzorul de temperatura exterioara la VOLVO XC-90,AN 2006- se afla localizat in oglinda din stanga soferului-dar,acum s-a ivit o alta problema.!!.. Firma de la care s-a achizitionat piesa,solicita o manopera de ..3 ori mai mare decat pretul ei!!..Mi se pare..c-am mult!!! As avea nevoie -pentru Brasov-de un specialist pentru lucrare,la un pret decent.Ma poate, ajuta cineva!? Cu multumiri,Jimmy.
  11. Senzor temperatura exterioara

    Buna ziua! Va multumesc,tuturor pentru ajutor. Deci,recomandarea ar fi,sa-l inlocuiesc pe cel defect.. Toate cele bune.
  12. Senzor temperatura exterioara

    Buna! Doresc,sa-mi comunicati locul de amplasare a senzorului de temperatura exterioara de la XC-90 2.4 Diesel,an de fabricatie 2006.De asemenea,care ar fi cea mai buna procedura de urmat,in acest caz? Va multumesc,anticipat. Sa aveti, o zi minunata.Jimmy. Revin cu o completare necesara. Acest senzor este defect. Multumesc.
  13. Da! Nu pot exclude aceasta varianta,tinand cont de faptul ca,atunci cand masina este oprita,stergatorul vizat continua sa se deplaseze f.f. incet. Va multumesc. Cu stima,Jimmy.
  14. Hoti cu VOLVO

    Da d-le Marius! Materialul a ajuns si la Politia din Timisoara.Prietenul meu,va multumeste pentru gestul civic facut de catre oamenii carora le pasa,de ceea ce se-ntampla atat cu ei,cat si cu semenii lor. Mai rar in ziua de azi,dar uite ca,incetul cu incetul unii dintre noi,actioneaza ca niste adevarati eroi anonimi. Cu stima,Jimmy. :hello2:
  15. Ziua buna! Aseara,in jurul orei 17.40 am reusit sa remediez defectul semnalat,inlocuind siguranta F 34 de 15 A din CEM. Am probat functionarea completa a stergatoarelor si totul este ok. Ce ma nelinisteste,este cauza producerii defectului! Probabil, faptul ca unul-cel din stanga soferului- din stergatoarele de far se misca uneori haotic,ma determina sa mai caut, pentru a elimina posibila cauza. Inca o data, mii de multumiri,pentru ajutorul primit de la ,,domn profesor" Bogdan G. :hello2: ..... Va doresc,o zi excelenta tuturor. Cu stima,Jimmy.