chr508

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About chr508

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 12/28/1990

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC90 3.2
  • Fabricatie 2008
  • Auto 2 Lexus RX 350
  • Fabricatie 2 2008
  1. Instalare Strobe Lights pe grila

    Salut Andu, cu tot cu transport $60. LED-urile 22 si transportul 38...
  2. Instalare Strobe Lights pe grila

    Ca sa va faceti o idee cum arata: Doar cele albe si in numar de 6.
  3. Instalare Strobe Lights pe grila

    Merci frumos de raspuns. Sunt albe, asa ca nu imi fac griji, din cate stiu eu nu trebuie sa fie rosii sau albastre. Am de gand sa le folosesc pe ceata pentru o vizibilitate mai buna, pentru ca din prorpie experienta stiu ca mai dai peste cate un viteaz care se crede deasupra tuturor, iar apoi ori aproape intra in tine ori gaseste ca scuza ca era ceata si nu te-a vazut.
  4. Salutare tuturor, m-am decis sa imi comand LED strobe lights care se monteaza pe grila masinii (XC90). Am sunat la Primus si mi-au spus ca ei nu monteaza piese care nu sunt originale Volvo. Toata instalatia este compusa din 6 LEDuri care se leaga la o sursa de curent de 12 volti si un panou de comanda. Cunoasteti un electrician priceput care sa imi monteze instalatia si sa-mi traga firele la interior fara sa faca stricaciuni? Multumesc frumos.
  5. Ai un Volvo cu putere stock?

    Inca ceva apropo de Volvo. Parca e o masina vie sincer. Cand esti la volan parca face totul ca sa te impresioneze. Poti sa ai pe langa tine bmw, audi, vw, dar un Volvo o sa faca tot posibilul sa fie inaintea celorlalte. Parca isi doreste sa castige orice intrecere. Asa ca aveti incredere in Volvourile voastre si va vor recompensa cu varf si indesat.
  6. Salut, eu am un XC90 din 2008, motor de 3.2 benzina luat de nou. Am in jur de 82,000 km cu el si nu am avut nicio problema. Este o masina puternica, daca stii sa o conduci si te descurci cu tiptronicul in 6 trepte o sa ii lasi in urma pe cei cu x5, q7 sau chiar x6. Dar banuiesc ca nu asta este motivul pentru care o cumperi. Vecinul meu are o Honda CR-V. Se conduce frumos, are consum mic, dar nu o sa simti niciodata senzatia si placerea pe care o simti cand conduci un XC90. Si in ziua de azi cand ma urc la volanul XC90-ului meu ma uimeste la fel ca in prima zi in care l-am condus. In functie de ce motorizare vrei sa-ti iei o sa fi mai mult sau mai putin multumit de consum. Mie ajunge sa-mi consume undeva la 25-26 iarna in oras cand merg putin mai sportiv. Cand merg mai linistit undeva la 17-18. In afara cand merg Bucuresti-Campina imi ia undeva la 10-10.5 pe cruise la 110 la ora. Campina-Bucuresti fiind "la vale" sa zic asa, imi ia undeva la 9, tot pe cruise si la aceeasi viteza. Cand am fost la mare la 140-150 pe cruise imi lua in jur de 13-14. Daca iti faci revizia la Primus o sa te coste. Pe mine una normal ma duce in jur de 1500-1800 lei, comparand cu cea de la Lexus care ma duce pe la 800-900. Daca pui in balanta senzatia, placerea, siguranta, performantele si confortul impotriva punctelor negative, eu iti recomand XC90. O sa ai o senzatie unica. Si am uitat sa spun ca sta si foarte bine pe curbe in ciuda inaltimii.
  7. Eu iti recomand S80. La confort si senzatie e peste A6. Nu stiu la intretinere, nu cunosc preturile la Audi. Din ce am auzit la Audi cand iti pica un amortizor ti le schimba pe toate patru, la Volvo iti schimba doar doua. Am condus si A6 si S80. Acum depinde si de motorizare. Eu personal nu as da niciodata un Volvo pe un Audi, bmw sau vw.
  8. Volvo for life!

  9. Ce VOLVO deţineţi?

    XC 90 3.2 AWD, 2008, 82,000 km, luat nou de la Primus.
  10. Ai un Volvo cu putere stock?

    Buna ziua!
  11. Ai un Volvo cu putere stock?

    Genial. Am avut si eu acum ceva timp un S60 din 2001 T5. Rupeam cu ea bmw, audi, passaturi. Unul din aceeasi clasa care s-a tinut bine dupa mine a fost un Saab. Dar, dupa cum spuneai si tu, ador sa vad fetele conducarorilor de bmw cand nu inteleg ce s-a intamplat. Mai au putin si isi dau foc la masina.