cndusa72

Membru
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About cndusa72

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 12/05/1972

Profile Information

  • Locatie Gura Humorului
  • Auto Volvo S60 2.4 Bi-Fuel
  • Fabricatie 2003

Recent Profile Visitors

1,934 profile views
  1. afisare engine system service required

    Dupa mai multe porniri, la un moment dat imi dispare eroarea, insa problema persista intrucat nu dureaza mult si apare din nou engine system service required si iar nu porneste masina. Am sa incerc si aceasta varianta. Oricum, multumesc pentru raspunsurile pertinente. Dupa cum am mai spus, am sa va tin la curent si daca problema persista cred ca am sa fac un drum la Bucuresti pentru o diagnoza la (Bogdan G) si daca ECM-ul trebuie reparat sau inlocuit, am sa fac acest lucru. Oricum ne mai auzim. Multam fain.
  2. afisare engine system service required

    Buuun, am inteles. Diagnoza o poate face si (Bogdan G)? ca...din cate am citit pe forum in reprezentante toti isi dau cu parerea si nu prea am incredere, Nu s-ar pune problema sa vin de la Suceava pana la Bucuresti... Si in al doilea rand cum se poate reseta din bord "Engine System Service Required"? Multam frumos.
  3. afisare engine system service required

    Acum am ajuns. Minune, a pornit fara pumni la ECM, dar tot a ramas aprins in bord "engine system service required". Sunt curios... daca mai face figuri la pornire atunci scot capacul si aplic metoda conventionala (nr. pumnii) si curat mufa dupa cum spunea si paunionutz. Oricum am sa va tin la curent cu aceasta problema. Dar, in cel mai rau caz ar putea sa fie defect ECM-ul si ar trebui sa fie schimbat? Daca DA, unde as putea sa-l gasesc si cine l-ar putea monta (in afara de reprezentanta... unde te cocoseaza de bani). Ar fi asa de complicat? Multumesc de intelegere.
  4. afisare engine system service required

    Scuze Bogdan G, daca ma uitam mai sus unde a postat paunionutz foto, nu te mai intrebam. Chiar acum merg sa "probez" tehnica ta. Multumesc si...revin cu detalii. Da, chiar acum am vazut, scuze si tie, ai dat mura in gura de la inceput dar nu am vazut eu. Multam fain.
  5. afisare engine system service required

    Daca imi spui si unde este ECM-ul...atunci am sa ma racoresc putin. Multumesc.
  6. afisare engine system service required

    Va rog, Ajutor... Acum mi-a aparut din nou Engine System Service Required si masina nu mai vrea sa porneasca deloc... tot dau la automat dar degeaba. Poate fi ceva de la calculatorul masinii? Multumesc anticipat pentru orice fel de informatie...
  7. afisare engine system service required

    Sautare tuturor. Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. De ceva vreme imi apare si mie mesajul engine system service required in bord. La inceput mai rar, dar il resetam cum am vazut ca se reseteaza mesajul SERVICE fara tester, dupa cum am citit pe acest forum. Insa de cateva saptamani imi tot apare acest mesaj si nu mai porneste masina. Trebuie sa ma chinui de mai multe ori cu resetarea dar cu toate ca nu dispare triunghiul portocaliu si mesajul, la un moment dat masina porneste. Mentionez ca masina este din anul 2003, bi-fuel 2.4 iar la tester a iesit ca ar fi probleme cu gazul sau clapeta de acceleratie. Este posibil sa fie si din cauza sondei lambda? Multumesc anticipat.
  8. Performante motoare S40

    Salutare tuturor, Va rog sa-mi spune-ti daca motorul de 1.6 benzina la un volvo S40 din 2003 este ok? sau....este bun de ceva? nu ma refer la consum sau tractiune...ci daca este fiabil in general. Multumesc.
  9. Super tare. A functionat si la mine resetarea...Volvo S60 Bi-Fuel 2003. Multam frumos.
  10. probleme faruri

    Farurile oricum trebuie sa le schimb intrucat trebuie sa-i fac omologarea RAR in vederea inmatricularii. Vroiam sa stiu, dupa ce le schimb pot pune xenoane chiar daca masina nu a avut din fabrica? Multumesc pentru atentia acordata.
  11. Ce VOLVO deţineţi?

    S60 bi-fuel cu motor 2.4 - SUMMUM din 2003
  12. pot pune xenon pe s60 din 2003?

    Salutare. Ajutati-ma cu un raspuns va rog. Am un volvo 2.4 bi-fuel 2003 (evident volan dreapta) si nu am xenoane, nu ca ar fi trebuit sa aiba dar as dori acest lucru. Nu cred sa am instalatie xenon din fabrica. Acum o saptamana am inlocuit un bec de faza si am pus un halogen H7. Deci ca sa pun xenoane imi trebuie instalatie speciala? sau mai intai trebuia sa intreb daca se pot pune xenoane pe acest tip de volvo. Multumesc domnilor.
  13. probleme faruri

    Salutare. Ajutati-ma cu un raspuns va rog. Am un volvo 2.4 bi-fuel 2003 (evident volan dreapta) si nu am xenoane. Nu cred sa am instalatie xenon din fabrica. Acum o saptamana am inlocuit un bec de faza si am pus un halogen H7. Deci ca sa pun xenoane imi trebuie instalatie speciala? sau mai intai trebuia sa intreb daca se pot pune xenoane pe acest tip de volvo. Multumesc domnilor.
  14. Norma poluare S60

    Se multumeste din suflet...si Paste Fericit.
  15. Norma poluare S60

    Salut @Adi2727. Te rog daca ma poti ajuta si pe mine cu norma de poluare. Am volvo S60 bi-fuel din 2003, la fel adus din Anglia cu volan pe dreapta. VIN-ul este YV1HU33P232275897. Dupa codul motor...in principiu ar cam trebui sa se stie ce norma de poluare este si cam cat ar costa. Te rog ajuta-ma si pe mine ca si precedesorul nostru coleg de mai sus cu aceste informatii. Multumesc anticipat...