cau_79mn

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About cau_79mn

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie resita
  • Auto xc90
  • Fabricatie 2005

Recent Profile Visitors

1,667 profile views
  1. Geamul se ridica sus si coboara 1-2cm

    Am rezolvat si eu de curand problema cu auto-up la geamul fata parte sofer, mai exact urca la maxim si apoi cobora la ultima pozitie memorata. La mine a functionat in felul urmator: am pus contactul(poz 1 sau 2 indiferent), am lasat geamul jos, am ridicat manual si in momentul cand geamul a ajuns la maxim sus am scos siguranta nr 5 aflata in cutia din partea soferului. Am oprit contactul si am asteptat cateva secunde dupa care am reintrodus siguranta. Am pus iar contactul si am coborat si urcat manual geamul prima oara(nu a mers automat la prima incercare, pare sa fie pentru memorare deschidere si inchidere). La a doua coborare si urcare automata a functionat perfect! Asta a functionat la xc90 fabricatie 2005! Bafta celor care mai au aceasta problema. Drumuri bune!
  2. ac xc90

    Salut tuturor! Am citit mai multe topice vechi legate de problemele cu ac-ul la xc 90, fara sa am un raspuns concret. Concret, e vorba de faptul ca la xc90-ul meu din 2005, d5 awd am incarcat acum 2 saptamani freonul(au intrat 835ml),compresorul cupleaza, pierderi, au verificat, nu sunt, insa continua sa bage doar aer ventilat(rece deloc). Ce anume altceva s-ar putea verifica si daca e vreun tip de diagnoza pe care o poate face si altcineva in afara de volvo. Multumesc anticipat si s-aveti drumuri bune!
  3. problema la mersul in marsarier

    Erau ferodourile de vina, aveati dreptate, va multumesc din nou, drumuri bune sa aveti!
  4. problema la mersul in marsarier

    Salut! Mi s-a intamplat de 2 ori intr-o saptamana ca la mersul sau virajul in marsarier(parcand masina), sa simt un blocaj, infranare(senzatia ca ar fi frana de stationare activata sau ca as avea o piatra la roata). S-a simtit atat pe asfalt cat si pe pietris. are cineva idee ce poate fi?(xc90 d5 awd 2005 manual) Multumesc anticipat!
  5. sistem audio xc90

    M-ati bagat in ceata, adaug ca am chestia aia sub scaunul pasagerului(seamana cu un amplificator), dar lipseste o mufa(cea verde) si cd playerul e normal, nu citeste mp3!
  6. sistem audio xc90

    La pornire apare doar "performance sound" ! multumesc pt raspuns
  7. sistem audio xc90

    Salut! Cum pot afla exact modelul sistemului audio la xc90 d5awd fabricatie 2005 (cel cu cd player normal, difuzor central), e basic, premium.... nu gasesc nimic in cartea masinii! M-ar interesa si compatibilitatea sa cu kitul vivavoce parrot. Multumesc anticipat!
  8. pornire greoaie xc90

    Salut tuturor! Am o problema la pornirea la rece (motorul oprit mai mult de o zi), nu vrea sa plece de la prima cheie, la a doua pleaca "la sfert". modelul e un xc90 d5 awd manual din 2005. Bateria pare sa aibe curent suficient, electromotorul invarte bine...la volvo mi-au spus ca sunt 2 injectoare care au raportul diferit?! dar ca nu e nimic grav. Sa fie asta cauza? Multumesc anticipat!
  9. zgomot la franare

    Pe spate erau mult mai uzate si aveau o urma de rugina, pe fate par aproape noi. Mai precizez ca masina am cumparat-o de putin timp, abia acum incep sa descopar anumite "mici probleme"! Merci mult de raspuns
  10. zgomot la franare

    Salut tuturor, la franare(viteza ceva mai mare) se aude un huruit si se simt trepidatii in pedala de frana. Pot fi ovalizate discurile si pe spate sau doar fata? multumesc. modelul e un xc90 2005
  11. service xc90

    Salut tuturor! Sa coste schimbarea distributiei, a ambreiajului si a placutelor la un xc90 2,4 awd 185cv din 2005, in jur de 2500 euro? ca timp de executie imi puteti spune aproximativ cat dureaza fiecare lucrare? Multumesc anticipat!
  12. sistem audio xc90

    Buna ziua tuturor, am achizitionat de curand un xc 90 awd 185 CP din 2005 si as vrea sa stiu daca sistemul audio(cd player original) poate fi modificat in vreun fel: aux., usb...? neavand astfel de accesorii. Multumesc anticipat celor care stiu si ma pot ajuta! Drumuri bune!