SabinaBinas

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About SabinaBinas

  • Rank
    Nou venit
  1. Probleme turbina,erori ,bujii

    va multumesc pentru raspunsurile oferite! eu sunt din iasi si sincer nu prea am auzit de persoane care sa se bage la scos dpf-ul din soft(bineinteles inafara de persoana la care am fost si intradevar nu se pricepe). Ati putea sa imi recomandati pe cineva din iasi sau din imprejurimi?intre timp am sa ma duc sa vad cate bujii pot scoate si daca o sa dispara eroare cu puterea motorului scazuta,dupa care am sa revin cu informatii. va doresc o zi placuta in continuare!
  2. Buna seara.sunt posesorul unui s40 1.6 diesel 110 CP din 2008.acum o saptamana in urma am reconditionat turbina ,aceasta incepea sa dea semne ca e pe duca ...gen suera ,puterea motorului scazuta si consum de ulei. bineinteles in bord erori gen PUTEREA MATORULUI SCAZUTA ,MOTORSYSTEEM SERVICE VEREIST, se tura doar pana in 3000 de turatii etc. La tester a iesit ca trebuie sa adaug lichid pentru regenerare filrtru de particule in cazul erorii MOTORSYSTEEM SERVICE VEREIST(filtru de particule l-am spart acum un an de zile si l-am scos din soft) iar la cealalta eroare nu au putut sa ajunga sa vada clar din ce cauza apare deoarece era blocata de eroare de dinainte. Am presupus ca apare din cauza turbinii si am reconditionato ,am schimbat si valva (atasata mai jos) au curatat toata evacuarea etc. dupa ce au fost rezolvate toate astea ,pusa pe tester eroarea cu puterea motorului continua sa apara,dar de data asta nu mai este limitata in 3000 de turatii , accelereaza normal. cei de service presupun ca sunt bujiile. dupa ce le-au verificat au dedus ca nu functioneaza nici una. Intrebarea mea este cum poate sa porneasca masina fara nici o bujie functionala, si de ce nu imi arata in bord semnul de la bujii.am primit si avertizari ca nu garanteza ca o sa le poata scoate fara sa se rupa,iar in cazul acesta trebuie dat jos cam jumatate de motor sa le scoata.le-am spus ca daca punel lichid de regenerare va disparea eroarea MOTORSYSTEEM SERVICE VEREIST ... au raspuns ca nu stiu daca o sa o poata reseta. eroarea cu puterea motorului scazuta se reseta daca porneam masina la a doua cheie ..acum nici la a 10 cheie. as dori niste sfaturi daca se poate si cine a mai intalnit aceste probleme raman recunoscator pentru ajutor. va multumesc!
  3. eroare anti-skid service vereist

    masina este din 2007 ,in partea stanga cum privesti masina din fata.cei de la service nu mi-au garantat ca nu o sa mai am probleme cu el,avand in vedere ca nu a fost schimbat niciodata.sper sa nu mai am probleme ,din cate am vazut un alternator e vreo 1300 lei.
  4. eroare anti-skid service vereist

    ieri mi s-au aprins martorii pentru baterie abs airbag ,si mi-am dat seama ca alternatorul nu mai incarca.azi am fost la service si a trebuit sa schimb puntea de diode de la alternator.eroare cu anti-skid imi aparea dearece releul acestui senzor nu mai primea curent si de aici eroarea cu anti-skid,in zilele respective am constatat si un sunet mai ciudat din partea stanga a motorului (ca un vajait),iar acum dupa ce am facut alternatorul acesta nu se mai aude.deci problema la mine ,dupa spusele celor de la service, a fost din cauza alternatorului .acum intradevar eroare nu a mai aparut. va multumesc pentru ajutor!
  5. Salut am un volvo s40 1.6 diesel .de două zile imi apare şi dispare eroarea anti skid service vereist cu semnul antiderapaj aprins.eroare imi apare cam dupa 5 minute de mers si dispare când pornesc motorul din nou.aveti idee care ar fi problema .vă multumesc!
  6. filtru de particule

    salut am un volvo s40 1,6diesel din 2008 .stie cineva cum se face mai exact regenerarea acestu filtru de particule,din cate am inteles trebuie sa ai anumita treapta de viteza ,turatie si tot procesul a dureze cam 15 minute . va multumesc!