• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

PILGRIM

Membru
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

5 Followers

About PILGRIM

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday January 01

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie BUZAU
 • Auto volvo s 60 d5
 • Fabricatie 2002

Contact Methods

 • Yahoo gabriell_man
 1. Eu sint convins ca Alin ne va face o surpriza placuta , ca si anul trecut dealtfel !
 2. Ba da nea Nicule , a fost foarte frumos ( eu nici atunci nu aveam permis ) si chiar as dori sa mai particip la o Nationala ca cea ce la Cincis-atmosfera si organizare de nota 10 . Chiar daca am facut 8 ore pe drum cu doi bebei dupa mine !
 3. Bine ,atunci raman la prima fraza- sustin locatia propusa de `fratili` Maverick ; locatia excelenta , preturi accesibile !
 4. afisare engine system service required

  Salut ! Si la mine apare aceeasi avertizare de cind am cumparat masina ( 2008 ) la fiecare pornire.Dupa aproximativ 2-3 minute se stinge si totul e ok.Pina acum o singura data mi s-a oprit motorul in mers-spre bafta mea- si sper sa nu se mai repete.Mai nou mi s-a stricat afisajul asa ca nu mai stiu daca mai apare avertizarea.Am retinut totusi tratamentul care vizeaza ECM-ul, mersi mult !
 5. Buna seara ,prieteni! Cu mare drag m-as alatura si eu acestei intilniri insa nu mi-am rezolvat problema cu permisul , iar sotia mea care mi-a fost un sofer credincios pina acum ( si care m-a carat ca pe un sac de cartofi la ultimele intilniri Volvo -club de pina acum ) va naste in curind . Inviorat totusi de varianta lui Matrixxx ,voi incerca sa ma alatur -chiar si pentru cateva ore-unor prieteni buni. Cu conditia sa gasesc un sofer de duminica dispus sa ma insoteasca in aceasta mini-aventura de iarna . In rest.....visez si astept o Nationala .All the best !
 6. Intrunirea Nationala 2012

  Buna seara ,prieteni ! Asa cum a spus si Laura( careia trebuie sa-i multumim pentru organizare ) Florin a cuprins esentialul, iar cuvintele mele sunt prea sarace pentru exprima bucuria revederii prietenilor care de fiecare data se straduiesc sa ajunga la Nationala. Ca de obicei , atmosfera este superba , este ...VOLVO. Pacat ca dureaza atat de putin ! Cu toate acestea inca mai simt dogoarea focului de tabara ca si racoarea din salina si sper ca ele sa ramana la fel de vii pina la anul cand voi avea ocazia de a canta din nou alaturi de prieteni.... CANTEC PENTRU PRIETENI ! Yours, Pilgrim.
 7. Intrunirea Nationala 2012

  Cred ca cel mai bine este sa ne auzim la un telefon si ne punem cap la cap.o.k.? Oricum , din Buzau nu facem mai mult de 2.45 ore la pas !
 8. Intrunirea Nationala 2012

  Ramon , si eu tot vineri pe la ora 13 pot pleca din Buzau si chiar mi-as dori un tovaras de drum . Ce zici ?
 9. Intrunirea Nationala 2012

  Si pe la buzau faci un popas pentru un Cico ?
 10. S la mine a functionat resetarea din butoane .Mersi mult !
 11. Pentru ca sint primul posesor al informatiilor despre Nationala 2012 (dupa Matrixx si Iurlix ) pot concluziona fara nici-o urma de ironie -cine nu vine la intrunire si mai mult decit atit mai si si comenteaza , e un mare PACALICI !Toata lumea vrea conditii de 5 stele la pret de 2 stele , in spatele hotelului munte iar in fata lui mare . Ei bine , acum le avem pe toate , inclusiv piscina .Deci , daca aveti de gind sa petreceti un sfirsit de saptamina in compania unor prieteni/posesori de Volvo -GO FOR IT ! Preturi acceptabile , conditii super, iar mincare si bautura moca /pe banii vostrii ! Eu unul ridic ambele mainii . off-topic Scuze Iui IULI si lui Matrixx pentru divulgarea informatiilor inaintea lor( dati vina pe fusul orar )-cine v-a pus sa va opriti pe la mine inaintea Bucurestiului ?! Aaaaaa, scuze si lui Dany -dy care a fost prezent cu voi la scufundarea in piscina . yours PILGRIM Scuze pentru PACALICI-furat de evervescenta locatiei am uitat ca pot fii multi membrii care din vari motive nu pot participa la intrunire. Cer clementa celor care vor fi alaturi de noi doar cu sufletul . VOLVO FOR LIFE . Yours , PILGRIM .
 12. Intrunirea Nationala 2012

  BUNA SEARA PRIETENI ! Chiar daca nu am promis niciodata ca vin -din superstitie, am fost tot timpul prezent , chiar si cu piciorul in ghips sau cu un sofer de imprumut; nenea Feraru stie ! Asa ca nu as scapa pentru nimic in lume ocazia de a bea o tuica bisericeasca alaturi de prieteni .Deci la nr.16 pentru SLANIC MOLDOVA -PILGRIM !
 13. Intermediara 2012

  1.O intermediara nu ar strica, insa multi vor o folosi ca paravan sa nu fie prezenti la nationala-parerea mea /nu ar fi prima data! In ceea ce priveste locatia -RANCA !
 14. motor mai mic impozit mai mic

  Daca vorbim de amortizarea investitiei, eu cred ca e o miscare inteligenta:impozitul are toate sansele sa creasca,asa ca....viitorul suna bine !
 15. PERSOANA JURIDICA CLUB .........

  SUPER ! felicitari , nenea FERARU !