Mihai S60

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

13 Good

1 Follower

About Mihai S60

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/26/1979

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V40
  • Fabricatie 2000

Recent Profile Visitors

1,508 profile views
  1. Bucsi bara stabilizatoare

    Cred ca e vorba despre bucsele pe care incerc sa le vand la 30% din pret. Nu le-a vrut nimeni in 6 luni, cu toate ca sunt noi, originale, in 3 pungi sigilate.
  2. Intalnire saptamanala SECTOR 1 BUCURESTI

    Daca suntem doi, pentru mine e suficient. Pana in 18 ajung si eu.
  3. Intalnire saptamanala SECTOR 1 BUCURESTI

    Vine cineva azi, tinand cont de vremea ploioasa? Eu vreau sa vin, doar sa nu fiu singur.
  4. In regula, voi fi acolo la ora 18. Va rog, daca este posibil, la intalnire sa ma ajutati sa sterg o eroare de airbag. Am becul aprins in bord.
  5. Salut, Eu mi-am propus sa vin maine la intalnire. Polivalenta e mult mai aproape de mine asa ca imi convine. La ce ora si in ce loc? Aproape de intrare, in parcare? Inteleg ca intalnirea este joi si nu pot veni. Maine ne intalnim in sectorul 1? La ce ora? Multumesc!
  6. Anti Skid Service Required

    Andu iti multumesc pentru invitatie. Imi propun, daca va intalniti si saptamana viitoare sa vin si eu. Acum am un V40 de care sunt mandru. Legat de aparitia mesajelor, am inceput sa caut pe net dupa ce intr-un an a aparut de 5-6 ori. Prin metoda pe care am descris-o imi aparea, atunci cand am testat, aproape mereu. De atunci au mai trecut ani si a aparut doar in aceasta situatie si foarte rar. Eu nu sunt specialist, e doar ce am observat pe o singura masina.
  7. Anti Skid Service Required

    Dupa cateva luni in care imi aparea acest mesaj la fel ca si la tine si multe cautari pe net (in special pe site-uri din UK, unde am gasit pe cineva care a schimbat la service Volvo cateva module electronice - peste 1000 lire si fara nici un efect) am studiat cand si cum apare acest mesaj: - daca opresc motorul in parcare, cu rotile strambe, atunci cand pornesc masina apare acest mesaj si sta aprins pana cand calculatorul isi da seama ca sistemul de rulare este in regula. Corect pentru masina este sa parcam cu rotile drepte, dar la fel de corect este sa gasesc acest lucru in manual. Eu cred ca nu e nimic defect, poate o scapare a fabricantului. Daca se aprinde in mers si nu se stinge atunci ai o defectiune.
  8. Vad ca merge. Eu nu am experienta si nu intelegeam de ce, dupa ce am curatat multa mizerie din relanti, merge la fel. Sfatul tau mi-a fost util si cred ca sunt putini cei care erau capabili sa-mi spuna asta.
  9. Iti multumesc Bogdan! Am scos bateria si acum merge excelent. Esti magician. Nu m-am gandit la asa ceva.
  10. Multumesc pentru raspuns! "Idle learn" inseamna sa scot borna? Voi verifica furtunele.
  11. Am curatat si eu valva relanti si clapeta de acceleratie la 1.8, 122 cp, 2000. Problema mea persista: cand motorul e rece si o accelerez nu are putere si tinde sa se opreasca. Cand e cald si o accelerez merge perfect. Exista EGR pe aceasta masina? Unde e si cum il pot curata/dezactiva? Valva relanti era FOARTE murdara. Am impresia ca e mizerie intarita si nu functioneaza motorul corect la rece. Dupa ce se incalzeste, aceasta mizerie se inmoaie si motorul merge perfect. Unde sa mai curat? Multumesc!
  12. KM reali? C30

    Problema pe care o observ eu e ca cei care cumpara chiar isi doresc masini de aproximativ 90 mii km. Masina pe care vreau sa o vand are 58 mii km si au fost oameni care m-au contactat si s-au speriat de km asa putini. Ma gandesc ca poate e util sa schimb kilometrajul adaugand in mod fals cateva zeci de mii . Sunt convins ca samsarii aduc masini rulate si le seteaza la aproximativ 80-90 mii, dar asta pentru ca, probabil, au constatat ca asa au succes. Cred in acelasi timp ca 90% din masinile "proaspat" aduse sunt modificate.