Chris

Membru
  • Content count

    94
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

51 Good

2 Followers

About Chris

  • Rank
    Junior
  • Birthday 11/11/1987

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto -
  • Fabricatie 2009

Recent Profile Visitors

3,263 profile views
  1. S60 CC

    Volvo a creat oficial tuningul din state numit "donk"! )
  2. Volvo XC50

    Faptul ca erati cu un x3 cu cauciucuri de tot kktul nu e vina mașinii. Asta cu am ramas cu x3 pe iarba uda si ne a făcut de ras si un copil cu o tricicleta e un bullshit. Sau exista oricand posibilitatea sa ramaneti împotmoliti daca soferul e foarte prost.
  3. BMW owner strikes again

    Sa înțeleg ca nu s a prins nimeni ca anuntul ala e pus la misto? )
  4. onezero's voLOWvo

    La cati bani a bagat in S40 mai conteaza? )
  5. Din ciclul "Cat de bădăran poti fi" cu Volvo sau fara

    Este zona piatra arsa, lumea vine cu masina pana acolo si de acolo o ia pe jos spre crucea Caraiman. Nu vad absolut nimic rau in asta.
  6. Iata si noul xc90

    Respectivii sunt niste cretini si nu au nicio treaba cu realitatea sau cu modul in care se testeaza o masina. Au si o emisiune pe TVR parca...
  7. Iata si noul xc90

    Masina este superba dar sunt cateva lucruri care ma deranjeaza foarte mult. 1. Ca orice brand auto mic fara o imagina foarte clara, au schimbat emblema, foarte putin dar se vad schimbarile(Mercedes, Bmw, Audi nu au facut niciodata asta, doar Pejo, Citroen, Opel, Fiat etc) 2. Pretul e aberant. Nu zic sa coste 30.000, dar deja cand ceri 100.000 de euro, intri in clasa cu Range-ul nou care oricat ar fi de reusit Xc-ul, Range-ul ramane Range. 3. Deja e in urma cu motorizarile, Avem un 2.0 de 225 de cp la diesel care este si motorizarea de top iar X5 incepe cu un motor diesel de 2.0 si 218 cp si se duce pana la 381. Insa sunt sigur ca pretul va scadea si atunci va gasi o nisa de atac, din punctul meu de vedere masina asta va fura clienti doar de la Mercedes ML, Touareg (asta cand va ajunge la preturi mai decente) si posibil Q7(asta pana cand va aparea noul model). Una peste alta masina arata foarte bine.
  8. Mecanici buni sunt greu de gasit mai ales cand cauti sa stie multi-marca iar daca nu oferi un salariu de cel putin 2000 de ron, nici nu se uita la tine.
  9. Service Bun pentru volvo

    Exact, nu mai tineam minte unde l-am citit daca aici sau pe forumurile din afara. Nu a dat roade pentru ca nu ai dat unde trebuie. Deci ideea este sa insisti cu wd40 la... "teava" aia imediat cum se termina spatarul la capetele ei, ea se misca putin in cadru si de acolo incepe sa troncane tot scaunul. Eu am facut operatiunea asta anul trecut si la cum facea scaunul mai ales cel de la sofer eram convins ca nu am cum sa scap de zgomotele alea si ca problema este alta, dar ce sa vezi, a trecut un an de atunci si nu se aude nimic. O sa incerc sa fac niste poze sa va arat unde trebuie sa dati exact cu wd40.
  10. Service Bun pentru volvo

    @ionut: exista o solutie. Am sa o postez diseara deoarece acum sunt pe telefon. Si eu aveam troncaniturile alea la scaune si am scapat de ele. E un diy foarte simplu.
  11. Xc90 T8

    @Bogdan: Da, dar daca vorbim noul Range lucrurile se cam schimba iar la ora actuala si noul X5 ca sa nu mai zic de ML mi se par niste glume la interior pe langa vogue/sport 2014
  12. onezero's voLOWvo

    Serios, las o asa, ca stricam topicul omlui aiurea si chiar n are sens.
  13. onezero's voLOWvo

    Nu ai nevoie de putere ca sa te dai pe curbe, sunt putini care stiu sa duca o masina de 100 de cp la limita. Tineti cont ca pilotajul se invata pe kart de 6 cp!
  14. NOU! Facelift VOLVO XC 90

    http://www.automarket.ro/stiri/noul-volvo-xc90-primele-imagini-cu-interiorul-noii-generatii-56521.html Si iata ca avem primele imagini oficiale cu interiorul noul xc90. Sunt absolut socat, in opinia mea dpdv al luxului este cam peste orice se gaseste pe piata la ora actuala (inclusiv noul range care mi se pare tatal lor). Chiar nu ma asteptam de la Volvo sa se duca atat de sus. Deja noul ML pare o gluma proasta pe langa noul xc90.
  15. Furt oglinda

    Mie mi-au furat grila(cu totul) plus oglinzile! Am declarat la politie au luat amprente si mi-au spus ca e nenorocire ca s-au inmultit furturile si printre marcile vizate se afla si Volvo.