Alexandru Marius

Membru
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Alexandru Marius

  • Rank
    Junior

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto S40 Momentum 1.6D
  • Fabricatie 2005

Recent Profile Visitors

1,558 profile views
  1. Va salut .... ma puteti ajuta si pe mine va rog? As vrea sa schimb sau sa completez uleiul in cutia de viteze din urmatoarele motive: treapta 5 si marsarier intra foarte greu, si cateodata si treptele 1 si 2. Masina are 191000 km este un s40 din 2005 YV1MS763252096383. Spuneti mi va rog ce ulei sa iau sau ce este de facut. Multumesc.
  2. Discuri frana ovalizate

    Daca erau prea subtiri nu le mai puteam rectifica.......acel aparat este prevazut cu aceasta funcie si din ce mi a spus el a fost nevoie sa mi ia maxim 2 zecimi din ele.
  3. Discuri frana ovalizate

    Va salut..... aceeasi problema am avut o si eu, de cand am luat masina, aveam o vibratie ori in caroserie, ori in volan in momentul in care ationam frana.......odata cu schimbarea pivotilor si a bucsilor de la basculele de pe fata am zis sa rectific si discurile. Prima data am fost oarecum sceptic in ceea ce priveste aceasta procedura dar am zis sa incerc, poate totusi scap de acea trepidatie. Prima data am fost la cineva care se lauda ca a mai facut asta si le am pus pe strung si efectiv le a distrus.......cand puneam frana imi fluctua pedala, trepida ingrozitor caroseria si volanul avea un sfert de cursa si masina frana in valuri. Din fericire, am inceput sa sun peste tot sa vedem ce pot sa mai fac si mi a fost recomandat un mecanic particular care are aparatura speciala pentru rectificat. M am dus cu discurile la el le a pus pe acel aparat si le a facut ca NOI, il recomand cu cea mai mare incredere. este undeva in dobroesti. Acum nu mai am nici cea mai mica vibratie indiferent de vinteza si masina merge impecabil. O sa incert sa atasez unul din filmuletele facute in timpul procedurii. Bafta!!!
  4. Suuuper.....great job!!!!
  5. am schimgat filtru si nu porneste

    Aceeasi problema am avut o si eu, dupa schimbarea filtrului de motorina masina mi a fost pornita de fiecare data cu spray cu toate ca din cate am auzit nu e bine deloc, dar alta metoda nu stiu, nu am pompa de amorsare .... nimic, e vorba de 1.6D din 2005. La prima schimbare i am dat la cheie vre o 3-4 ore si nimic.
  6. Nu am curent la bujii!

    Va salut....... scuze ca nu am revenit si cu rezolvarea problemei. 3 din 4 bujii erau arse. Am luat un set de bujii Beru si gata treaba
  7. consum prea mare

    Euro 3!
  8. consum prea mare

    Va salut baieti, cam aceeasi problema o am si eu, am impresia ca e cam FOARTE MARE.........12.2% in oras, am facut plinul si mai am cam 1/4 din rezervor si am facut doar 290 KM.......... Este ceva normal???
  9. Angel Eyes S40 2005

    pareri si pareri no comment, ce nu s a inteles este faptul ca eu nu vreau sa dau sticla jos ci il pun pe interior sa nu stric cu absolut nimic desig u farului. sincer, daca ii pun nu vad nici o asemanare intre vw sau bmw )Volvo e Volvo.
  10. Angel Eyes S40 2005

    nu l suport, ma cert mereu cu fratimiu ), e bolnav cu bmw u, pentru el alta masina nu exista, am zis sa i dau un look mai agresiv;) si sincer nu cred ca ar arata rau mai ales ca le pun in spatele acelui geam si nu stric cu absolut nimic design u farului
  11. Angel Eyes S40 2005

    Va salut baieti, aveti idee cum pot afla si eu diametrul sticlei din jurul lupei la far? vreau sa i pun un kit de angel dar nu stiu diametrul, am dat farul jos, am demontat lupa dar nu am cum sa bag subleru' sau o ruleta mai mica samasor, e foarte stramt locul. Ms frumos.
  12. Nu am curent la bujii!

    Chiar nu stiu ce sa zic masina merge foarte bine, nu am nici o eroaer afisata nimic, porneste putin mai greu dar in rest e ok, si se duce peste 2900 de ture lejer.
  13. Nu am curent la bujii!

    Sincer nu stiu ce cod au gasit. In ideea ca m au vazut mai pusti asa probabil ca mi au dat o explicatie tardiva.
  14. Nu am curent la bujii!

    Va salut, cum am spus si in titlu am o mare problema. In weekend sa oprit masina in mers, am crezut ca am ramas fara motorina desi in bord imi zicea ca mai am de facut 50 Km. am tras o pe dreapta, am bagat motorina cu canistra, am pornit o m am deplasat cu ea aproximativ 100 m dupa care sa oprit si nu am mai vrut sa porneasca pana la 3 dimineata, eu patind asta la ora 11. Am chemat pe cineva sa mi faca o diagnoza si mi a zis ca am probleme la aprindere. dupa ce a umblat el pe acolo masina a pornit dar foarte greu. dupa acest episod am observat ca masina imi porneste mai greu ca inainte, adik invarte de mai multe ori motoru decat k de obicei. am dus o la un electrician unde si el la randul lui a pus o pe tester si a masurat bujiile. rezultatul desut de neasteptat. Cand pun contactul bujiile nu primesc curent (siguranta sau releu). Ce e de facut?? N am lasat masina acolo sa o faca din motive financiare. Ma gandesc sa nu fi patit ceva din cauza incercarii mele tampite sa tot dau la cheie poate o ia??? Multumesc.
  15. Schimb distributie S40 din 2005

    Ai PM.