LucianCriss

Membru
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About LucianCriss

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/30/1973

Contact Methods

  • Website URL http://www.swinger-romania.ro

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo s80
  • Fabricatie 2001
  1. Inlocuire motor S80

    .....
  2. Problema Volvo s80

    Ms pt sfat..tocmai am primit si de la bogdan g un mesaj.
  3. Problema Volvo s80

    Am nevoie si eu de un ajutor din partea celor mai priceputi ca mine. In primul rand imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie... Asa cum am si subliniat in eticheta postului,aceasta eroare mi-a fost afisata ieri cand veneam de la mare,mentionez ca este a 2-a oara cand se intampla asta(si asta doar cand se termina gazul din butelie"sau cand este app de final"),mentionez ca autoturismul meu este echipat si cu o instalatie de gaz vialle(injectie multipunct).Ce ar mai trebui spus este ca:eroarea respectiva nu ramane permanent pe display,ci dispare dupa maxim 5 minute fara sa mai apara..printre altele,o eroare care cand apare cand dispare este cea cu imaginea sondei lambda..am specifiact si asta in speranta ca ma puteti ajuta. mentionez ca masina are 340.000 km..iar sonda nu cred sa fi fost schimbata..... Astept un ajutor din partea celor care au mai avut astfel de prb,sau din partea celor care cunosc rezolvarea.
  4. salut . ma intereseaza sistemul audio..un pret?stima
  5. Salut Uite de exp masina mea..un volvo din 2001 cu o instalatie vialle..
  6. sfat service bucuresti

    Perfect adevarate toate afirmatiile de mai sus. Un service cu un colectiv de profesionisti! Multumesc inca o data pt ajutorul dat de acestia in rezolvarea problemelor avute cu masina. Probleme in paranteza fie spuse..dar nu am dorit sa merg la un service unde sa nu gasesc pe cineva care sa stie sa umble la un volvo si pe deasupra sa mai ma si jupoaie! http://www.gieuroservice.ro/index.htm chiar merita !
  7. Salut.As putea sa iti demontez afirmatiile f usor.Detin un asemena volvo s80 cu instalatie de gpl(o instalatie buna,nimik de zis,vialle - injectie multipunct),si pot spune ca este insesizabil mersul pe gpl fata de benzina,motorul nu se uzeaza deloc din cauza gazului care ajunge in forma lichida in injectoare..sa nu mai zic ca masina mea are 340 de mii km dar am curaj sa merg la orice service pt orice investigatie.. Baietii de aici : http://www.gieuroservice.ro/index.htm stiu ceea ce spun,si pe aceasta cale le multumesc pt modul cum isi trateaza clientii! Citeste te rog regulamentul , ca si postarile pot fi demontate