Mihaipg

Membru
  • Content count

    375
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

70 Good

About Mihaipg

  • Rank
    Pasionat
  • Birthday 05/04/1979

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V50 1.6D DRIVe
  • Fabricatie 2010
  • Auto 2 BMW 116i E81
  • Fabricatie 2 2008

Recent Profile Visitors

4,926 profile views
  1. apa in portbagaj

    Sunt convins ca mi-ai gresit nick-ul neintentionat, asa cum sunt convins si de bunele tale intentii . Si pot sa te asigur ca te inteleg, dear friend . Multumesc de idee - dar costa destul de putin cat sa nu deranjez pe nimeni. Sunt curios insa la ce bonusuri te referi ... poate imi explici si devine interesant
  2. apa in portbagaj

    Google traduce foarte bine, Matrixxx. Eu am inteles mesajul, asa cum am inteles si mesajele PM primite de la respectivul. Am sa ma abtin de la comentariile pe care el si noul lui prieten le astepta. De asemena, ma astept ca moderatorii acetui forum sa ia atitudine pe viitor pentru a se evita astfel de provocari, ca sa nu mai spun de interventii offtopic gratuite.
  3. apa in portbagaj

    Hai sa inteleg - deci am descoperit google translate si ne injuram in limbi straine acum? Sincer, si eu.. Dar ma gandesc ca niste chimicale potrivite o sa schimbe ceva din treaba asta. Oricum, cica mi-au pus mastic pe acolo, dar dupa ce mi-au spalat masina (tot ei), a inceput sa picure in continuare.
  4. apa in portbagaj

    Oricat de extinse ar fi cunostintele tale de religii si convingeri, neegalate din pacate de cele lingvistice (multumitorul cred ca este mandru de aceasta asociere), permite-mi sa te contrazic (super offtopic). Exista si romani care vorbesc cu Allah de cand s-au nascut, dar acest roman vorbeste cam cu ce zeitate are chef, si cam cand are chef, daca il ajuta sa scape de udatura din masina. Ciudatenia rezolvata. Revenim la subiect?
  5. apa in portbagaj

    Update update. Mi-a fost adus la cunostinta (ca sa citez pe cineva, stiu eu cine) ca motivul rusinoaselor scurgeri ar fi o garnitura de 3.5 lei. Garnitura care "nu este pe stoc", dar "vine in 5 zile" , si este acum inlocuita provizoriu de mastic. Deci nu mai este condens, este un caciuciuc. Insha'Allah, naiba sa ma ia. Cat despre curatarea urmelor, dau o sansa spalatoriei din cartier, unde mi s-a promis ca iese brici cu plici. Asta daca nu ma pocnesc de o surpriza cand merg sa o iau, sa o gasesc curatica. Dar cred ca deja visez prea mult..
  6. apa in portbagaj

    Mucegaita inca nu pare sa fie. Deocamdata doar uda, si patata de apa. Cred ca o spalare cu chimicalele potrivite si o sa arate ca noua. Dupa ce termina cu ea, duc masina la un detailing, si vad ce si cum. Chiar crezi ca ar recunoaste ca este greseala lor? Tu nu ai auzit ca i-o dadeau cu condensul? . Care el, din pura intamplare, a aparut chiar dupa reparatia lor, si la litru. Desi au ales sa nu imi ia nici un ban pe reparatie (promotional, cica ?), i-o tot dau cu "noi nu am atins zona asta cand am facut reparatia". Nu are rost sa ma enervez mai mult - sa o faca sa nu mai faca balta, este tot ce vreau acum. V50Saphir - maaan - lasa-ma sa mai sper la uscaciune . Nu de alta, dar acum o sa incep sa ma uit obsesiv in oglinda sa vad daca este haionul stramb. As vrea sa cred ca alinierea/ calcatura a fost prima trebusoara verificata de vasnicii service-isti.
  7. apa in portbagaj

    Este caz de Sherlock Holmes pur! Mai ca mi-au dat peste mana cand am aratat spre antena. Cica "nooo waaaaay".
  8. apa in portbagaj

    Picura acolo, si se imprastie datorita ...cantitatii, curge rau si prin stalpi, pe langa cablurile de la stopuri. La ultima vizita la spalatorie, a aparut apa imediat. Zic si eu..daca curge atat de multa, cand dai jos toate plasticele, trebuie sa musteasca pe undeva - jet sau picuratoare. Ce se vede in poza a fost doar putintica zapada de pe plafon, si cred ca a intrat inauntru toata Ce naiba - nu este o structura atat de complicata. Fara plastice trebuie sa arate ca ..tabla cu cateva piese in ea. Cat de greu de depistat o scurgere in asa ceva. Probabil ca este greu daca iti trece prin cap ca poate sa fie..condens :P:P
  9. apa in portbagaj

    Man - merci frumos. Pana una alta, am lasat masina la Primus, si cred ca i-am convins "prieteneste" sa o dezasambleze si sa gaseasca chichita. Cu toate date jos, si bagata sub jet, ma indoiesc ca nu apare sursa. Nu de alta, dar la cata apa este, pare sa fie curgatoare, nu picuratoare. Semn bun - pana acum ma chemau sa o iau dupa o ora. Acum deja vad ca ramane acolo pana maine. Revin cu un update cand o iau.
  10. apa in portbagaj

    Mda. Azi am gasit (iar) apa in portbagaj. Garla! Am dus masina a treia oara la Primus, deja iritat la culme. Si iata ce mi-a zis biet baiatul de acolo din service - aratand ceva (nu stiu ce) prin portbagaj cu lanterna, a incercat sa imi explice ca este....CONDENS!!!!!. Nu vreau sa reproduc e a fost la gura mea. Cred ca am limitat drastic prieteniile prin acest service. Atat de muta apa era acolo, ca in cazul unei operiatiuni becaliene cu "prietenii" in portbagaj, ii gaseam inecati. Plafonul meu arata ca un perete de pestera. Si el imi spune ca este CONDENS?!? Cand am plecat, desfacusera toate pe acolo, si cu unul in portbagaj o bagau la spalatorie. Daca si de data asta o iau si tot dau de "condens" in portbagaj, jur ca ma vedeti la televizor in plimbare cu masina prin show-room-ul lor. Am zis! PS - si ca tot imi aduc aminte acum, cand am scos masina de la ei din service dupa reparatia de la busitura in fund, stergatorul meu din spate era reglat sa stearga..numarul de inmatriculare
  11. Sfaturi cumparare Volvo V50

    Nu o sa afirm niciodata ca 1.6 "trage" ca un 2.0 (am ambele, aceeasi masina, acelasi an, exact aceleasi dotari). Ar fi aiurea sa o faca cineva. Nu o sa iau foc niciodata pe aceasta tema. Dar nu despre asta era insa discutia. Omul a intrebat cum este 1.6d, si nu ce sa aleaga intre cele doua. Problema evidenta este ca sunt mult mai multe oferte ok cu 1.6 dect cu 2.0. Si, prin prisma experientei personale, eu consider motorizarea mai mica despre care vorbim ca indestulatoare, Cad despre subiectul care ma preocupa pe voi, 1.6 este ok chiar daca are doar 5 viteze (care mie mi se par impartite super ok), chiar daca consumul este acelasi (eu vad diferente semnificative in oras, logic de altfel, si vorba aia..aceeasi talpa le apasa). Cat despre "nu stiu cu e 1,6" impreuna cu "cand te grabesti si faci depasiri riscante nu prea te ajuta", ma abtin sa fac comentarii. Eu am ales sa merg zi de zi cu 1.6, mai ales ca la aceeasi suma am luat o masina cu 60.000 km 1.6 si una cu aproape 200.000 2.0. PS - eu merg la drum lung, constant pe autostrada cu 140km/h. La viteza respectiva, (treapta a 5-a, pe cruise) cu o cutie de skiuri deasupra, consumul la pompa este intre 5.4 si 5.7.
  12. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    "cu ei lucreaza si cei de la Audi". Pe ce te bazezi cand spui asta? Din cate stiu eu, este un producator 100% Romania, si experienta mea anterioara cu bateriile lor a fost mai mult decat dezamagitoare. Totusi sunt o alternativa ieftina. Dar de aici la montarea lor pe masini premium, de catre reprezentanta ...
  13. Sfaturi cumparare Volvo V50

    Eu ma dau batut.
  14. Sfaturi cumparare Volvo V50

    Daca citesti topicul de la inceput (sunt doar patru pagini) gasesti si raspunsurile mele la aceste intrebari, si cateva sfaturi (inclusiv cu ce iti poate spune reprezentanta despre masina adusa de afara, chiar pe pagina asta).
  15. Sfaturi cumparare Volvo V50

    Am V50 1.6D, DrivE, si in nici un caz nu o gasesc ...puturoasa . Asa cum am mai spus, incarcata full si cu cutie (mare) deasupra, cand dau de banda dubla, la deal, depasesc de rup. Cine ti-a spus "vorbele" alea nu stia despre ce vorbeste.