jerrydan

Membru
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

2 Followers

About jerrydan

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto VOLVO V 50
  • Fabricatie 2009
  1. Cum schimb "limba"

    La reprezentanta volvo te costa 1000 lei sa schimbi limba, am fost eu sa o schimb din franceza in engleza si atat cereau, asa ca mai bine am inceput sa fac curs intensiv gratuit de franceza.
  2. UN MIC AJUTOR SAU SFAT

    Salut. Sunt posesorul unui v50, 1,6 diesel, an 2009, peste o saptamina plec in concediu in Bulgaria, dar din ce am vazut in ultimele zile plec cu o teama in suflet ca pe la vecinii nostri se c-am fura masini mai ales cele cu nr. de Romania. Cum CASCO este foarte scump si nu-mi permit, ma intrebam daca exista vreo posibilitate sa scot vreun releu ceva, o siguranta care in caz ca vrea cineva sa o porneasca ilegal sa nu se poata. Dar nu as vrea sa afecteze computerul de bord si sa nu-mi mai porneasca deloc dupa aceea sau sa-mi dea mesaj de eroare in bord sau altceva. Daca exista vreo modalitate va rog sa-mi explicati, daca nu o sa dorm in ea sau imi iau un caine lup sa-l las in habitaclu sau un urs. Multumesc si astept raspuns.
  3. Salut, poate sa-mi spuna cineva unde se afla instalat, rezervorul pentru aditiv filtru de particule la V50, din 2009, si cum pot sa-mi dau seama daca mai are ceva in el , deocamdata la bord nu mi se aprinde nici un martor sau mesaj ceva. Dar plec la un drum mai lung si ma speriat cineva sa controlez daca mai am aditiv, ca altfel nu o sa mai traga bine motorul. Va rog lamuriti-ma si pe mine si unde pot gasi aditiv si cum se completeaza. Va miltumesc.
  4. Aditiv filtrul de particule

    Salut, sunt din Bucuresti, am un V 50/2009, motor 1,6 diesel, si am si eu nevoie de aditiv (completare) filtru de particule , stie cineva pe unde gasesc mai ieftin si la cine sa merg sa-mi faca resetarea, ca sa nu patesc ca altii si dupa citeva sute de km. sa mi se afiseze mesaj in bord si sa nu se mai tureze ? Si as mai avea o intrebare daca stie cineva cum se demonteaza oglinda exterioara stinga, ca de ceva vreme face figuri si nu mai vrea sa se deschida sau sa se inchida, cand armez din telecomanda, este posibil sa mi-o fi lovit-o cineva. Multumesc.
  5. Schimb distributie S40 din 2005

    La ce mecanic ai fost frate, este bun ca si eu am nevoie de schimb kit distributie si caut un mecanic meserias care a mai schimbat la volvo. Da-mi si mie nr. de telefon sau adresa ceva de la el. Piesele le-ai cumparat de la el sau de la alte firme, ca ma intereseaza si piesele. Multumesc.
  6. distributie s40 1.6 D

    Cunoaste cine pe MARIAN care are service in Bragadiru si se ocupa de schimbat distributia la super pret si super meserie? La toate modelele VOLVO. A mai fost cineva la el ? Chiar este asa de meserias cum il recomanda lumea? Poate sa-mi dea si mie cineva detalii sau nr. de telefon , ca as dori sa-mi schimb si eu distributia. Multumesc.
  7. OK, multumesc mult, pentru raspunsuri si traducerea corecta.
  8. Da, multumesc. Este de meserie si se pricepe si la montaj? Ai idee unde se afla filtru de polen?
  9. Salutare la toata lumea. Am un V50, 1,6 diesel, an 2009, adus din Franta, deci meniul este in franceza si imi apare un mesaj la bord de genul ,, Prevoir RDV Entretien" stie cineva ce inseamna sau la ce se refera? Banuiesc ca e ceva de intretinere, dar la google dictionar nu se traduce nimic, ce inseamna RDV? Multumesc. Si de asemena as vrea sa fac schimbul de distributie, unde pot gasi piese mai ieftine si de calitate, nu la Primus Volvo. Multumesc.
  10. Volvo v 50, problema plafoniera fata

    Da bine, multam, dar cu becurile din plafon fata ce fac?, ca am ramas nelamurit de la ce este?, daca sigurantele sunt bune. Ce sa fac ?
  11. Volvo v 50, problema plafoniera fata

    Sigurantele de sub torpedou le-am verificat eu cu ochiul , le-am scos m-am uitat la ele ( lita era intacta nu intrerupta) si le-am pus la loc. Altceva nu am facut. Poate totusi ma ajutati intr-un fel ca e aiurea sa am lumina numai in spate. Si mai am o problema , la pozitia dreapta fata s-a ars un bec, m-am uitat in carte la mod de schimbat becurile, am scos farul , capacul de deasupra din plastic dar nu pot sa scot becul, nu-mi ajung degetele pana la soclul becului si nu merge nici cu vreo scula ceva. Cum pot sa-l schimb. Multumesc
  12. Volvo v 50, problema plafoniera fata

    Problema este ca nu am mai pus ledurile, am pus becurile originale care au fost si nu mai merg deloc.
  13. Salut ! Cine ma poate ajuta cu un sfat, am un Volvo V 50/2009, 1,6 diesel, si m-a mancat undeva sa-mi pun la plafoniera fata becuri pe led chinezesti, dupa ce am scos plafoniera de tot si am schimbat becurile (toate 4) cu cele pe led cand am montat plafoniera la loc nu s-au aprins decat cele 2 care sunt pentru iluminat interior si asa faceau figuri ba mergeau ba nu mergeau. Cele 2 ptr. citi nu au mers deloc, m-am hotarat sa le pun pe cele originale la loc, dar am constatat ca locasul becurilor s-a largit si cele originale nu mai stateau fixate acolo, am mers la un nene care e electician si mi-a reglat contactele care tin becurile ca cica au un fel de siguranta sau asa ceva, dupa asta becurile stau in locasele respective si nu mai cad, DAR nu mai merge niciunul nu se mai aprind nici cele de citit nici cele de iluminat habitaclul. Ce este de facut, era sa uit cele din spate se aprind cand apas comutatorul din plafoniera din fata, am controlat si sigurantele de sub torpedou si nu este niciuna arsa, de asemenea merge si ledul care indica ca nu este cuplata centura( se afla pe plafoniera fata). Daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat. Multumesc.
  14. MESAJ DE AVERTIZARE CE ESTE?

    Multumesc, am rezolvat cu mesajul respectiv, era centura spate stanga cuplata. Multumesc mult pentru raspuns. Despre carte dupa cum spuneti cred ca o sa ma apuc sa invat franceza. In rest sa va mearga super bine masinutele voastre, ca a mea este excelenta. O zi buna si ne mai auzim. V am pupat.
  15. MESAJ DE AVERTIZARE CE ESTE?

    ADICA trebuie sa o scot sau sa o bag? Bine multumesc, o sa vad dimineata cand plec la servici, dar unde pot schimba si eu limba la computer? sau de unde fac si eu rost de o carte a masinii tradusa in romana? Mersi.