catvisimo

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About catvisimo

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V40 1.6 benzina
  • Fabricatie 2001
  • Auto 2 nicht

Recent Profile Visitors

1,040 profile views
  1. uau, 3,4 litri ? citisem prin multe locuri ca ar intra 2.1 
  2. Salut am un Volvo V40 2001 cu motor 1.6 benzina 109 cp cutie de viteze manuala 5+1, din greseala am scos planetara din cutie iar in felul asta mi-a curs ulei din cutia de viteze, aveti idee ce cantitate de ulei intra la un schimb si ce tip de ulei sa folosesc ?    Multumesc anticipat !
  3. Volan de S60 pe V40 ?

    ok multumesc, ai idee unde as gasi un volan in 3 spite cu tot cu airbag de S40/V40 ? vanzari piese sh sau dez ?...am gasit cateva pe pieseauto.ro dar poate gasesc ceva mai ok calitativ sunt inca nou printre posesorii Volvo....
  4. Volan de S60 pe V40 ?

    Salut, am un volan in 4 spite pe masina fara piele si fara comenzi audio, doresc sa fac un swap de volan complet de pe un S60 in 3 spite, se poate ? aveti idee daca mi-ar trebui si spira airbag ? probleme de compatibilitate ? claxon ?
  5. nu caut sensatii, doar mi se pare un pic prea slab pt un motor de 1.6 doarece am mers si cu 1.4 Logan si nu mi sa parut asa...Masina imi place super mult, fiind primul Volvo ce il detin, doar ca ma apasa chestia asta cu acceleratia...in scurt timp ajung cu el in service si verific pt a sti cum stau lucururile concret. Daca nu-i dau de fir, va rog sa-mi recomandati un loc bun unde as gasi un T4
  6. Un mic update, am făcut cu mașina 2800 km de când am cumpărat-o de joi, si la fel... Aceasi accelerație lenta până la 4000rpm iar după urcă într-un mod normal, aș zice pt un așa motor. Benzina am pus prima oara de la Aral 102 super din Germania, Shell si Omv, nu am simțit nici o diferență, foarte foarte mică la cea de 102 cu o accelerație mai ok. Ca sa mă fac înțeles problema este că eu îi dau talpă la maxim in podea si dacă sunt la 3500 rpm pe un mic deal încep sa scadă turele....e un pic dramatic.
  7. Salutare sunt nou printre voi, recent am cumparat un Volvo V40.Masina are aproximativ 300.000 de km, sunt foarte multumit de ea, se conduce foarte frumos dar am o problema, accelereaza foarte lent la urcari si in special pana in 4000 rpm.Tin sa mentionez ca motorul functioneaza foarte bine din punctul meu de vedere si nu consider ca ar avea motive mecanice sa se comporte asa. Banuiesc ca ar putea fi de la cablul de acceleratie, debitmetru, poate corp acceleratie. Poate v-ati mai lovit de asa ceva si puteti sa ma indrumati spre sursa probleme. Multumesc anticipat.