Paliu

Membru
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Paliu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 08/28/1975

Profile Information

  • Locatie Vaslui
  • Auto Volvo V60 2.o 181 Cai
  • Fabricatie 2014
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

1,115 profile views
  1. Volvo v60 D6

    Si mie imi apare camera unavailable, cand apas butonul respectiv. As fi curios sa stiu daca este cablajul.
  2. volvo s60 ulei + distributie

    S-a facut schimb de ulei cu 0w20 ! 
  3. volvo s60 ulei + distributie

    Schimbul de ulei la volvo, ma refeream la Reprezentanta Volvo. 
  4. volvo s60 ulei + distributie

    Salutare, intradevar schimbul de ulei la volvo costa 1470 lei. am fost acum 4 zile, dar trebuie mentionat faptul ca in banii astia s-au schimbat absolut toate filtrele, inclusiv habitaclu, plus update-uri la tot ce se putea, + revizie generala.(controlat toate lichidele, fluidele, curele, placute..etc  ) Eu zic ca e ok.
  5. Achizitie Volvo V60

    Vad ca s-a postat de mai multe ori, nu se incarca pagina, rog un moderator sa stearga celelalte postari identice ! Multumesc !
  6. Salutare dragii mei,  Dupa o lipsa de 2 ani de pe forum, datorita faptului ca am vandut cele 2 masini volvo care le aveam, ma intorc si sunt bucuros ca am achizitionat un Volvo V60. Masina este din 2014 luna iunie, 150k km, motor de 2l, 181 CAI, are carlig din fabrica, ceea ce ma bucura deoarece am si o rulota. E din Germania. Trebuie sa-mi ajunga in 2 saptamani acasa.  Spun ca sunt bucuros ca m-am reintors, deoarece astia doi ani am avut o Toyota Rav4 2008, D-cat 177 cai, care nu mi-a placut deloc. Drumuri bune !
  7. Volvo V60 D6 diesel hibrid

    Chiar sunt tentat dupa S80, sa trec pe acest V60, hybrid, 4x4. Ce stiti? Ati mai aflat ceva intre timp? Fiabilitate? Baterii? Se merita? Despre motorul de 2,4 stiu ca e OK.  Multumesc !
  8. Instalatie electrica Cui remorca

    Am fost la reprezentanta, 90 lei softul, iar factura totala , cu ora de manopera 280 lei ! Si nu am primit nici lista aia cu erorile care le are masina, cand au pus ei testerul pe masina !
  9. Ventilator habitaclu

    E clar...asa ramane....Multumesc Ionut !
  10. Ventilator habitaclu

    Salutare , Ieri pentru prima data am auzit si eu un zgomot facut de acest ventiloator, la turatie mica...treapta 4-5. Are rost sa-l ung cu un spray, sau ceva de genu? Iar daca da, sa incerc prin torpedo? S80 2007, 2,4 diesel.
  11. Filtru de particule

    Multumesc de sfat Bogdan ! PS. A ajuns uleiul
  12. Filtru de particule

    Salutare baieti, La mine se aprinde in bord semnul cu filtru de particule, cam de 2 ori pe an, ca merg mult prin oras ! Atunci cand apare, ies 20 km din oras, turata la peste 3500 turatii si se face regenerarea. Daca fac asta tot trebuie sa spal acest filtru, sau sa-l curat? Am volvo S80 2,4 185 cai din 2007 ! Multumesc .
  13. Instalatie electrica Cui remorca

    Multumesc Midnight Caller
  14. Buna ziua, Am un Volvo S80 din 2007, 2,4 diesel, si mi-am cumparat un cui de tractare cu instalatie electrica second hand originala de Volvo ! Am gasit in partea stanga la stopuri mufele care se potrivesc perfect cu cele ale instalatiei electrice de la cui, numai ca pe rulota nu merge nimic...nici stop pe frana, nici semnalizare, nimic....! Mentionez ca am alimentat din tabloul din spate acel modul care este pe instalatie, am pus masa...tot...si pe un tester after market, acesta vede modulul, ii vede inclusiv seria, il vede ca este legat la masina....dar curent nu da deloc ! Intrebarea mea este, inafara de reprezentanta, care nu mai este in Iasi, si treb sa ma duc la Bucuresti, si sa platesc si softul 200 lei, mai am vreo solutie? Multumesc !