GabyV40

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About GabyV40

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Onesti
  • Auto Volvo V40/1.9di/102cp
  • Fabricatie 2001

Recent Profile Visitors

924 profile views
  1. Aeroterma posedata

    la mine a mers de 4 ani si doar la treptele 2,3,4 in suturi, si ieri fara sa-i fac nimic ,cand am pus contactul a inceput sa functioneze pe la treptele 3,4, fara sa actionez potentiometrul,si dupa cateva porniri/opriri nu a mai mers.... ps:am cautat pe net ai am gasit doar mj802/90v/30a/200w
  2. Salutare.ajutati-ma si pe mine cu un tranzistor .am intrat pe Adelaide.ro si are doar de 100 si 90v si nu am găsit nicăieri de 12 v.nu stiu unde sa mai caut.aștept raspuns
  3. Aeroterma posedata

    După ce am urmărit toate postările de pe site in legătură cu problemele la aeroterma am început sa demontez totul(panou comanda l-am "fund"ățat )nimic,am dat jos torpedoul sa ajung la alta piesa (tranzistorul) l-am demontat si am căutat tranzistor in tot orașul fara rezultate dar la un service de statii radio meseriașul de acolo l-a si verificat dandu-mi verdictul " ESTE ARS".așa ca ultima soluție comanda de pe net. Va mulțumesc si rog Administratorul acestui site sa mute acest topic in secțiunea in care crede domnia sa ca își are locul,si îmi cer scuze daca l-am postat greșit. Am sa revin de îndată ce remediez problema.
  4. Salutare.Astăzi m-am confruntat cu o problema a mașinii si anume ca la pornirea autovehiculului după 48 ore aeroterma a luat-o razna fara să-i fac nimic si fara ca aceasta sa fie pornita.Am încercat sa rotesc de potentiometru ,i-am verificat siguranțele si tot degeaba.După ce am oprit si pornit motorul de câteva ori,aceasta și-a dat duhul fara sa mai pornească.Va întreb daca s-a mai confruntat cineva cu așa ceva si daca mai exista remediu.
  5. porneste foarte greu

    schimba filtru de combustibil si incearca sa alimentezi din alta parte....un mic sfat
  6. cod eroare ABS la V40/1.9di/2001

    multumescc mult pt raspunsuri.
  7. salutare.acum 2 zile am sesizat o problema la frane.Am franat tare, pedala era tare,carosabilul uscat dar masina s-a franat greu intrand si ABS in functiune.Am fost astazi am aerisit franele fara probleme dar prima pedala tine jos si tot la fel intra abs in functiune chiar daca franezi pe o suprafata uscata.i-am facut si o diagnoza iar rezultatul fiind '' 000F VALVE RELAY FAULTY ''.Mesterul a zis ca ar fi probleme cu o valva de la centrala ABS. Acum va rog sa -mi dati un sfat in legatura cu aceasta eroare,trebuie scchimbata centrala ABS ;exista una si aceeasi centrala pt toate motorizarile si anii de fabricatie de la V40. Va multumesc anticipat.
  8. Schimbare bujii

    Salutare. Citind ceea ce a spus ALEX 44(sudura bujiei de chiuloasa) cred ca mi s-a intamplat mie.Am un V40 1.9 Di 102 cp/2001 si am schimbat bujiile incandescente doar 3,pe a4 a nu reusesc sa o desfac deloc si am dat cu solutie antigripanta si fara rezultat.Problema e ca ea ar vrea sa se desfaca 60-90 grade dar se blocheza brusc.Astept un sfat de la voi.Va multumesc
  9. Salutare.Cine ma ajuta cu un sfat pt a demonta o bujie la un V40/2001/1.9 d/102cp. celelalte 3 s-au demontat usor iar cea de la pistonul 3 nu vrea.am folosit solutii anti gripante dar degeaba,imi e frica sa nu o rup in chiuloasa.poate mai exista vreo solutie antigripanta mai puternica sau alta varianta .Va multumesc anticipat.
  10. salutare. as dori si eu un sfat pt o problema legata de schimbarea bujiilor incandescente la V40 1.9 di/an fabricatie 2001.Problema e ca nu pot se desurubeaza o bujie si am dat cu solutie antigripanta si fara rezultat.Poate imi dat vreo solutie inainte sa o mai fortetz sau sa o rup(un antigripant mai puternic) altceva.
  11. Ce fel de ulei ?

    Salutare. as dori sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu tipul de ulei pe care ar trebui sa-l folosesc la un V40/2001/1,9di/102cp.Mentionez faptul ca V40-ul are cca.147800 km reali si am folosit pana acum Mobil 1 5w40 3000XL sintetic. Va multumesc anticipat.
  12. Ajutati un V40

    Iti multumesc pt ajutor dar ma intereseaza si poze-codurile de la bucse,tiranti ,pivoti,etc.
  13. Ajutati un V40

    Va salut cu respect. As dori sa ma ajutati cu schitele pt.suspensia fata-spate V40/2001/1.9di/102cp/D4192T4 din VADIS(poze+coduri).A sosit timpul sa schimb unele piese .Am incercat sa instalez Vadis-ul dar nu reusesc .