drageo2000

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About drageo2000

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC90
  • Fabricatie 2007

Recent Profile Visitors

661 profile views
  1. Xc90 2009 d5 geartronic 6+1

    Salut! Cand ar trebui sa schimb uleiul acestei cutii? (momentan am 95.000). Si ce ulei ar trebui folosit? De asemeni, care ar fi un service de incredere care ar putea sa faca asta? (Primus sau altii?) Multumesc!
  2. Inlocuire parbriz XC90

    Revin cu niste info din piata - La Primus parbrizul (cu senzor de ploaie si partea de sus albastra, contra soare) costa 5.500 RON. Plus montaj.. La Acer acelasi parbriz cu montaj ajunge la 800 RON. Imi este evident ca e vb de un parbriz aftermarket, dar chiar si asa diferenta de pret este criminala. Sau poate m-au luat pe post de fraier cei din Otopeni... Mai exista varianta cu parbriz original, dar second hand? Nu are nimeni oferte in directia asta? D.
  3. Inlocuire parbriz XC90

    Multumesc Andu!
  4. Inlocuire parbriz XC90

    Salutare, Tocmai ce m-am ales cu parbrizul fisurat si as vrea sa-mi spuneti cat costa unul original si de unde as putea sa-l achizitionez si cam cat ma costa o opertie de schimbare. Vreau sa stiu la ce "investitie" trebuie sa ma astept - Multumesc! Dragos
  5. engine sistem service required

    Inafara de Primus, ce alte optiuni am in Bucuresti la care pot sa apelez. Imi cer scuze anticipat pentru ca banuiesc ca un astfel de raspuns se gaseste deja in forum. (Sunt membru doar de 2 zile, m-am apucat sa citesc forumul.. Masina o am de 1.5 luni, second hand, 84K)
  6. engine sistem service required

    Salutare, Am patit fix aceleasi problema acu 2 zile. Mi s-a aprins indicatorul in bord + mi-a murit complet demarajul.. de-abia am putut ajunge la 50 km / h in 30 sec. La service mi-au zis ca valva EGR trebuie schimbata pentru ca s-a blocat + filtrul de particule trebuie regenerat (din cauza ca am mers cu ea pana la service asa - vreo 30 km) Ca si nota (s-ar putea sa fie o coincidenta) - e prima data cand alimentez de la Petrom, am pus doar motorina de la OMV pana acum Nota de plata - pe masura Bafta!