SLP

Membru
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About SLP

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Ploiesti
  • Auto VOVLO S40 T4
  • Fabricatie 2001
  1. multam...de sfaturi baieti. am sa incerc si va anunt... ?cipilica la ce pret ai senzorul
  2. multumesc de sfat... am curatat clapeta...tot la fel face... chiar astep si alte sugesti.
  3. Salutare, Am o problema la motor. In mers am avut neplacuta surpriza sa se opreasca motorul in timp ce ma pregateam sa iau o curba....eram in treapta 3 iar cand am ajuns la punctul de a cupla treapta 2 mi-a decedat in totalitate motorul. Turometrul oscileaza dupa ce o accelerezi usor si o lasi....sa coboare turatia. Deasemenea turatia motorului la relanti este la 700. Va pun la dispozitie 2 filmari facute de mine cu problema pe care o am.. Mentionez ca masina nu era in mers ). Pls astept pareri si sugestii. PS: dupa ce ajung la service va comunic diagnosticul lor.
  4. Ce fel de ulei ?

    Salut, Am un s40 T4 de 2000 cmc/benzina. Am avut surpriza sa gasesc pe joja o "spuma" maronie. Un mecanic imi spune ca e din compresie..... ca "scapa mai mult decat rebuie" si fac condens atunci cand am drumuri scurte. Deasemenea mi-a recomandat un castrol de 5w40 iarna ca se pare ca si acest factor mi-a influentat aparitia spumei pe joja. Eu folosesc 10w40 de la castrol. Astept opinii despre ce ulei sa pun si daca e relevanta "scaparea compresiei mai mult decat trebuie" pt aparitia "spumei" pe joja. Multumesc anticipat.
  5. Doar daca suni la reprezentatna poti obtine codul. Dar trebuie sa fie casetofonul initial/original al masinii ca pe baza la seria masinii este alocat si codul de deblocare al casetofonului. Eu am folosit aceeasi metoda.... adica am sunat la reprezentanta mi-au dat o adresa de mail si am trimis seria masinii. In 3 zile am obtinut codul. PS: sa-l notezi undeva ca sigur o sa ai nevoie de el si altadata.
  6. Salut, Scuze de intarziere. Problema se pare ca sa rezolvat. Pe langa sfaturile postate ( pe care le-am urmat ) problema mea reala era la clapeta. Am curatat clapeta si e ok acum. Dar dupa aceasta interventie am dus masina la un tester . Surpriza...... am incontinuare 2 erori pe aprindere, amestec... dar culmea simtomele au disparut. Cei de le service-ul unde am fost mi-au recomandat sa ma duc cu masina la un tester dedicat volvo. Am sa ma duc la Brasov ca se pare ca doar ei pot sa-ti furnizeze informatia corecta. App. thx Bog_S40T4 pentru sfaturi. Va tin la curent despre rezultatul testerului de la volvo.
  7. Salut, Cine poate sa-mi dea un sfat legat de solutionarea problemei de mai jos: - la prima pornire dupa o stationare de min 6-8 h porneste ok dar scade turometrul brusc si da sa se operasca. - la turatie mai mare de 4500 "imi da in nas" cand accelerez. foarte periculos in depasire. - am verificat/schimbat fisele -bobinele sunt ok -am schimbat toate filtrele -am schimbat distributia. are cineva vre-o idee ce problema are motorul?
  8. cu cd original a mers. thx
  9. exista probabilitatea ca dupa ce am deblocat cd-playerul cu codul obtinut de la reprezentanta sa nu mai citeasca CD-ul? Imi apare CD Error. Aveti un sfat....!?
  10. THX. Am sa incerc si asta. Dar am vaut pe net o alta "schema" legata de aflarea codului. Scoti casetofonul si pe el scrie codul de debloocare. Dar problema ramane incontinuare..... Care varianta este ok ca sa pot reseta CD playerul? sa scot borna sau sa stau in standby cu contactul la prima treapta timp de 2 h ca sa se reseteze? Daca stie cineva pls pm me.
  11. Salutare, Stie cineva unde pot gasi codul de deblocare la CD/Radio player HU-605? Am avut masina in service si mi-au scos borna...si pa CD player. Am incercat cu vestitul 6666 ..... am incercat cu ultimele 4 cifre de la seria masinii ( ca se spune ca ala e codul ) am verificat in torpedu daca am eticheta cu codul............ toate fara succes. Va rog... care stiti ... reply la topic. Cu tima, SLP