wlaad

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About wlaad

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/25/1979

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC60 2.4D, AWD
  • Fabricatie 2010
  • Auto 2 Ford Mondeo 2.0 TDCI
  • Fabricatie 2 0
  1. Magazin on-line exclusiv pt. piese VOLVO

    Salut, sper ca sunteti bine cu totii dupa sarbatori!   As avea nevoie de o oferta pentru un set complet de stargatoare parbriz si luneta pentru un XC60 (YV1DZ8046A2091129), cu factura pe firma, livrare prin curier, daca se poate.    Multumesc!
  2. Sigla VOLVO

    Buna seara, Nu te incurca cele doua autocolante ramase? As putea sa te scap eu de unul, doar sa imi spuicat costa si ce trebuie sa fac. Multumesc!
  3. Navigatie Volvo aftermarket

    Salutare tuturor, bine v-am gasit! Dupa ce am utilizat butonul de search am constatat ca acesta ar fi cel mai adecvat loc pentru a va cere parerea cu privire la urmatoarea chestiune: ma bate gandul sa upgradez una bucata XC 60 (2010) cu un sistem de navigatie. Originale din dezmembrari nu am cautat inca, dar am gasit doua solutii aftermarket: 1 si 2. Pe langa utilitatea sistemului de navigatie in sine, m-ar coafa si functia de bluetooth, dar si pretul este de luat in seama, raportat la un GPS cu ventuza. Aveti si alte sugestii? Aveti experiente personale sau recomandari de firme/oameni care se ocupa cu asa ceva? Va multumesc!
  4. Volvo VIN Decoder

    Salut, Am o intrebare lagata de informatiile oferite pe baza VIN-ului: in talon apare an fabricatie 2003, iar la inerogarea bazei de date dupa VIN am primit urmatoarele: VOLVO Turisme Model: S60 Detalii suplimentare: 4 Usi, Sedan Motor: B5244S Cutie: M56 An Fabricatie: 2004 Uzina: Ghent Plant VCG 22 Belgium Nr sasiu: 365292 Cum este de fapt? Va multumesc!
  5. sfat service bucuresti

    Recomand si eu http://www.gieuroservice.ro/index.htm, ieri am fost acolo pentru montaj oglinda dreapta S60 (a durat 15 minute) si verificare generala, ocazie cu care am schimbat si rulment A/C care era aproape blocat (golire instalatie freon si completare dupa remontare, completare freon, demontare alternator pentru acces la compresor), sudat bare prindere teava de esapament, diagnoza completa, stergere eroare veche, resetare interval service, schimbat rama numar inmatriculare, verificare si gresare pedala ambreiaj, verificare pompa servo si constatare necesitate schimb caseta directie, completare ulei servodirectie, verificare completa tren rulare. Cost: 650 lei, piese si materiale incluse, durata totala 4 ore. De asemenea, multumesc membrilor pentru recomandare. Spor la toate cele!