robitzoo

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About robitzoo

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie hunedoara
  • Auto mercedes w123 200
  • Fabricatie 1984
  • Auto 2 poate un s40 2.0
  • Fabricatie 2 2001
  1. Sfat achizitie Volvo 850 T5 !

    Salut , nu stiu de unde ai dedus tu , ca , Cobra mai are 50 de cai . Luand in calcul ca masina este in stare absolut perfecta si motorul facut de la 0:). Cat despre suspensie , am arcuri si telescoape sport si jante pe 18 inch cu Michelin 225 45 r18 . P.S: Prietenul cu Passatul mai are un Audi S2 cu care participa de ani de zile la VTM Deci totusi nu cred ca e sofer de Duminica:). Salut , o zi buna!
  2. Sfat achizitie Volvo 850 T5 !

    Salut din nou , si va multumesc pentru opinii si intelegere. Principalul motiv pentru care-mi doresc un Volvo este simplu , ... pentru mine o masina nu este un simplu misloc de transport , pe mine ma pasioneaza in general automobilul si performanta acestuia .. Ei bine , Opelul nu'mi ofera mare lucru , am cumparat'o deoarece aveam nevoie de'un diesel pentru a face drumurile Hd-Cluj , si prin oras. Ce'i drept este cat de cat economic , insa nu'mi ofera nimic mai mult , nu'mi pune niciodata zambetul pe fata , nici macar cand prind un drum intins cu viraje frumoase. Sunt sigur ca un T5 ar face toate acestea. Cat despre treaba cu oamenii care ma judeca pentru ca am 'dric' , nu ar fi o problema , am si un Mercedes Cobra 2.0 benzina si sunt obisnuit cu astfel de remarci , .. ca am masina veche , ca nu ma pot tine dupa un Passat , si astfel de prostii. In cazul de fata , la mine nu s-a lasat cu liniute , ... am lasat in urma Passatul unui prieten pe un drum cu curbe stranse , unde nu a avut nici o sansa contra stabilitatii Mercedesului. Sunt de parere ca si 850-ul , la fel ca si Cobra , sunt masini cu caracter , care au o imagine diferita dar puternica si poate , mai greu de inteles , decat cea a unui banal Passat sau Vectra. Numai bine!
  3. Sfat achizitie Volvo 850 T5 !

    Salut , nu ma supar , inteleg. Cred ca sunt totusi suficient de responsabil si indemanatic. Am mai avut un Fiat Bravo HGT 2.0 20v 155cp si 1000kg care a fost prima mea masina . Pot spune ca sunt oarecum familiarizat cu masini mai , sportive. Nu vreau un T5 pentru liniute si condus inconstient prin oras.
  4. Sfat achizitie Volvo 850 T5 !

    Salut tuturor ! Ma numesc Robert , am 20 de ani si sunt din Hunedoara. Inca de cand eram copil am fost pasionat de Volvo in general , deoarece tatal meu a avut un Volvo 244 2.4 d6 .. O masina pe care-am apreciat-o foarte mult. Totusi de multa vreme ma gandesc la un Volvo 850 T5. Imi place foarte mult motorul t5'ului ... ( Nu suport motoarele in 4 cilindrii , sunt de parere ca motorul in 5 este perfect , echilibrat , si... sunetul! .... ) . Desigur , exista si un motiv pentru care nu am achizitionat deja unul... , si anume , partea financiara:). Sunt student in Cluj , si nu stiu ce m-as face cu consumul t5-ului. In prezent detin un Opel Vectra 2.0 Dti si un Mercedes w123 (cobra) 200 benzina . Opelul are totusi un consum mic si ma descurc cu el cat de cat in oras , iar Mercedes-ul are instalatie Gpl. Cred ca totusi cam singura modalitatea de a putea traii cu un T5 ar fi montarea unei instalatii Gpl.. , insa , nu stiu.. Oare merita? oare e ok? Are cineva o astfel de instalatie pe T5?! Daca da , va rog sa ma luminati putin in legatura cu consumul masinii pe gpl si performanta. Inafara de asta , ma mai gandesc la intretinerea lui , nu cunosc prea multe detalii legate de fiabilitate si costurile intretinerii. Nu cred ca voi mai rezista prea mult conducand un diesel plictisitor , de cand am carnetul am un stil de condus foarte sportiv , dar din pacate nu am o masina care sa ma ajute. Cred ca un t5 mi s-ar potrivii de minune. Va multumesc , numai bine !