• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

baubau

Membru
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

5 Followers

About baubau

 • Rank
  Junior
 • Birthday 09/22/1971

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie DEVA
 • Auto S 60 T5
 • Fabricatie 2002

Recent Profile Visitors

3,675 profile views
 1. CHAMONIX MONT BLANC

  Salutare tuturor, planuiesc sa ma duc la ski in Chamonix, iarna asta. Acuma, daca a fost cineva pe acolo, la ski, as aprecia foarte mult niste sfaturi si pareri. Toate review-urile pe care le-am gasit, sunt pentru vara. Multumesc.
 2. La multi ani Costi (baubau)!

  Va multmesc mlt de urari. La fel va doresc si voua!
 3. Categoric DA. cred ca realizati faptul ca ne lovim de doua probleme 1. Banii furati de cei ce trebuiau sa rezolve problema maidanezilor ar trebui cautati de cei in masura (politie, procuratura, etc). Cei vinovati sa plateasca, cu averea, cu libertatea..(utopie). 2. Strazile trebuie curatate de maidanezi. Nu este normal sa iti fie frica sa iesi din casa. Pet-ul il tii acasa, il ingrijesti, si cel mai important esti responsabil de toate actiunile lui, de la simplul caca pe mijlocul strazii pana la muscatura administrata unei persoane. Si la ora actuala, in situiatia in care am ajuns singura solutie viabila este eutanasia. PS. In tarile care au o legislatie normala in privinta asta, se eutanasiaza si cainii care au stapan si musca pe cineva. Agresivitatea patrupedelor nu este tolerata sub nici o forma.
 4. La multi ani,Danyx!

  La multi ani!,... acolo in Anglia ta
 5. La multi ani , Feraru 4 de 3!

  La multi ani, si sa ramai asa cum te stiu.....
 6. La multi ani Roberto!

  LA MULTI ANI !!!
 7. Mesaj Eroare!

  Am patit si eu asta de vreo doua ori. Am manevrat telecomanda de cateva ori pe inchis-deschis si a pornit. Probabil nu a citit codul de pe cheie.
 8. In principiu, masinile peste o anumita varsta nu se mai asigura deoarece in caz de dauna valoarea de reparatie poate sa depaseasca valoarea de piata a vehiculului. In acest caz, pentru asigurator este o paguba, pentru ca prima de asigurare este proportionala cu valoarea masinii, respectiv varsta ei. Societatile de asigurare nu fac acte de caritate, ele trebuie sa faca profit. Rezolvarea problemei trebuie cautata in alta parte - norme CSA(existenta pe piata a Euroins, etc - rau platnici, conditii de circulatie, legea circulatiei, etc)
 9. La mulţi ani, Claudiu "Kadudu"!

  La Multi, Multi Ani!!!!!!!
 10. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  adus T5 din service tinichigerie. A iesit 95% bine. Mai trebuie lipite siglele, au venit si alea...
 11. Doua probleme ciudate

  Cruise control: pe pedala de ambreiaj este un pistonas care comanda decuplarea ceruise control-lului in momentul apasarii pedalei. E posibil sa fie defect - este o chestie mecano-electrica- si atunci nu mai cupleaza cruse control-ul. Am patit treaba asta. Cumparat unul de la second - ionutlup - si rezolvat problema.
 12. Foarte frumos a iesit. Imi place contrastul intre portocaliu su restul tapiteriei. Felicitari!
 13. REN AVARIAT...

  pai luni s-a facut constatarea si practic introducerea in service. pana acum nu m-a sunat nimeni.
 14. REN AVARIAT...

  nu stiu exact unde le comanda, sper sa fie ce trebuie...si sa arate renul ca si inainte
 15. REN AVARIAT...

  Da, multumesc de raspuns, speram sa iasa bine...