tickalosu

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About tickalosu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie bacau
  • Auto volvo V40
  • Fabricatie 2004
  1. Ce fel de bec la faruri?

    La mine sunt H7 dar am o problema, ziua de multe ori nu mai sting facrurile iar cand pornesc motorul la acel soc de curent imi arde destul de des becurile. e adevarat ca nu i-am pus becuri de calitate, le-am cumparat de pe la statiile peco atunci cand apucam. voi ce becuri folositi? am vazut la unele masini lummina aceea alba spre albastru dar tot becuri cu halogen. care sunt avantajele? se vede mai bine noaptea sau tine doar de estetic?
  2. Scartait la ambreiaj

    nu patineaza, multumesc lui Dumnezeu, merge struna. motorul e 1.9 diesel 116 cai. am patit si eu la dacie, la inceput a patinat in treapta a 5/a, apoi in a 4-a si cand am plecat spre mecanic sa schimb ambreiajul, la capatul strazii am oprit sa ma asigur, eram cu o roata intr-o gropita si am rugat pe cineva sa ma impinga sa plec de pe loc, nu mai mergea nici in treapta intai )
  3. Scartait la ambreiaj

    da, de afara se aude dar ciudat este ca face asa de cand am luat-o si are peste 20 000 km si nu s/a schimbat nimic. ma refer ca nu e nici o diferenta la ambreiaj
  4. Scartait la ambreiaj

    momentan nu dispun de prea multe fonduri, dar pe viitor am sa schinb kitul de amreiaj ca sa fiu sigur
  5. Scartait la ambreiaj

    nu este acel scartait la curea cand e motorul rece, este exact cand ridic piciorul de pe ambreiaj, cum scartaie o usa cand o deschizi, o fractiune de secunda.
  6. Uneori cand plec de pe loc si eliberez ambreiajul se aude un scartait(se aude destul de tare) .Am cumparat masina acum un an, atunci avea 185 000 km. acum are 206 000 km. stie cineva care ar putea fi cauza acelui scartait? in tot aces timp nu am avut nici un fel de problema cu masina, nu ma deranjeaza zgomotul dar nu vreau sa se agraveze.
  7. Chuck Norris

    Superman are pijamale cu Chuck Norris