cataXc60

Membru
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About cataXc60

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie targoviste
  • Auto XC 60
  • Fabricatie 2011

Recent Profile Visitors

1,457 profile views
  1. faruri xenon xc60

    De la reprezentanta. Bruxelles. Si din câte stiu, Belgia e tara unde se asamblează Xc 60. Eu întrebam dacă știe cineva cât costa becurile. Mulțumesc.
  2. faruri xenon xc60

    Ok. Mulțumesc. Cam cât poate costa asta? Cred ca ar trebui comandate în Belgia. Asa am făcut cu plăcuțele de frână și am făcut o economie destul de mare. Ce părere aveți?
  3. faruri xenon xc60

    Salut! La XC60 al meu am observat ca farul de pe stânga luminează roz pe faza scurta. E drept ca merg tot timpul cu faza scurta aprinsa. Mașina are 161000 km. Oare trebuie schimbat ceva la far? Și dacă da, ce? C. Am cât poate costa?
  4. ploua in habitaclu

    Da, da, exact cum am spus Gratuit! E drept, la final, când am semnat actele mi-a arătat ca toată lucrarea ar fi costat 400 lei. Șeful de service i-a taiat-o scurt când a încercat sa zică ceva de plata. Mi-a mulțumit ca am venit și s-au scuzat ca a durat atât de mult. Cat timp am lăsat mașina în service:MINUNE! Mi-au oferit Gratuit o cursa dus întors cu taxiul pana în centru! Mai, oameni, am crezut ca sunt în Suedia la Volvo,nu în Ro. Și nu mai ploua în mașină.
  5. ANVELOPE DE IARNA (ca se apropie) :)

    Subscriu . Continental excelente iarna. Vara s-au tocit repede.
  6. ploua in habitaclu

    Astazi am fost la Primus. Au găsit parbrizul dezlipit. Incredibil! Seful de service a fost insa la înălțime. A remediat totul in 7 ore. Asa cum era normal : GRATUIT! Se pare ca lupul isi mai schimba totusi si din nărav, uneori.
  7. ploua in habitaclu

    Am vorbit la Primus. M-au programat miercuri la constatare. Apoi mai vedem.
  8. ploua in habitaclu

    Nu cred că e vorba despre vreo garantie. Din cate stiu, caroseria are garantie 8ani. Iar parbrizul este un element din caroserie . Nu stiu. Voi întreba azi. Dar cam cat poate costa, oare?
  9. ploua in habitaclu

    Nu. Cred ca apa a intrat pe deasupra parbrizului. Dar cum? De ce acum? Prin august am prins o ploaie deasă in Italia. 2 zile. Nu am pătit nimic.de ce acum? A, apropo geamurile erau închise. Deci, nici pe acolo nu putea ploua. Cheder? Poate fi spart? Dar de ce? As merge luni la Primus. Dar imi e ca iese cu scandal. Voi ce ma sfatuiti.?
  10. ploua in habitaclu

    Salut! Am un Xc 60 din 2010. Cumparat de la Primus. Exceptională masină! Iata , insa, ca dupa 4 ani si 150 mii de km in care NU am avut nici o problemă majoră, ieri s-a intamplat. Ma aflam pentru cateva zile la Brasov. A inceput sa ploua destul de intens. Dupa vreo 2 ore , cand am vrut sa plec la un restaurant, am constatat cu stupoare ca in habitaclu intrase multa apă. S-au udat scaunele fata, si mocheta din dreapta. Apa curgea la propriu din consola cu lumini de deasupra oglinzii centrale. Astazi, ploaia a stat, a iesit soarele si nimic nu mai aminteste de tragedia de ieri , decat cateva picături de apa cuibarite in lămpile din habitaclu. Ce se intampla? Am verificat parbrizul. Nu e spart. Nu a fost niciodata schimbat sau spart. Nu am avut niciodata suporti pe masină. Pur si simplu nu inteleg pe unde poate intra apa. Ati mai intalnit astfel de situatie? Astept parerile coaste.
  11. Iata si noul xc90

    Bravo ! ai atins un punct sensibil . sau 2. Coreeni vand mai bine. de ce? De 2-3 ani fac masini din ce in ce mai interesante ca design si ofera garantie si asistenta gratuita ! Tineti minte Mercedes A clase? Vanzari foarte slabe ...... Noul A Clase? au crescut vanzarile de n ori... de ce? De ce vinde Apple mai multe telefoane decat ceilalti: bai, arata misto, e premium , e lucrat .... tot in China, dar arata diferit !!!! Dintre toti competitorii lor, HTC a vazut oportunitatea si au mers pe un design diferit. Rezultatul - vanzari incredibile ! Oamenii NU cumpara ce au nevoie , ei cumpara ce le place ! Daca Range Rover venea cu un design de Defender nu mai avea atata succes cu Evoque ! "Ce naiba, daca imi place , ma imprumut, fac leasing, rate, dar trebuie sa am masina aia !!!!" Asta este gandirea consumatorului azi. Sau " Bai, e tare rau Volvo XC 60, lasa sa se mai ieftineasca un an, dar tot il iau!". Problema e ca acest impuls de "must have" nu o am la vederea noului XC 90. Si cred ca nici altii ! Altfel discutiile despre pret nu ar avea loc.Practic vorbind, vor exista si versiuni mai ieftine, probabil peste vreo 2 ani, vor incepe de pe la 50.000 euro. E o masina ok, chiar foarte interesanta cand te uiti la fisa tehnica: consum mic,cilindree mica ( taxe mai mici), motor Euro6 ( nu se plateste taxa de inmatriculare), putere mare, interior foarte elegant ( un minus- computer de bord adaptat DOAR pt iPhone!!!! Eu am Android!). Asadar, fara un design exterior care sa imi scoata banii din buzunar imediat, ma mai gandesc. Si ma mai gandesc, si gasesc tot felul de motive sa nu il cumpar, ba ca e scump, ba ca nu e ca X 5 , ba ca smartphone-ul meu nu e compatibil cu softul masinii,, etc. Dar, de fapt , defectul lui principal este un design comun, neatragator. Se poate remedia ceva? Da: ofera o varianta ieftina de pe la 39.000 euro fara TVA, cu dotari minimale( strategia asta a adoptat-o si VW cu Touareg) si poate vor mai vinde cate ceva. Personal nu prea imi place nici celebrul "ciocan al lui Thor" de la faruri. Poate daca il puneau invers era mai atractiv.
  12. Iata si noul xc90

    Vad ca în continuare va legați de preț. Vulpea când nu ajunge la struguri....... Hai sa facem un exercițiu de imaginație. Sa presupunem ca duminica veți avea șansa de a castiga la Loterie! Sigur veți dori sa va schimbați mașina, nu? Așadar, banii, nefiind o problema, ce ați alege? Un Xc 90 model 2015 sau un Maserati Ghibli? Un Rang Rover Sport? Un X5 sau poate un M. L.? Ce criteriu ar sta atunci la baza alegerii voastre? Designul? Garanția? Costurile de întreținere? Valoarea de revanzare? Dotările?Fiți profesioniști, ce naiba! Aștept provocările voastre!
  13. Iata si noul xc90

    Imi pare o parere strict obiectiva. Acest model cred ca va fi un esec. Un model chinezesc- seamna cu BMW X5, cu Escalade, cu ML cu Land Cruiser, un fel de Frankenstein auto. Nu au invatat nimic ! Au rupt gura targului cu vechiul XC 60 ( pe care il detin si eu), au recidivat cu V40 si S 60, dupa care ...gata ! au scos un facelift la XC 60, facandu-l mai plicticos, iar acum vin cu aceast model complet aiurea. Un design nou, dar in acelasi timp vechi, butucanos, anost, care nu mai indeamna la acel WOW ! Pacat de dotari, motorizare si interior, care imi par chiar revolutionare . Vom vedea cand va ajunge in showroom. Pana atunci, eu pun acest model in raftul cu esecuri : Noul ML, noul X5, foarte departe de performerul segmentului: Range Rover!
  14. Sfat xc60 sau xc90

    unde ai facut resoftarea..? La Iatsa Bv?
  15. Noul Volvo XC 60 MY2014

    mai degraba aduce cu Tiguan. sunt multumit ca am ales XC 60 cand inca era o figura distincta in panoplia modelelor SUV compact. de luna viitoare , vor intra in gloata, cu acest design. xc60, s 60, v 40 si ......gata. Volvo a terminat " munitia".!!!!